KOKAMİDOPROPİLAMİN OKSİT

CAS Numarası: 68155-09-9
EINECS/ELINCS No: 268-938-5

Kokamidopropilamin Oksit, bir koşullandırma maddesi ve yüzey aktif madde olarak çalışır.
Bir yüzey aktif madde olarak Kokamidopropilamin Oksit, durulanabilmeleri için suyun yağ ve kir ile karışmasına yardımcı olarak cildi/saçları etkili bir şekilde temizler.
Kokamidopropilamin Oksit ayrıca bir kozmetik solüsyonun köpürme kapasitesini artırma ve bir üründe bulunan diğer temizlik maddelerinin suda çözünürlüğünü artırma yeteneğine de sahiptir.
Kokamidopropilamin Oksitlerin bakım özellikleri, vücudunu, esnekliğini ve parlaklığını artırarak kuru/hasarlı saçların görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur.
Kokamidopropilamin Oksit'i temizleyici, şampuan, banyo yağı/tuzları, akne tedavisi, vücut yıkama, el dezenfektanı, makyaj temizleme, kepek tedavisi ve köpük banyosu gibi kişisel bakım ürünlerinde bulabilirsiniz.
Kokamidopropilamin Oksit, dimetilaminodpropilamin ve hidrojen peroksitin hindistancevizi yağı ile reaksiyona sokulmasıyla yapılır.
Kokamidopropilamin Oksit, berrak ila hafif puslu bir sıvı şeklinde gelir.
Kokamidopropilamin Oksit, saç bakım maddesi ve yüzey aktif madde olarak işlev gören ve şu anda 60 kozmetik formülasyonda %0.07 ile %4.0 arasındaki konsantrasyonlarda kullanılan üçüncül bir amin oksittir.

Kokamidopropilamin Oksit Uygulamaları: Sabunlar, temizleme sistemleri, saç şampuanı, bebek ürünleri, köpük banyoları, tıraş ürünleri.

Kokamidopropilamin Oksit Nedir?
Kokamidopropilamin Oksit, berrak ila hafif puslu bir sıvıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Kokamidopropilamin Oksit, şampuanların, saç boyalarının ve renklerinin formülasyonunda ve diğer saç ürünlerinin yanı sıra banyo ve cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.
Kokamidopropilamin Oksit, hindistancevizi yağı bazlı iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.
%32 aktif maddeler.
Kokamidopropilamin Oksit, mükemmel koşullandırma, kalınlaştırma ve stabilize etme performansı sunan etkili bir köpük arttırıcı yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropilamin Oksit cilt üzerinde çok hafiftir.
Kokamidopropilamin Oksit asit ve sert sudan etkilenmez.
Kokamidopropilamin Oksit, anyonik, katyonik, amfoterik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle uyumludur.

Kokamidopropilamin Oksit neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
Kokamidopropilamin Oksit, saç bakım maddesi, yüzey aktif madde - temizlik maddeleri, yüzey aktif maddeler - köpük güçlendiriciler veya bir yüzey aktif madde - Hidrotrop olarak işlev görür.

Kokamidopropilamin Oksit Hakkında Bilimsel Gerçekler:
Kokamidopropilamin Oksit, hindistancevizinin kurutulmuş iç etinden ekstrakte edilen bir bitkisel yağ olan hindistancevizi yağından yapılır.
Hindistan cevizi yağı dimetilaminodpropilamin ile reaksiyona sokulur ve ayrıca hidrojen peroksit ile reaksiyona sokularak Kokamidopropilamin Oksit oluşturulur.

KOCAMİDOPROPİLAMİN OKSİT şu şekilde sınıflandırılır:
-Temizlik
-Köpük artırma
-Saç şartlandırma
-hidrotrop
-Yüzey aktif madde

Kokamidopropilamin Oksit Açıklaması:
-Hindistan cevizi yağı bazlı iyonik olmayan yüzey aktif madde.
-%32 aktif maddeler.
-pH 6.0-7.5.
- Berrak ila hafif sarımsı sıvı, koku yok veya hafif.
-Suda çözünür.

Kokamidopropilamin Oksit, iyi deterjan, olağanüstü yüksek köpürme ve viskozite kontrol özellikleri sağlayan çok işlevli bir amin oksittir.
Kokamidopropilamin Oksit, alkil sülfatlar veya alkil eter sülfatlar ile uygun oranda birleştirildiğinde, Kokamidopropilamin Oksit, önemli bakım özelliklerine sahip, berrak, hafif, düşük pH'lı şampuanlar/temizleyiciler geliştirmek için kullanılabilir.
Kokamidopropilamin Oksit, çeşitli kişisel bakım ve ev uygulamalarında faydalıdır.

Ajan Adı: Kokamidopropilamin oksit
CAS Numarası: 68155-09-9
Formül: Belirtilmemiş
Ana Kategori: Diğer Kullanımlar

Kokamidopropilamin Oksit'in ilgili tanımlanmış kullanımları:
Noniyonik yüzey aktif madde.
Üçüncül aminlerin N-oksitleri olarak bilinen amin oksitler, nitrojenin aromatik bir halka sisteminin parçası olup olmamasına bağlı olarak aromatik veya alifatik olarak sınıflandırılır.
Bu yapısal farklılık, iki tip arasındaki kimyasal ve fiziksel özelliklerdeki farkı açıklar.
Daha yüksek alifatik amin oksitler, sürfaktan özellikleri nedeniyle ticari olarak önemlidir ve deterjanlarda yaygın olarak kullanılır.
Yüzeyde etkili özelliklere sahip olan amin oksitler ayrıca iyonik olmayan yüzey aktif maddeler olarak kategorize edilebilir; ancak asidik koşullar altında katyonik özellikler gösterdikleri için, aynı zamanda katyonik yüzey aktif maddeler olarak da adlandırılırlar.

Kokamidopropilamin Oksit Kategorisi:
Emülgatörler/Sürfaktanlar

Kokamidopropilamin Oksit Açıklaması:
Çözüm: Açık sarı sıvı

Kokamidopropilamin Oksit Kaynakları/Kullanımları:
Kokamidopropilamin Oksit'in gıda dışı pestisit ürünlerinde inert bir bileşen olarak kullanılmasına izin verilir.
Yüzey aktif madde olarak kokamidopropilamin oksit kullanılır.
Kokamid, hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerinin amidlerinin bir karışımıdır.
Hindistan cevizi yağı Kokamidopropilamin Oksit, yaklaşık %50 oranında laurik asit içerdiğinden, formüllerde yalnızca 12 karbonlu zincirler dikkate alınma eğilimindedir.
Bu nedenle, zincirlerdeki karbon atomlarının sayısı değişse de (her zaman çifttir) kokamid formülü CH3(CH2)10CONH2 olarak yazılabilir.

CAS: 68155-09-9
INCI Adı: Kokamidopropilamin oksit

Kokamidopropilamin oksit, üçüncül bir amin oksit olan kimyasal bir bileşiktir.
Hindistan cevizi yağından yapılan Kokamidopropilamin Oksit, kozmetikte aşağıdaki özelliklere sahip bir saç bakım maddesi olarak kullanılır:
-köpük artırıcı özellikler
-viskozite oluşturma
-köpük stabilitesi
-antistatik
-Kullanım yüzdesi %0.07 ile %4 arasında değişmektedir.

PH: 6,0 ila 8,0

Kokamidopropilamin Oksit Kullanımları:
Kokamidopropilamin Oksit, formüllere olduğu gibi eklenebilir.
Tipik Kokamidopropilamin Oksit kullanımı, istenen köpürme ve temizleme etkilerine bağlı olarak %1-5 seviyesi.
Kokamidopropilamin Oksit sadece harici kullanım içindir.
Kokamidopropilamin Oksit, diğer anyonik veya amfoterik yüzey aktif maddelere dayalı karışımlarda mükemmel bir köpük güçlendirici ve köpük stabilizatörüdür.
Ek olarak, Kokamidopropilamin Oksit, nihai formülün temizleme gücünü de artırır.
Kokamidopropilamin Oksitlerin yüksek konsantrasyonlu el bulaşık sıvılarında kullanılması tavsiye edilir.
Kokamidopropilamin Oksitlerin cilt ve saç tarafından iyi toleransı nedeniyle, çok çeşitli kozmetik ve deterjan formülleri için Kokamidopropilamin Oksit kullanımı önerilebilir.

Kokamidopropilamin Oksit'in ana kullanımları:
-Hafif Hizmet Sıvıları
-Araba yıkama
-Kişisel Bakım Kullanımları
-Şampuan
-Vücut Yıkama
-Yüz yıkama
-Anyonik, katyonik, amfoterik ve noniyonik yüzey aktif maddelerle uyumludur ve kombinasyon özelliğini geliştirir.

Moleküler Formül: RCONH (CH2)3N(CH2)2O R: Coco alkil
UNII: M4SL82J7HK
CAS: 68155-09-9
EC Numarası: 268-938-5

Kokamidopropilamin oksit, şampuan ve köpük banyosu ürünleri gibi hafif, düşük tahriş edici uygulamalar için mükemmel bir yardımcı yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropilamin Oksit, çoğu yüzey aktif madde ile uyumludur ve sıvı bulaşık yıkama formülasyonlarında viskozite kontrolü, köpük artırma ve mükemmel yağ kesme sağlar.
Kokamidopropilamin Oksit, bir koşullandırma maddesi ve bir yüzey aktif madde olarak çalışır.
Kokamidopropilamin Oksit ayrıca bir formülasyonda bulunan diğer temizlik maddelerinin suda çözünürlüğünü de artırabilir.
Kokamidopropilamin Oksitlerin bakım özellikleri, kişisel bakım formülasyonlarında kuru ve hasarlı saçların görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur.
Kokamidopropilamin oksit, anyonik ve diğer iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle birleştirildiğinde sinerjik etkiler sergiler.
Kokamidopropilamin oksit aralığı, endüstri normu 1500 ppm iken, 800 ppm'den daha az olan düşük hidrojen peroksit kalıntısına sahiptir.
Bitmiş ürün kristal berraklığında "su beyazı" bir görünüme sahiptir ve bitmiş formülasyonda ilave renklendiriciye gerek olmamasını sağlar.

İnci adı: Kokamidopropilamin oksit
Fransızca adı: Kokamidopropilamin Oksit
CAS numarası: 68155-09-9
EC numarası: 268-938-5/931-324-9
Diğer adlandırmalar: Kokamidopropilamin oksit

Kökenler:
-Bitki
-Sentetik

Kokamidopropilamin Oksit, diğer anyonik veya amfoterik yüzey aktif maddelere dayalı karışımlarda mükemmel bir köpük güçlendirici ve köpük stabilizatörüdür.
Ek olarak, Kokamidopropilamin Oksit, nihai formülün temizleme gücünü de artırır.
Kokamidopropilamin Oksitlerin yüksek konsantrasyonlu el bulaşık sıvılarında kullanılması tavsiye edilir.
Kokamidopropilamin Oksitlerin cilt ve saç tarafından iyi toleransı nedeniyle, çok çeşitli kozmetik ve deterjan formülleri için Kokamidopropilamin Oksit kullanımı önerilebilir.

Kokamidopropilamin Oksit işlevleri:
-Temizlik Maddesi
-Köpük Güçlendirici
-Saç Bakım Maddesi
-hidrotrop
-Yüzey aktif madde

Kokamidopropilamin Oksit Uygulamaları: Köpük güçlendirici, bebek ürünleri, kremler, tıraş köpükleri, losyonlar ve konsantre yıkama veya sıvı deterjanlar için stabilizatör koyulaştırıcı ajan.

Kokamidopropilamin Oksit KULLANIMI:
Kozmetik
International Cosmetic Ingredient Dictionary ve El Kitabında verildiği gibi, Kokamidopropilamin Oksit, saç bakım maddesi, yüzey aktif madde-temizleme maddesi, yüzey aktif madde-köpük güçlendirici ve yüzey aktif madde-hidrotrop olarak işlev görür.
Janik ve Podg'orski (1988), Kokamidopropilamin Oksit'in çeşitli kozmetik formülasyonlarda en sık kullanılan amin oksit olduğunu belirtmişlerdir.
Sanayi tarafından 1997 yılında Gıda ve İlaç Dairesi'ne (FDA) sunulan gönüllü ürün formülasyon verileri, toplam 55 kozmetik ürün formülasyonunda Kokamidopropilamin Oksit'i içeriyordu.
2005 yılında FDA'ya rapor edilen toplam ürün formülasyonu sayısı 60'tır.
Bir tedarikçi tarafından sunulan kullanım verilerinin konsantrasyonu, %35 aktif olarak sağlanan Kokamidopropilamin Oksit'in tipik olarak %5 ila %15, yani %1.75 ila %5.25 aktif aralığında kullanıldığını belirtti.
2005'te yapılan bir endüstri anketi, kullanım konsantrasyonlarının %0.07 ile %4.0 arasında aktif olduğunu buldu.
En son kullanım konsantrasyonu verileri, mevcut kullanım konsantrasyonunu temsil eder.
Japonya Sağlık, Çalışma ve Refah Bakanlığı'na göre, Kokamidopropilamin Oksit, Japonya'da pazarlanan kozmetik ürünlerde birleştirilmemesi gereken bileşenler listesinde veya Japonya'da pazarlanan kozmetik ürünler için kısıtlı içerik listesinde yer almıyor. Japonya; ne de Avrupa Birliği'nde kullanımı kısıtlanmıştır.

INCI adı: KOCAMİDOPROPİLAMİN OKSİT
N ° EINECS / ELINCS: 268-938-5 / 931-324-9
Sınıflandırma: Amfoterik yüzey aktif madde

Kokamidopropilamin Oksit Faydaları:
-Viskozite Değiştirici
-Köpük Artırıcı/Sabitleyici
-Deterjan
-Saç Kremi
-Yumuşatıcı
-Statik Elektriği Azaltır
-Tahriş Önleyici
-Paslanma önleyici
-Peroksit kararlı

Kokamidopropilamin Oksit Uygulamaları:
-El Sabunları
-Şampuanlar
-Saç Kremleri
-Köpüklü Banyolar
-Çok Amaçlı Temizleyiciler
-Antiseptik El Yıkamaları

ANAHTAR KELİMELER:
Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9

Kokamidopropilamin Oksit Açıklaması:
Hindistan cevizi yağı bazlı iyonik olmayan yüzey aktif madde.
%32 aktif maddeler.
pH 6.0-7.5.
Karakterler:
Berrak ila hafif sarımsı sıvı, koku yok veya hafif.
Suda çözünür.
INCI Adı: Kokamidopropilamin oksit

Üründeki kokamidopropilamin oksit işlevi:
Anyonik yüzey aktif maddelerle bir karışımda köpüğü stabilize eden ve kalitesini artıran bir madde.
Kokamidopropilamin Oksit, bir reoloji değiştirici görevi görür, yani Kokamidopropilamin Oksit, anyonik yüzey aktif maddeler veya elektrolitler (örn.
Hidrotrop - berraklığını artırmak için bir kozmetik ürüne eklenen bir madde

Kokamidopropilamin Oksit'in kozmetik etkisi:
Antistatik madde - saçtaki statik elektriği önler.
Cildi ve saçı koşullandırır - yumuşatır ve pürüzsüzleştirir.
Kokamidopropilamin Oksit, anyonik yüzey aktif maddelerin cilt üzerindeki olası tahriş edici etkisini yatıştırır.
Yıkama maddesi - cilt ve saç yüzeyindeki kirleri giderir.
Islatıcı madde - temizlenen yüzeyin yıkama solüsyonu ile temasını kolaylaştırır, bu da cilt ve saç yüzeyindeki kirlerin giderilmesini kolaylaştırır.

Kokamidopropilamin Oksit Faydaları:
Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropilamin Oksit CAS 68155-09-9, mükemmel koşullandırma, kalınlaştırma ve stabilize etme performansı sunan etkili köpük arttırıcı yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropilamin Oksit cilt üzerinde çok hafiftir.
Ayrıca Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropilamin Oksit CAS 68155-09-9 asit ve sert sudan etkilenmeyecektir.
Kokamidopropilamin Oksit, anyonik, katyonik, amfoterik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle uyumludur.

Kullanım Alanları: Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9, formüllere olduğu gibi eklenebilir.
İstenilen köpürme ve temizleme etkilerine bağlı olarak tipik kullanım seviyesi %1-5.
Sadece harici kullanım içindir.

Uygulama kapsamı: Kokamidopropilamin Oksit sabunlarda, temizleme sistemlerinde, saç şampuanında, bebek ürünlerinde, köpük banyolarında, tıraş ürünlerinde yaygın olarak bulunur.
Hammadde kaynağı: Hindistan cevizi yağı ve dimetilaminodpropilamin
Üretim: Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9, hindistancevizi yağının dimetilaminodpropilamin ve ayrıca hidrojen peroksit ile reaksiyona sokulmasıyla yapılır.
GDO: GDO içermez ancak sertifikalı değil
Vegan: Hayvansal kaynaklı bileşenler içermez

Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropilamin Oksit CAS 68155-09-9, berrak ila hafif puslu bir sıvıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Kokamidopropilamin Oksit, şampuanların, saç boyalarının ve renklerinin formülasyonunda ve diğer saç ürünlerinin yanı sıra banyo ve cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır.
Kokamidopropilamin Oksit, saç bakım maddesi, yüzey aktif madde - temizlik maddeleri, yüzey aktif maddeler - köpük güçlendiriciler veya bir yüzey aktif madde olarak işlev görür.
Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9, hindistan cevizi yağından, hindistan cevizinin kurutulmuş iç etinden ekstrakte edilen bir bitkisel yağdan yapılır.
Hindistan cevizi yağı dimetilaminodpropilamin ile reaksiyona sokulur ve ayrıca hidrojen peroksit ile reaksiyona sokularak Kokamidopropilamin Oksit oluşturulur.
Çin'deki en ünlü Çin tedarikçisi olan Fengchen Group'un Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropilamin Oksit CAS 68155-09-9, en yeni ve en güvenli paketle iyi bir şekilde paketlenmiştir.

Kokamidopropilamin Oksit Özellikleri:
1. Kokamidopropilamin Oksit her türlü boya hammaddesi, yüzey aktif madde, kozmetik hammaddesi ile uyumludur.
2. Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9, sodyum hipoklorite karşı stabiliteye sahiptir.
3. 100 ℃ üzerinde uzun süre ısıtmak yasaktır.
4. Asit ve alkali ortamda mükemmel stabilite ve iyi uyumluluk, Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropilamin Oksit CAS 68155-09-9'un bir diğer önemli avantajıdır.
5. Kokamidopropilamin Oksit biyolojik olarak iyi parçalanabilirliğe ve ciltte düşük tahrişe sahiptir.
6. Dahası, Kokamidopropilamin Oksit, iyi deterjan, esneklik, antistatik özellik, sert su direnci, bakterisit performans ve pas önleyici özelliğe sahiptir.

Kokamidopropilamin Oksit Uygulamaları:
1. Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9, şampuanlar, duş jelleri, çocuk banyo temizleyicileri, hassas cilt hazırlığı vb. gibi günlük kimyasallarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
2. Kokamidopropilamin Oksit ayrıca kalsiyum sabunu dispersan, sterilizasyon deterjanı, elyaf/kumaş antistatik ve yumuşatıcı ajan olarak kullanılır.
3. Kokamidopropilamin Oksit (CAO), Kokamidopropil Amin Oksit CAS 68155-09-9 ayrıca jel emülgatör olarak kauçuk endüstrisinde Kokamidopropilamin Oksit uygulamasını bulur.
4. Kokamidopropilamin Oksit, tavşan yünü dolgu maddesi ve yangın söndürme vb. için köpürtücü madde olarak kullanılır.
5. Kokamidopropilamin Oksit ayrıca glifosatın pestisit sinerjistidir.

INCI adı: Kokamidopropilamin Oksit
EC adı: 3-C12-18-(çift numaralı)-alkilamido-N,N-dimetilpropan-1-amino oksit
CAS: 68155-09-9
AT: 939-581-9

Kokamidopropilamin Oksit, ağırlıklı olarak kişisel bakım ürünleri, HI&I temizleyicileri ve köpük güçlendirici ve stabilizatör, viskozite oluşturucu ve yüzey aktif madde formülasyonlarının deterjanlık arttırıcı olarak hizmet eden çamaşır deterjanlarının formülasyonunda kullanılan çok yönlü bir amfoterik yüzey aktif maddedir.
Kokamidopropilamin Oksit, sert suda, daha düşük pH değerlerinde stabildir Kokamidopropilamin Oksit, saç ve cilt üzerinde bakım etkisine yol açan kısmen katyonik karakter kazanır, bu nedenle saç kremlerinde, sıvı sabunlarda ve tıraş köpüklerinde yaygın olarak kullanılır.

20°C'de görünüm: berrak sarımsı sıvı
20°C'de yoğunluk, g/cm3, c.: 1.002
aktif madde, % ağırlık: 30 ± 1
üçüncül amin, ağırlıkça %, maks.: 0,5
serbest peroksit, % ağırlık, maks.: 0.15
pH, %10 sulu çözelti: 6,5 - 8,5

Kokamidopropilamin Oksit Özellikleri:
Anyonik, katyonik, iyonik olmayan ve amfoterik yüzey aktif maddelerle birlikte yaygın olarak kullanılan Kokamidopropilamin Oksit, Kokamidopropilamin Oksit ürünün genel performansını önemli ölçüde artırabilir;
Kokamidopropilamin Oksit, uygun oranda anyonik yüzey aktif madde üzerinde zengin, narin köpük ve önemli kalınlaştırıcı etki üretebilir;
Kokamidopropilamin Oksit, üründeki diğer yüzey aktif maddelerin tahrişini etkili bir şekilde azaltabilir ve iyi koşullandırma ve antistatik etkilere sahiptir;
Kokamidopropilamin Oksit, köpüğü köpürtme ve stabilize etme işlevlerine sahiptir ve sistemdeki asit ve sert sudan etkilenmez ve ürün iyi bir stabiliteye sahiptir.

Kokamidopropilamin Oksit'in uygulama alanları:
-HI&I temizliği
-Kişisel Bakım
-Çamaşır deterjanları

Eş anlamlı:
Amidler, koko, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksit
N-(Kokoamidopropil)-N,N-dimetilamin, oksit
Cocoamido-3-propildimetilamin oksit
3-(N,N-Dimetilamino)propil kokoamido amin oksit
N,N-Dimetil-N-(3-kocamidopropil)amin oksit
N,N-Dimetil-N-(3-(hindistan cevizi yağı alkil)amidopropil)amin oksit
Coco amidler, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksit
N-(3-(Dimetilamino)propil)koko amidler-N-oksit
Amidler, koko, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksitler
kokamidopropildimetilamin oksit
3-Kokoamidopropil dimetilamin oksit
N-(3-(Dimetilamino)propil) koko amidler N-oksitler

Kokamidopropilamin Oksit fonksiyonları (INCI)
Temizlik maddesi olarak Kokamidopropilamin Oksit: Temiz bir yüzeyin korunmasına yardımcı olur
Köpük Sinergiste olarak Kokamidopropilamin Oksit: Aşağıdaki özelliklerden bir veya daha fazlasını artırarak üretilen köpüğün kalitesini iyileştirir: hacim, doku ve/veya stabilite
Saç Kremi Olarak Kokamidopropilamin Oksit: Saçı yönetilebilir, esnek, yumuşak ve parlak bırakır ve/veya hacim, hafiflik ve parlaklık verir
Hidrotrop Olarak Kokamidopropilamin Oksit: Suda az çözünür olan bir maddenin çözünürlüğünü arttırır.
Yüzey aktif madde olarak kokamidopropilamin oksit: Kozmetiklerin yüzey gerilimini azaltır ve kullanım sırasında ürünün homojen dağılımına katkıda bulunur.

Hammadde kaynağı: Hindistan cevizi yağı ve dimetilaminodpropilamin
Üretim: Kokamidopropilamin oksit, hindistancevizi yağının dimetilaminodpropilamin ve ayrıca hidrojen peroksit ile reaksiyona sokulmasıyla yapılır.
GDO: GDO içermez ancak sertifikalı değil
Vegan: Hayvansal kaynaklı bileşenler içermez

CAS Numarası: 68155-09-9
EINECS/ELINCS No: 268-938-5
COSING REF No: 75246
Kimyasal/IUPAC Adı: Amidler, koko, N-[3-(dimetilamino)propil], N-oksitler

Kokamidopropilamin Oksit Tipik Kullanımları:
Kullanım alanları şunları içerir: Deterjan, ıslatma maddesi, emülgatör, endüstriyel temizleyiciler için köpük güçlendirici, şampuanlar, kağıt kaplama, antistatik yumuşatıcılar ve köpük kauçuk bileşikleri için köpük stabilizatör.

Diğer (anyonik) temizlik maddelerinin yanında iyi bir yardımcı olan ikincil bir temizleme maddesi (ortak yüzey aktif madde).
Kokamidopropilamin Oksit, köpüğü, formülün yumuşaklığını iyileştirir ve viskozite oluşturur, hemen hemen her şey yardımcı yüzey aktif maddeler için kullanılır.
Kokamidopropilamin Oksit, şampuanların, saç boyalarının ve renklerinin formülasyonunda ve diğer saç ürünlerinin yanı sıra banyo ve cilt bakım ürünlerinin formülasyonunda, üretimde köpürtücü olarak kullanılır.

Kokamidopropilamin Oksit, şu anda 60 kozmetik formülasyonda %0.07 ile %4.0 arasındaki konsantrasyonlarda kullanılan, saç bakım maddesi ve yüzey aktif madde olarak işlev gören üçüncül bir amin oksittir.
Daha önceki bir güvenlik değerlendirmesinde, Kozmetik İçerik İncelemesi (CIR) Uzman Paneli, mevcut verilerin kozmetik ürünlerde bu bileşenin güvenliğini desteklemek için yetersiz olduğunu belirlemişti.
Ek veriler şimdi sağlandı ve gözden geçirildi.

Köpük arttırıcı, stabilizatör, kıvam arttırıcı, antistatik, asitten ve sert sudan etkilenmez.
Anyonik, katyonik, amfoterik ve iyonik olmayan yüzey aktif maddelerle uyumludur; kombinasyon özelliğini geliştirir.

Moleküler Formül: RCONH(CH2)3N(CH2) 2O

Kokamidopropilamin Oksit Uygulamaları: Şampuanlar, duş jelleri, bebek ürünleri, yüz temizleyicileri, bulaşık deterjanları ve viskozite oluşturucu ve köpük güçlendirici olarak sert yüzey temizleyicileri

Ürün Grupları: Diğer Sürfaktanlar
İşlev: Diğer Sürfaktan
Teslimat Şekli: Sıvı
Kimyasal Tanım: Kokamidopropilamin oksit
Uygulama: Bulaşık yıkama
Yiyecek ve İçecek İşleme: Araç ve Taşıma Bakımı

Kokamidopropilamin Oksit Kategorisi:
Zwitteriyonik Yüzey Aktif Madde> Amin Oksit>> Amido Amin Oksit>>> Doğal Ürün Türevi Amido Amin Oksit

Kokamidopropilamin Oksit GÖRÜNÜŞÜ:
Amber renkli sıvı

İŞLEV:
Kokamidopropilamin Oksit, yüksek verimli bir köpürme maddesi ve stabilizatördür, banyo ürünü, şampuan ve saç kremi için uygundur.
Kokamidopropilamin Oksit, diş malzemeleri arasında diş macunu, sakız ve gargara için uygundur.

EŞ ANLAMLI:
Aminoksit WS 35
Unimox CAW-40
kokamidopropilamin oksit
Kemoksit CAW
kokamidopropilamin oksit
Amitler, koko, N-[3-(dimetilamino)propil], N-oksitler
AmonyxCDO
Amonyak CDO Özel
Amidler, koko, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksit
N-(3-(Dimetilamino)propil)koko amidler-N-oksit

DEPOLAMA: Sıkıca kapatılmış bir kapta, soğuk ve iyi havalandırılmış bir yerde, ısıdan, açık alevlerden, kıvılcımlardan ve diğer tutuşturma kaynaklarından uzakta saklayın.

Kimyasal Numaralandırma Sistemi
CASRN: 68155-09-9
EINECS: 268-938-5
Moleküler Formül ve Moleküler Ağırlık
Moleküler Formül: Yok
Molekül Ağırlığı: Yok

Eş anlamlı:
Amidler, koko, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksit
Coco amidler, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksit
N-(3-(Dimetilamino)propil)koko amidler-N-oksit
3-(N,N-Dimetilamino)propil kokamido amin oksit
3-Kokoamidopropil dimetilamin oksit
kokamidopropildimetilamin oksit
Cocoamido-3-propildimetilamin oksit
N,N-Dimetil-N-(3-(hindistan cevizi yağı alkil)amidopropil)amin oksit
N,N-Dimetil-N-(3-kocamidopropil)amin oksit
N-(3-(Dimetilamino)propil) koko amidler N-oksitler
N-(Kokoamidopropil)-N,N-dimetilamin, oksit
Amidler, koko, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksitler
DEHİTON CAW
amidler, koko, N-(3-(dimetilamino)propil), N-oksitler
amonyak CDO özel
barloks C
kemoksit CAW yüzey aktif madde
kokamidopropilamin oksit
kokamidopropildimetilamin oksit
koko amidopropil amin oksit
kokamido-3-propildimetilamin oksit
3-kokoamidopropil dimetilamin oksit
N-(kokoamidopropil)-N,N-dimetilamin, oksit
N,N-dimetil-N-(3-(hindistan cevizi yağı alkil)amidopropil)amin oksit
N,N-dimetil-N-(3-kocamidopropil)amin oksit
3-(N,N-dimetilamino)propil kokoamido amin oksit
N-(3-(dimetilamino)propil) koko amidler N-oksitler
köpük köpüğü CDO'su
inkromin oksit C
oksit L-75 C
icracı amin oksit G700
schercamox c-aa
tergen-12 (Vevy)

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.