KOKOGLİSERİT

CAS numarası: 92045-31-3
EC numarası: 295-412-2

Kokogliseritler, hindistancevizi türevi, C12-C18 zincir uzunluğunda, doymuş (çift bağ yok) yağ asitleri içeren beyaz, katı, bitkisel türevli bir yağdır (yani Kokogliseridler, yağlar ile aynı trigliserit yapısına sahiptir, ancak oda sıcaklığında katıdır).
Kokogliseritler kokusuzdur, nötr bir tada sahiptir ve oda sıcaklığında oldukça zordur.
Kokogliseritler hem kremler hem de makyaj ürünleri için kıvam düzenleyici olarak kullanılır.
Kokogliseritler, öncelikle cildi yumuşak ve pürüzsüz hale getirmek için kozmetik olarak kullanılan yumuşatıcılardır.
Hindistan cevizi yağından elde edilen kokogliseritler de koyulaştırıcı olarak kullanılır.

Kokogliseritler, çeşitli kozmetik türlerinde bileşen olarak kullanılmak için güvenlidir.
Kokogliseritler, hindistancevizi yağından elde edilen di, mono ve trigliseritlerin bir karışımıdır.
Kokogliseritlerin birincil işlevi, hindistancevizi yağının Kokogliserit nemlendirici faydalarıdır.
Yumuşatıcı ayrıca cildin yumuşak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Kokogliseritler neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanıldığında Hindistan Cevizi Yağı ve Hindistan Cevizi Asidi ile Hindistan Cevizi Yağı ve Hindistan Cevizi Asitinden elde edilen bileşenler aşağıdaki işlevlere sahiptir.

Kokogliseritler nedir?
Kokogliseritler kozmetikte yumuşatıcı ve koyulaştırıcı bir madde olarak kullanılır.

Cildin üst tabakasını yumuşatmaya ve Kokogliseritlerin yağ ve su karışımını kolaylaştırmasına yardımcı olun.
Son zamanlarda, kokogliseritlere ve diğer hindistancevizi türevli yüzey aktif maddelere karşı artan sayıda alerjik reaksiyon bildirilmiştir.
Sık görülen tahriş edici maddeler ve alerjenler arasında önemli bir örtüşme olduğundan, bu bileşeni çok hassas, reaktif cilde sahip olanların dikkatine sunuyoruz.

Kokogliseritlerin diğer isimleri nelerdir?
KOKOGLİSERİT, Dİ- VE TRİ- GLİSERİT, HİNDİSTAN CEVİZİ, MONO-, GLİSERİT, HİNDİSTAN CEVİZİ, MONO-, DI- VE TRİ- ve MONO- DI- VE TRİ- GLİSERİT, HİNDİSTAN CEVİZİ

Kokogliseritler ne için kullanılır?
Kokogliseritler, hindistancevizi yağından elde edilen mono, di ve trigliseritlerin bir karışımıdır.
Hindistan cevizi yağının nemlendirici faydalarını hepimiz duymuşuzdur ve benzer şekilde bu yumuşatıcı bileşen cildinize yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Kokogliseritler: Sağlıklı Cilt Faydaları
Son zamanlarda, Kokogliseridler hakkında konuştuğumuzu duymuş ve onlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istemiş olabilirsiniz.
Basitçe söylemek gerekirse, Kokogliseritler hindistancevizi yağından elde edilen mono, di ve trigliseritlerin bir karışımıdır.
Hindistan cevizi yağının nemlendirici faydalarını hepimiz duymuşuzdur ve benzer şekilde bu yumuşatıcı bileşen cildinize yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.
Bir güzellik ürününe eklendiğinde Kokogliserit, formülün cildinizde kaymasına da yardımcı olur; çekme veya çekme gerekmez!
Kokogliseritlerin yumuşatıcı etkileri, en yeni ürünlerimizden ikisinde bulunur: Smooth Affair for Eyes ve Mystikol eyeliner.

Küresel kokogliserid pazarı bir uygulama tarafından bölümlere ayrılmıştır:
-Bebek bakım ürünleri
-Losyonlar
-Yağlar
-Tozlar
-Kremler
-Banyo ürünleri
-Göz makyajı
-Eyeliner
-Göz Losyonu
-Koku ürünleri
-Kişisel hijyen ürünleri
-Cilt bakım ürünleri
-Güneşte bronzlaşmış ürünler

Hindistan Cevizi Yağı ile Sağlıklı Beslenme
Kokogliseritlerle yemek yapamayabilirsiniz, ancak hindistancevizi yağı ile yapabilirsiniz.
Kalp hastalığı riskinizi azaltmak ve kilo kaybına yardımcı olmak gibi sağlık yararları olan hindistancevizi yağının tanıtımını yapan çeşitli çalışmalar vardır; bununla birlikte, tıp topluluğu hala bu bulguları tartışıyor.
Hindistan cevizi yağı, diğer yağlardan daha yüksek sıcaklıklara dayanabilir, bu nedenle Kokogliserit sote ve kızartma için mükemmeldir.
Kokogliseritler ayrıca yemeğinize ince cevizli bir tat verir ve daha egzotik baharatlar ve tatlarla iyi uyum sağlar.
İşte hindistancevizi yağını geleneksel tariflerde biraz daha sağlıklı hale getirmek için kullanmanın en sevdiğimiz yollarından ikisi.

Kokogliseritler, veri tabanımızdaki ürünlerin yaklaşık %0,47'si Kokogliseritleri içeren nadir bir kozmetik bileşendir.
Hindistan cevizi yağından elde edilen kokogliseritler, doymuş yağ asitleri ve hepsinden önemlisi çoklu doymamış yağ asitleri (PUFA'lar) ve yüksek oranda sabunlaşmayan içerik (karotenoidler, tokoferoller, steroller, hidrokarbonlar) yüksek bileşimleri nedeniyle sıklıkla kullanılır.
Özellikle PUFA'lar, ciltte ve hücre zarları ve sebumun bileşiminde çok sayıda dengeleme mekanizmasında yer aldıkları için sağlıklı cilt için çok önemlidir.
Kokogliseritler, filtrelerin cilt üzerinde optimal dağılımını destekledikleri ve böylece gerçek güneş koruma faktörünü (SPF) artırdıkları için güneşten koruyucularda çok önemlidir.

Kokogliseritler nedir?
Kokogliseritler cilt bakımı ve kozmetikte yumuşatıcı nemlendirici, emülsifiye edici, nemlendirici bileşen olarak işlev görür.

Hidrojene kokogliserit nedir?
Hidrojene kokogliseritler, hidrojene mono-, di- ve trigliseritlerdir.
Kokogliseritler hindistancevizi yağından elde edilir.
Hindistan cevizi yağı yarı katı, beyaz renkli bir yağdır.

Kokogliseritlerin Kullanımı ve Faydaları:
Gliseritler yüzyıllardır cilt ve saç bakımı için kullanılmaktadır.
Kokogliseritler esas olarak cildi besler ve gerekli besinleri sağlar.
Kokogliseritler deriden kolayca emilir ve nem sağlar.
Kokogliseritler ayrıca antibakteriyel etki gösterebilir.
Kokogliseritler cilt üzerinde bir tabaka oluşturur ve nemin geçmesine izin vermez ve cildi dış ortamdan ve koşullarından korur.

Kokogliseritlerin Uygulamaları:
-Cilt bakımı
-Temizleyici
-Nemlendirici
-Güneş kremi
-Anne ve bebek
-Saç Bakımı
-Saç rengi
-Banyo ve vucüt
-El ve ayak bakımı
-Kişisel Bakım
-Erkekler
-Cilt bakımı
-Terlemeyi önleyici ve deodorantlar
-Yüz bakımı
-Kendi Kendine Bronzlaşma
-Evcil Hayvan bakımı
-Evcil Hayvan Bakımı TSCA
-Pet Care DSL

İnci adı: Kokogliseritler
Fransızca adı: Kokogliseritler
CAS numarası: 92045-31-3
EC numarası: 295-412-2
Diğer adlandırmalar: Kokogliseritler | kokogliseritler

Bilimsel gerçekler:
Hindistan Cevizi Yağı, hindistan cevizinin kurutulmuş iç eti olan Cocos nucifera'dan ekspresyonla elde edilir. Hindistan Cevizi Yağı, laurik asit, kaprik asit, miristik asit ve palmitik asit dahil olmak üzere daha düşük zincirli yağ asitleri kaynağıdır.
Hindistan Cevizi Yağı ve Hindistan Cevizi Asidi, Potasyum kokoat ve Sodyum kokoat tuzlarının geleneksel kullanımı sabun imalatındadır.
Hindistan Cevizi Yağı, pişirme, şekerleme ve mum üretimi dahil olmak üzere birçok başka kullanıma sahiptir.

Kokogliseritler şu şekilde sınıflandırılır:
-Yumuşatıcı
-emülsifiye edici
-Cilt bakımı

Küresel kokogliseritler pazarı, uygulama ve coğrafya olarak bölümlere ayrılmıştır.
Ürüne göre, kokogliseritler bebek bakım ürünleri, banyo ürünleri, göz makyajı, koku ürünleri, kişisel hijyen ürünleri, cilt bakım ürünleri ve bronzlaşmış ürünler olarak alt bölümlere ayrılır.
Bununla birlikte, ham maddenin düşük mevcudiyeti ile birlikte yumuşatıcıların ve kozmetiklerin yüksek fiyatları, küresel kokogliserid pazarındaki en büyük zorluklardan biridir.
Cilt bakım ürünleri ayrıca cilt temizleme kremleri, losyonlar, sıvılar, yüz ve boyun kremleri, losyonlar ve tozlar olarak alt bölümlere ayrılabilir.
Diğerleri arasında.

CAS Numarası: 92045-31-3
EINECS/ELINCS No: 295-412-2
COSING REF No: 75277
Kimyasal/IUPAC Adı: Gliseritler, koko

Kokogliseritlerin GÖRÜNÜŞÜ:
HAFİF KOKULU, ŞEFFAF, BERRAK SARI YAĞ.

Kokogliseritler, farklı bitkisel yağlardan elde edilen bitkisel kökenli doğal bir emülgatördür ve esas olarak yağ içinde su emülsiyonlarında stabilizatör olarak kullanılır.
Kokogliseritler ciltte hafiflik hissi oluşturarak Kokogliseritleri yumuşak ve ipeksi bırakır, Kokogliseritler kolayca emilir ve nem sağlar, Kokogliseridler ayrıca antibakteriyel etki de gösterebilir.
Kokogliseritler cilt üzerinde bir tabaka oluşturur ve nemin geçmesine izin vermez ve Kokogliseritleri dış ortamdan ve cilt koşullarından korur.

EŞ ANLAMLI
MYRITOL 331, GLİSERİT, KARIŞIK KOKA, DECANOYL & OCTANOYL

Kokogliseritler nasıl sınıflandırılır?
Doku Arttırıcı, Yumuşatıcılar

NOTLAR: Kokogliseritler, hindistancevizi yağından elde edilen mono, di ve trigliseritlerin bir karışımıdır Kokogliseritlerin kullanımları ve uygulamaları şunları içerir: Fitil bazı; kozmetikte yumuşatıcı, emülgatör; farmasötikler ve kozmetikler için kıvam maddesi; gıdalar için yağ

Kokogliseritler, çok iyi emülsifiye edilebilirliğe sahip, orta derecede yayılan bir yumuşatıcıdır.
Kokogliseritlerin yüksek polaritesi ve kristal UV filtreleri için olağanüstü çözünürlük kapasitesi ve pigmentler için dağıtma özellikleri sayesinde güneş bakım formülasyonları için faydalıdır.

Kokogliseritler Nedir?
Cocos Nucifera (Hindistan Cevizi) Yağı olarak da adlandırılan Hindistan Cevizi Yağı, soluk sarı, yarı katı, yemeklik bir yağdır.
Hindistan Cevizi Asidi, Hindistan Cevizi Yağından elde edilen yağ asitlerinin bir karışımıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılabilecek Hindistan Cevizi Yağı ve/veya Hindistan Cevizi Asitinden yapılan diğer bileşenler şunlardır: Hidrojene Hindistan Cevizi Yağı, Hidrojene Hindistan Cevizi Asidi, Hindistan Cevizi Alkolü, Butilen Glikol Kokoat, Kaprilik/Kaprik/Koko Gliseritler, Kokogliseritler, Hindistan Cevizi Yağı Decil Esterler, Decyl Kokoat, Ethylhexyl Kokoat, Isodecyl Kokoat, Lauril Kokoat, Metil Kokoat, Octyldodecyl Kokoat, Pentaerythrityl Kokoat, Tridecyl Kokoat, Magnezyum Kokoat, Potassium Kokoat, Sodyum Kokoat, Hydrogensium Sülfat Cocomonte, Hydrogensium Sülfat Cocomonte, Hidrojen Sülfat Cocomonte Kokoat ve Sodyum Hidrojene Kokoat.
Hindistan Cevizi Yağı ve/veya Kokogliserid yağ asitlerinden yapılan bu bileşenler arasında Hindistan Cevizi Yağı kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonunda en sık kullanılanıdır.
Hindistan cevizi yağı, banyo ürünleri, göz makyajı, saç bakım ürünleri, tıraş kremleri, güneş ürünleri, cilt bakım ürünleri ve rujlar dahil olmak üzere birçok kozmetik ve kişisel bakım ürünü kategorisinde bulunabilir.

Eş anlamlı
Gliseritler, koko;
Kategori
İyonik olmayan yüzey aktif madde> Ester>> Yağlı Alkol Ester>>> Gliserit
Kimyasal Numaralandırma Sistemi
CASRN: 92045-31-3
EINECS: 295-412-2
Moleküler Formül ve Moleküler Ağırlık
Moleküler Formül: Yok
Molekül Ağırlığı: Yok

ÜRÜN: Kokogliseritler
CAS No: 92045-31-3 85536-06-7
EŞANLAMI: Kokogliseritler; Gliseritler, koko; Gliseritler, hindistancevizi, mono-, di- ve tri-
FORMÜL: C8H14O3

Unii: ISE9I7DNUG
Tercih Edilen Madde Adı: COCO-GLYCERIDES
Rxcui: 1426455
Bu: 42451
Ncbi: 13894
Bitkiler: CONU
sırıtış: 11043
Unii Tipi: İÇERİK MADDESİ
RXCUI: 1426455
BTÖ: 42451
NCBI: 13894
BİTKİLER: CONU
sırıtış: 11043
MPNS: WCS-44645

Topaklanma önleyici maddeler - Magnezyum kokoat
Emülsiyon stabilizatörleri - Hindistan Cevizi Alkolü, Butilen Glikol kokoat
Saç bakım maddeleri - Cocus Nucifera (Hindistan Cevizi) Yağı,
Opaklaştırıcı maddeler - Hidrojene Hindistan Cevizi Asidi
Cilt bakım maddeleri - yumuşatıcı - Caprylic/Capric/Coco Glycerides, Kokogliserit, Ethylhexyl kokoat, Isodecyl kokoat, Lauyl kokoat, Methyl kokoat, Octyldodecyl kokoat, Hidrojene Coco-Glycerides
Cilt bakım maddeleri - çeşitli - Cocus Nucifera (Hindistan Cevizi) Yağı, Pentaerythrityl kokoat
Cilt bakım maddeleri - tıkayıcı - Cocus Nucifera (Hindistan Cevizi) Yağı, Hidrojene Hindistan Cevizi Yağı, Hindistan Cevizi Yağı Desil Esterleri, Decyl kokoat, Lauril kokoat, Tridecyl kokoat
Kayma düzenleyiciler - Magnezyum kokoat
Sürfaktanlar - temizlik maddeleri - Hindistan Cevizi Asidi, Hidrojene Hindistan Cevizi Asidi, Potasyum kokoat, Sodyum kokoat, Amonyum Cocomonoglyceride Sülfat, Sodyum Cocomonoglyceride Sülfat, Potasyum Hidrojene kokoat, Sodyum Hidrojene kokoat
Sürfaktanlar - emülsifiye edici maddeler - Potasyum kokoat, Sodyum kokoat
Yüzey aktif maddeler - köpük güçlendiriciler - Hindistan Cevizi Alkolü
Viskozite arttırıcı maddeler - sulu - Hindistan Cevizi Alkol Viskozite arttırıcı maddeler - susuz - Hindistan Cevizi Alkolü, Butilen Glikol kokoat, Magnezyum kokoat

Alternatif İsimler
COCO GLİSERİTLER
KOKOGLİSERİT
COCO-gliseritler
KOKO-GLİSERİTLER [II]
KOKOGLİSERİT [İNCİ]
HİNDİSTAN CEVİZİ GLİSERİTLERİ
HİNDİSTAN CEVİZ YAĞI GLİSERİTLER
HİNDİSTAN CEVİZ YAĞINDAN MONO, DI VE TRİGLİSERİT KARIŞIMI
COCO GLİSERİTLER
KOKOGLİSERİT
COCO-gliseritler
KOKO-GLİSERİTLER [II]
KOKOGLİSERİT [İNCİ]
HİNDİSTAN CEVİZİ GLİSERİTLERİ
HİNDİSTAN CEVİZ YAĞI GLİSERİTLER
HİNDİSTAN CEVİZ YAĞINDAN MONO, DI VE TRİGLİSERİT KARIŞIMI

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.