PEG-20 HİDROJENE HİNT YAĞI

CAS Numarası: 61788-85-0
EC Numarası: 500-147-5

PEG-20 HİDROJENE HİNT YAĞI şu şekilde sınıflandırılır:
-emülsifiye edici
-Yüzey aktif madde

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı Nedir?
PEG-8 Hint Yağı, PEG-9 Hint Yağı, PEG-10 Hint Yağı, PEG-11 Hint Yağı, PEG-15 Hint Yağı, PEG-16 Hint Yağı, PEG-20 Hint Yağı, PEG-25 Hint Yağı, PEG- 26 Hint Yağı, PEG-29 Hint Yağı, PEG-44 Hint Yağı, PEG-50 Hint Yağı, PEG-54 Hint Yağı, PEG-55 Hint Yağı, PEG-60 Hint Yağı, PEG-75 Hint Yağı, PEG-80 Hint Yağı Oil, PEG-100 Castor Oil ve PEG-200 Castor Oil, hint yağının polietilen glikol türevleridir.
PEG-8 Hidrojene Hint Yağı, PEG-10 Hidrojene Hint Yağı, PEG-16 Hidrojene Hint Yağı, PEG-20 Hidrojene Hint Yağı, PEG-25 Hidrojene Hint Yağı, PEG-35 Hidrojene Hint Yağı, PEG-45 Hidrojene Hint Yağı, PEG -50 Hidrojene Hint Yağı, PEG-54 Hidrojene Hint Yağı, PEG-55 Hidrojene Hint Yağı, PEG-60 Hidrojene Hint Yağı, PEG-65 Hidrojene Hint Yağı, PEG-80 Hidrojene Hint Yağı, PEG-100 Hidrojene Hint Yağı ve PEG- 200 Hidrojene Hint Yağı, hidrojene hint yağının polietilen glikol türevleridir.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, PEG Hint Yağı ve PEG Hidrojene Hint Yağı bileşenleri, banyo ürünleri, tıraş sonrası losyonlar, cilt bakım ürünleri, temizlik ürünleri, deodorantlar, kokular, makyaj, saç kremleri dahil olmak üzere çok çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılır. , şampuanlar, saç bakım ürünleri, kişisel temizlik ürünleri ve oje ve emayeler.

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
PEG Hint Yağı ve PEG Hidrojene Hint Yağı bileşenleri için aşağıdaki işlevler bildirilmiştir.

Cilt bakım maddesi - yumuşatıcı - PEG-8 Hint Yağı, PEG-9 Hint Yağı, PEG-10 Hint Yağı, PEG-11 Hint Yağı, PEG-15 Hint Yağı, PEG-16 Hint Yağı, PEG-8 Hidrojene Hint Yağı, PEG -10 Hidrojene Hint Yağı, PEG-16 Hidrojene Hint Yağı, PEG-65 Hidrojene Hint Yağı
Sürfaktan - temizlik maddesi - PEG-10 Hint Yağı, PEG-44 Hint Yağı, PEG-50 Hint Yağı, PEG-54 Hint Yağı, PEG-55 Hint Yağı, PEG-60 Hint Yağı, PEG-80 Hint Yağı, PEG-100 Hint Yağı, PEG-200 Hint Yağı, PEG-45 Hidrojene Hint Yağı, PEG-50 Hidrojene Hint Yağı, PEG-54 Hidrojene Hint Yağı, PEG-55 Hidrojene Hint Yağı, PEG-60 Hidrojene Hint Yağı, PEG-80 Hidrojene Hint Yağı , PEG-100 Hidrojene Hint Yağı, PEG-200 Hidrojene Hint Yağı
Sürfaktan - emülsifiye edici ajan - PEG-8 Hint Yağı, PEG-9 Hint Yağı, PEG-10 Hint Yağı, PEG-11 Hint Yağı, PEG-15 Hint Yağı, PEG-16 Hint Yağı, PEG-20 Hint Yağı, PEG-25 Hint Yağı, PEG-26 Hint Yağı, PEG-29 Hint Yağı, PEG-8 Hidrojene Hint Yağı, PEG-10 Hidrojene Hint Yağı, PEG-16 Hidrojene Hint Yağı, PEG-20 Hidrojene Hint Yağı, PEG-25 Hidrojene Hint Yağı, PEG-35 Hidrojene Hint Yağı, PEG-65 Hidrojene Hint Yağı
Sürfaktan - çözündürücü ajan - PEG-26 Hint Yağı, PEG-29 Hint Yağı, PEG-44 Hint Yağı, PEG-50 Hint Yağı, PEG-54 Hint Yağı, PEG-55 Hint Yağı, PEG-60 Hint Yağı, PEG-75 Hint Yağı, PEG-80 Hint Yağı, PEG-100 Hint Yağı, PEG-200 Hint Yağı, PEG-35 Hidrojene Hint Yağı, PEG-45 Hidrojene Hint Yağı, PEG-50 Hidrojene Hint Yağı, PEG-54 Hidrojene Hint Yağı, PEG -55 Hidrojene Hint Yağı, PEG-60 Hidrojene Hint Yağı, PEG-80 Hidrojene Hint Yağı, PEG-100 Hidrojene Hint Yağı, PEG-200 Hidrojene Hint Yağı

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı Hakkında Bilimsel Gerçekler:
PEG Hint Yağı ve PEG Hidrojene Hint Yağı bileşenleri sırasıyla hint yağı ve hidrojene hint yağından üretilir.
Hint yağı, Ricinus communis bitkisinin tohumlarının soğuk preslenmesi ve ardından yağın ısı ile berraklaştırılmasıyla elde edilir.

Kimyasal Adı:PEG-20 HİDROJENLE HİNT YAĞI TRİİSOSTEARAT
EşanlamlılarPEG-20 HİDROJE HİNT YAĞI TRİİZOSTEARAT

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı
Görünüm: 35°C'de Berrak Sıvı
Mol: 20
HLB: 9,7
pH (sulu): 6,0-8,0 (%1 sulu)
Sabunlaşma Değeri: 80-88
%25 BDG'de Bulut Noktası %10: 68-75
%25 BDG'de %10

PEG-40 Hidrojene Hint Yağı
Görünüm: 35°C'de Berrak Sıvı
Mol: 40
HLB: 13,1
pH (sulu): 6,0-8,0 (%1 sulu)
Sabunlaşma Değeri: 55-65
Bulut Noktası %25 BDG'de %10: 77-81

PEG-60 Hidrojene Hint Yağı
Görünüm: 35°C'de Berrak Sıvı
Mol: 60
HLB: 14,4
pH (sulu): 6,0-7,0 (%1 sulu)
Sabunlaşma Değeri: 45-55
%25 BDG'de Bulut Noktası %10: 83-87
  

Menşe(ler): Sentetik
INCI adı: PEG-20 HİDROJE HİNT YAĞI
Sınıflandırma: PEG / PPG, Bileşik etoksillenmiş, glikol, sentetik polimer, hidrojene yağ
PEG-20 Hidrojene Hint Yağları fonksiyonları (INCI)
Emülsifiye edici ajan: Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler.
Sürfaktan: Kozmetiklerin yüzey gerilimini azaltır ve kullanım sırasında ürünün homojen dağılımına katkıda bulunur.

INCI Adı: PEG-20 Hidrojene Hint Yağı
Çin INCI: EVET
JCLN (Japonca): PEG-20水添ヒマシ油
Öncelikli Olarak Kullanılan Endüstri: Kozmetikler, İlaçlar, Mürekkepler ve Kaplamalar
Tanım: Hidrofilik emülgatör
Kimyasal Sınıfı: Polioksietilen Hidrojene Hint Yağları
CAS Numarası: 61788-85-0
Görünüm: Beyaz ila soluk sarı sıvı, petrolatum benzeri veya mumsu madde
HLB: 10.5
Katkı maddeleri: HAYIR
Tarife Kodu (H.S. Kodu): 3402.13

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı İzostearat vegan olabilir veya olmayabilir.
PEG-20 Hidrojene Hint Yağı, kozmetikte emülgatör ve viskozite kontrol maddesi olarak kullanılan Stearik Asit ve Hint Yağı'nın bir PEG bileşiğidir.
Stearik Asit bitki veya hayvan kaynaklarına sahip olabilir.
Lütfen üreticiye danışın.

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı Nedir?
Hint mumu olarak da bilinen Hidrojene Hint Yağı, tipik olarak oda sıcaklığında bir sıvı olan ve daha kararlı hale getirmek için hidrojen eklenerek işlenen ve erime noktasını yükselterek daha kararlı hale getiren hint fasulyesinden (Ricinus communis) elde edilir. oda sıcaklığında katı.
PEG-20 Hidrojene Hint Yağı kokusuzdur ve suda çözünmez.
Tarihsel olarak, eski Mısırlılar, lambaları için yakıt olarak hint yağı kullandılar.
Hint yağı ayrıca makine ve uçak motorlarında yağlayıcı olarak kullanılmıştır ve bazı boyalara, boyalara ve verniklere de eklenir.
Saf hint yağının yutulması, kabızlığı tedavi etmek için müshil olarak çalışır.

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı ne işe yarar?
Hidrojene Hint Yağı, benzersiz bir yapıya sahip sert, mumsu bir maddedir.
PEG-20 Hidrojene Hint Yağı, çubuğa sıkı ama sürülebilir bir kıvam vermek için terlemeyi önleyici bazdaki diğer yağlar ve mumlarla birlikte çalışır.
Her durumda, hidrojene hint yağı suda çözünmediği için PEG-20 Hidrojene Hint Yağı kolayca yıkanmaz.

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı nasıl yapılır?
Yönetim Modelimiz, insan ve çevre sağlığı felsefemizi destekleyecek şekilde işlenmiş bileşenleri seçmemiz için bize rehberlik eder.
Hint yağı, hint bitkisinin (Ricinus communis) çekirdeklerinden preslenir ve daha sonra ısı ve süzme yoluyla saflaştırılır.
Belirtildiği gibi yağlar oda sıcaklığında sıvıdır.
Hidrojenasyon işlemi yağa doygunluk ekler, bu da erime noktasını arttırır ve hidrojene yağın oda sıcaklığında katı olmasına neden olur.
Hidrojenasyon işlemi, yağın bir nikel katalizörü varlığında basınç altında ısıtılmasını gerektirir.
Nikel daha sonra geri kazanılır ve çevresel nedenlerle yeniden kullanılır.

Alternatifler nelerdir?
Silikonlar olarak da bilinen sentetik polimerler (polisiloksanlar), kolay uygulanabilen ve suya dayanıklı bir ürün sağlama yetenekleri nedeniyle çok yaygın olarak alternatif olarak kullanılmaktadır.
Kişisel bakım ürünlerinde bu amaç için kullanılabilecek diğer malzemeler, özellikle Yönetim Modelimizi karşılamayan sentetik mumlar, petrol mumları veya diğer etoksillenmiş yağları içerir.

Bu benim için doğru seçenek mi?
Hidrojene Hint Yağı, kişisel bakım ürünlerinde uzun bir güvenli kullanım geçmişine sahiptir.

Hidrojenlenmiş Hintyağı.
Balmumu gibi yağ. Balmumu gibi yağ.
Emülsiyonlar için vücut yapıcı maddeler.
Kokuların sulu ve sulu-alkollü çözeltileri için etkili çözücü madde.
Yardımcı emülgatör.
Nötr, hafif asitler, hafif alkali koşullar altında kararlıdır.

CAS Numarası: 61788-85-0
Diğer: 113148-98-4
ECHA EC Numarası: 500-147-5

PEG-20 Hidrojene Hint Yağı
CAS No: 61788-85-0 6178885
Hidrofil Lipofil Dengesi: 10.5

CAS Numarası: 61788-85-0
COSING REF No: 77957
Chem/IUPAC Adı: Hint yağı (Ricinus communis), hidrojene, etoksile (20 mol EO ortalama molar oranı)

hint yağı (ricinus communis), hidrojene, etoksile (20 mol EO ortalama molar oranı)
nikkol HCO-20
polietilen glikol (20) hidrojene hint yağı
polioksietilen (20) hidrojene hint yağı

PEG-15 KOKAMIN
PEG-15 KOKOMONYUM KLORÜR
PEG-15 HİDROJENLİ donyağı amin
PEG-15 OLEAMONYUM KLORÜR
PEG-15 SOYAMIN
PEG-15 STEARMONYUM KLORÜR
PEG-150 DİBEENAT
PEG-150 DİLAURAT
PEG-150 DISTEARATE
PEG-150 ÖDÜL
PEG-150 OLEAT
PEG-150 STEARAT
PEG-16 SETİL/OLEYL/STEARİL/LANOLİN ALKOL ETER
PEG-16 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-160 SORBİTAN TRİİZOSTEARAT
PEG-175 HASTALIK
PEG-190 DISTEARATE
PEG-2 HİNT YAĞI
PEG-2 KOKO-BENZONYUM KLORÜR
PEG-2 KOKOMONYUM KLORÜR
PEG-2 HİDROJENLİ donyağı amin
PEG-2 OLEAMONYUM KLORÜR
PEG-2 SORBİTAN İZOSTEARAT
PEG-2 SOYAMIN
PEG-2 STEARAMİT KARBOKSİLİK ASİT
PEG-20 HİNT YAĞI
PEG-20 KOKAMIN
PEG-20 GLİSERİL DİİZOSTEARAT
PEG-20 GLİSERİL İZOSTEARAT
PEG-20 GLİSERİL ÖDÜL
PEG-20 GLİSERİL OLEAT
PEG-20 GLİSERİL RİSİNOLEAT
PEG-20 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-20 HİDROJE DİMER DİLİNOLEAT
PEG-20 HİDROJENLİ donyağı amin
PEG-20 İZOSTEARAT
PEG-20 LANOLAT
PEG-20 LANOLİN
PEG-20 ÖDÜLLÜ
PEG-20 MİRİSTAT
PEG-20 OLEAT
PEG-20 PALMITAT
PEG-20 FİTOSTEROL
PEG-20 SORBİTAN KOKOAT
PEG-20 SORBİTAN İZOSTEARAT
PEG-20 SORBİTAN OLEAT
PEG-20 STEARAT
PEG-20 TALLAT
PEG-20 TALLOWAT
PEG-200 HİNT YAĞI
PEG-200 GLİSERİL STEARAT
PEG-200 GLİSERİL TALLOWAT
PEG-200 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-200 HİDROJE GLİSERİL PALMAT
PEG-200 TRİHİDROKSİSTEARİN
PEG-23 GLİSERİL ÖDÜL
PEG-23 OLEAT
PEG-23 OLIVAT
PEG-23 STEARAT
PEG-25 HİNT YAĞI
PEG-25 DİETİLMONYUM KLORÜR
PEG-25 GLİSERİL OLEAT
PEG-25 GLİSERİL STEARAT
PEG-25 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-25 PROPİLEN GLİKOL STEARAT
PEG-25 STEARAT
PEG-250 HASTALIK
PEG-26 HİNT YAĞI
PEG-26 JOJOBA ASİT
PEG-26 JOJOBA ALKOL
PEG-27 LANOLİN
PEG-28 GLİSERİL TALLOWAT
PEG-29 HİNT YAĞI
PEG-3 HİNT YAĞI
PEG-3 KOCAMİT
PEG-3 LAURAMİN OKSİT
PEG-3 OLEAMİT
PEG-3 KOLUZ AMİNOPROPİLAMİN
PEG-30 HİNT YAĞI
PEG-30 GLİSERİL KOKOAT
PEG-30 GLİSERİL DİİZOSTEARAT
PEG-30 GLİSERİL İZOSTEARAT
PEG-30 GLİSERİL ÖDÜL
PEG-30 GLİSERİL OLEAT
PEG-30 GLİSERİL SOYAT
PEG-30 GLİSERİL STEARAT
PEG-30 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-30 HİDROJE DİMER DİLİNOLEAT
PEG-30 HİDROJE LANOLİN
PEG-30 HİDROJENLİ donyağı amin
PEG-30 İZOSTEARAT
PEG-30 LANOLİN
PEG-30 OLEAMİN
PEG-30 SOYA STEROL
PEG-30 STEARAT
PEG-32 ÖDÜLLÜ
PEG-32 OLEAT
PEG-32 STEARAT
PEG-33 HİNT YAĞI
PEG-35 HİNT YAĞI
PEG-35 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-35 LANOLİN
PEG-35 SOYA GLİSERİT
PEG-35 STEARAT
PEG-36 HİNT YAĞI
PEG-36 OLEAT
PEG-36 STEARAT
PEG-4 HİNT YAĞI
PEG-4 KOCAMİT
PEG-4 KOKAMIN
PEG-4 ÖDÜLLÜ
PEG-4 STEARAMİT
PEG-4-PPG-7 C13/C15 ALKOL
PEG-40 HİNT YAĞI
PEG-40 GLİSERİL KOKOAT
PEG-40 GLİSERİL STEARAT
PEG-40 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-40 HİDROJENLE DİMER DİLİNOLEAT
PEG-40 HİDROJENLİ donyağı amin
PEG-40 İZOSTERAT
PEG-40 JOJOBA ASİT
PEG-40 JOJOBA ALKOL
PEG-40 LANOLİN
PEG-40 RİSİNOLEAMİT
PEG-40 SORBİTAN DİİZOSTEARAT
PEG-40 SORBİTAN LANOLAT
PEG-40 SORBİTAN ÖDÜLLÜ
PEG-40 SORBİTAN PERISOSTEARAT
PEG-40 SORBİTAN PEROLAT
PEG-40 SORBİTAN STEARAT
PEG-40 SOYA STEROL
PEG-40 STEARAT
PEG-44 HİNT YAĞI
PEG-44 SORBİTAN ÖDÜLLÜ
PEG-45 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-45 STEARAT
PEG-45 STEARAT FOSFAT
PEG-5 HİNT YAĞI
PEG-5 KOCAMİT
PEG-5 DİTRIDESILMONYUM KLORÜR
PEG-5 GLİSERİL STEARAT
PEG-5 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-5 HİDROJE MISIR GLİSERİTLERİ
PEG-5 İZONONANOAT
PEG-5 KOLUZ STEROL
PEG-5 SOYAMIN
PEG-5 STEARAT
PEG-5 STEARİL AMONYUM KLORÜR
PEG-5 STEARİL AMONYUM LAKTAT
PEG-5 Donyağı BENZONYUM KLORÜR
PEG-50 HİNT YAĞI
PEG-50 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-50 HİDROJE PALMAMİD
PEG-50 HİDROJENLİ donyağı amin
PEG-50 LANOLİN
PEG-50 STEARAMİN
PEG-50 STEARAT
PEG-50 Donyağı Amit
PEG-54 HİNT YAĞI
PEG-54 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-55 HİNT YAĞI
PEG-55 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-55 LANOLİN
PEG-55 PROPİLEN GLİKOL OLEAT
PEG-6 KOCAMİT
PEG-6 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-6 OLEAT
PEG-6 PALMITAT
PEG-6 UNDESİLENAT
PEG-60 HİNT YAĞI
PEG-60 MISIR GLİSERİT
PEG-60 AKŞAM PRIMROSE GLİSERİT
PEG-60 GLİSERİL DİİZOSTEARAT
PEG-60 GLİSERİL İZOSTEARAT
PEG-60 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-60 HİDROJE DİMER DİLİNOLEAT
PEG-60 SHEA YAĞI GLİSERİT
PEG-60 SORBİTAN STEARAT
PEG-65 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-66 TRİHİDROKSİSTEARİN
PEG-7 KOCAMİT
PEG-7 GLİSERİL KOKOAT
PEG-7 HİDROJE HİNT YAĞI
PEG-7 OLEAT
PEG-7 TRİMETİLOLPROPAN HİNDİSTAN CEVİZİ ETER
PEG-70 HİDROJE LANOLİN
PEG-70 MANGO GLİSERİT
PEG-75 HİNT YAĞI
PEG-75 DİLAURAT
PEG-75 DİOLAT
PEG-75 HASTALIK
PEG-75 LANOLİN
PEG-75 LANOLİN YAĞI
PEG-75 LANOLİN MUM
PEG-75 ÖDÜLLÜ
PEG-75 MEADOWFOAM YAĞI
PEG-75 OLEAT
PEG-75 PROPİLEN GLİKOL STEARAT
PEG-75 SHEA YAĞI GLİSERİT
PEG-75 SHOREA YAĞI GLİSERİT

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.