POLİGLİKOL 400

Poliglikol 400
Poliglikol 400 G

Poliglikol 400'ün Bileşimi:
Polietilen glikol

H(OCH2CH2)nOH
n = yaklaşık 9

CAS-No.: 25322-68-3
INCI tanımı: PEG-8

Poliglikol 400, ortalama moleküler ağırlığı 400 olan bir polietilen glikoldür.
Poliglikol 400 berrak, viskoz higroskopik bir sıvıdır.

Poliglikol 400, oda sıcaklığında berrak, viskoz bir sıvı polietilen glikoldür.
Poliglikol 400, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.

Poliglikol 400, saf hidrokarbonlarda çözünmez ve alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını gösterir.
Poliglikol 400 elde bulaşık deterjanları, yünlü ve ince kumaş yıkama tozları, elde yıkama için uygundur, elde ve çok amaçlı yıkama macunları, sert yüzey temizleyicileri, tüm sıvı yıkama ve temizlik maddeleri, özellikle yüksek konsantrasyonlu ürünler, viskozite düzenleyiciler, deterjanlar için uygundur.  

Poliglikol 400'ün Faydaları:
-Suda iyi çözünürlük
-Çok düşük su içeriği
-Sert su ile uyumlu
-Uçucu olmayan
-Üstün toksikolojik güvenlik
-İyi biyolojik olarak parçalanabilirlik

PEG-8.
Poliglikol 400, uçucu olmayan bir nemlendirici, çözücü, nemlendirici, antistatik ajan ve sabitleyicidir.
Poliglikol 400 yumuşatıcı, temizleyici ve tahriş edici olmayan özellikler sunar.
Poliglikol 400, düşük toksisite ve higroskopik etki sağlar.

Poliglikol 400, kremlerde ve kurumaya meyilli tüm müstahzarlarda kullanılabilir.
Poliglikol 400 ayrıca yüz losyonlarında temizlik maddesi ve tıraş sonrası losyonlarda yağsız kayganlaştırıcı ve parfüm stabilizatörü olarak da işlev görür.
Poliglikol 400, rujlarda tetrabromo fluorescein ve türevleri için çözücü olarak ve temiz su ile yıkanabilen yağsız saç bakım ürünlerinin kıvamını artıran saç bakım ürünlerinde kullanılabilir.

Poliglikol 400, bu ürünlerin kuruyarak kırılgan bir film oluşturma eğilimine karşı koyar.
Poliglikol 400, çok düşük su içeriğine, iyi biyobozunurluğa sahiptir ve sert su ile uyumludur.
Poliglikol 400 ayrıca saç şekillendirme ürünlerinde plastikleştirici ve antistatik ajan olarak kullanılır.

Poliglikol 400, kıvamı ve saklama stabilitesini iyileştirdiği için diş macununa da uygulanabilir.
Poliglikol 400, 2 yıllık bir raf ömrüne sahiptir.

Poliglikol 400, ortalama moleküler ağırlığı 400 olan bir Polietilen glikoldür.
Poliglikol 400 berrak, viskoz higroskopik bir sıvıdır.

INCI Adı: PEG-8
Fonksiyon: Çözündürücü, Dolgu, Plastifiyan, Nemlendirici Ajan, Anti-Statik Ajan, Bağlayıcı, Nemlendirici, Temizleyici Ajan
CAS Numarası: 25322-68-3
Kimyasal Ailesi: Polioller, Poliglikoller, Polietilen Glikoller
Dozaj Şekli: Kremler, Merhemler, Kapsüller

Poliglikol 400'ün ürün özellikleri:
Poliglikol 400 ve Poliglikol 400 G, oda sıcaklığında berrak viskoz sıvıdır.
Poliglikol 400 / 400 G, tankerlerde veya çelik varillerde tedarik edilebilir.
Poliglikol 400'ün iki hidroksi uç grubu ve eter grupları, esas olarak Poliglikol 400'ün fiziksel ve kimyasal özelliklerini kontrol eder.

Bu nedenle Poliglikol 400, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 400, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 400, alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını gösterir.

Standart Poliglikol 400 ile karşılaştırıldığında, Poliglikol 400 G'nin alkali iyon kalıntısı en aza indirilmiştir.
Bu nedenle Poliglikol 400 G, poliüretan sentezi için kullanılabilir.
Poliglikol 400'ün katılaşma noktası yaklaşık 6°C'dir.

Poliglikol 400'ün Ürün Fonksiyonları:
-Nemlendirici
-çözünürler
-Bağlayıcılar
-Nemlendirici

Poliglikol 400, bir ayırıcı madde olarak işlev görür.
Poliglikol 400, oda sıcaklığında berrak, viskoz, uçucu olmayan ve higroskopik polietilen glikol sıvısıdır.
Poliglikol 400, APEO içermez ve düşük su ve VOC içeriğine sahiptir.

Poliglikol 400, çok düşük su içeriği, iyi biyolojik olarak parçalanabilirlik ve olağanüstü toksikolojik güvenlik sergiler.
Poliglikol 400, alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 400, sert su, selüloz, polyester, kauçuk, elastomer ve poliüretan ile uyumludur.

Poliglikol 400, kauçuk ve elastomer işleme için kullanılır.
Poliglikol 400, Ecolabel ve FDA (21 CFR 177.2800 ve 181.30) uyumludur.
Poliglikol 400, 2 yıllık bir raf ömrüne sahiptir.

Poliglikol 400, uçucu olmayan bir nemlendirici, çözücü, nemlendirici, antistatik ajan ve sabitleyicidir.
Poliglikol 400 yumuşatıcı, temizleyici ve tahriş edici olmayan özellikler sunar.
Poliglikol 400, düşük toksisite ve higroskopik etki sağlar.
Poliglikol 400, kremlerde ve kurumaya meyilli tüm müstahzarlarda kullanılabilir.
Poliglikol 400 ayrıca yüz losyonlarında temizlik maddesi ve tıraş sonrası losyonlarda yağsız kayganlaştırıcı ve parfüm stabilizatörü olarak da işlev görür.
Poliglikol 400, rujlarda tetrabromo fluorescein ve türevleri için çözücü olarak ve temiz su ile yıkanabilen yağsız saç bakım ürünlerinin kıvamını artıran saç bakım ürünlerinde kullanılabilir.

Poliglikol 400, bu ürünlerin kuruyarak kırılgan bir film oluşturma eğilimine karşı koyar.
Poliglikol 400, çok düşük su içeriğine, iyi biyobozunurluğa sahiptir ve sert su ile uyumludur.
Poliglikol 400 ayrıca saç şekillendirme ürünlerinde plastikleştirici ve antistatik ajan olarak kullanılır.
Poliglikol 400, kıvamı ve saklama stabilitesini iyileştirdiği için diş macununa da uygulanabilir.

Poliglikol 400'ün saklanması:
Poliglikol 400 soğuk ve kuru bir yerde kapalı bir kapta saklandığında Poliglikol 400 veya 400 G en az iki yıl saklanabilir.

Poliglikol 400 Uygulamaları:
Fiziksel ve kimyasal özelliklerine dayanarak - polietilen glikoller çok çeşitli uygulamalar için kullanılır.

Poliglikol 400'ün uygulama alanları:
- Polyester veya poliüreten reçinelerde reaktif diol/polieter bileşen
- Deri ve tekstil işleme için yardımcı maddelerin bileşeni
- Kozmetik / farmasötik formülasyonlar (örn. kremler, şampuanlar, diş macunları ve enjeksiyon sıvıları için nemlendirici veya çözücü)
- Kauçuk ve elastomer işleme için yağlayıcı ve kalıp ayırıcı
- Seramik ve beton üretimi için plastikleştirici ve bağlayıcı
- Yağlayıcı formülasyonlarının bileşeni
- Metal işleme sıvılarında suda çözünür, yağlayıcı bileşen
- Kağıt, ahşap ve selüloz filmler için nemlendirici
- Boyalar ve mürekkepler için solvent ve nemlendirici
- Rejenere viskon üretimi için düzenleyici
- Yapıştırıcılar için nemlendirici ve plastikleştirici
- Isı transfer ortamı

Poliglikol 400'ün ürün verileri:
su içeriği (DIN 51777) % m/m maks. 0,5
renk indeksi [APHA] (EN 1557) (suda %25) maks. 15
pH (suda %10 w/w) (DIN EN 1262):
5 – 7
4 – 7 (400 G)
hidroksil sayısı (HOE 06 HB 0211) mg KOH/g 267 – 295
moleküler ağırlık g/mol 380 – 420
katılaşma noktası (EP III) °C 4 – 8
20°C'de viskozite (suda %50 w/w) (DIN 51562) mPas 110 – 124
parlama noktası (DIN 51376) °C 240
ateşleme sıcaklığı (DIN 51794) °C > 320
etilenoksit ppm maks. 1
dioksan ppm maks. 1

İÇERİK TANIMI Poliglikol 400:
İsim:
poliglikol 400

Segment:
Kişisel Bakım

INCI adı:
PEG-8

CAS numaraları:
25322-68-3

Poliglikol 400'ün GENEL KULLANIMLARI:
Performans talepleri, Sürdürülebilirlik talepleri, İşlev, Uygulamalar, Kullanım düzeyi

Poliglikol 400'ün TEKNİK KULLANIMLARI:
Kimyasal grup, Kimyasal özellikler, Fiziksel özellikler, Görünüm, Renkler, Menşe, Menşe Türler

Poliglikol 400'ün GÜVENLİK VE SERTİFİKALARI:
GHS sınıflandırması, Tehlike ifadeleri, Sertifikalar, Yenilenebilir Karbon İndeksi (RCI)

Diğer ürünler:
poliglikol 1000
Poliglikol 1000, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 1000, boya katkılı imalat için uygundur.

Poliglikol 1000 SG VITA
Poliglikol 1000 SG VITA t, polietilen glikol bazlı bir solventtir.
Poliglikol 1000 SG VITA, tamamen ayrılmış bir tedarik zinciri ve %100 yenilenebilir karbon indeksi (RCI) ile %100 biyo-bazlıdır.
Boya katkılı üretim için Poliglikol 1000 SG VITA önerilir.

Poliglikol 10000 S
Poliglikol 10000 S, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 10000 S, boya ve kaplamalar için uygundur.
Poliglikol 10000 S'nin raf ömrü 6 aydır.

Poliglikol 10000 SG
Poliglikol 10000 SG Vita, polietilen glikol bazlı bir çözücüdür.
Poliglikol 10000 SG, tamamen ayrılmış bir tedarik zinciri ve %100 yenilenebilir karbon indeksi (RCI) ile %100 biyo-bazlıdır.
Boya katkılı üretim için Poliglikol 10000 SG Vita önerilir.

Poliglikol 12000 S
Poliglikol 12000 S, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 12000 S, boya katkılı imalat için uygundur.

Poliglikol 1500 FL PU
Poliglikol 1500 FL PU, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 1500 FL PU, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 1500 S
Poliglikol 1500 S, iyi biyobozunurluğa sahip polietilen glikol bazlı bir taşıyıcı, solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 1500 S, çok düşük su içeriğine ve suda iyi çözünürlüğe sahiptir.
Poliglikol 1500 S, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 2000 PU
Poliglikol 2000 PU, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol 2000 PU kullanılmaktadır.

Poliglikol 2000 S
Poliglikol 2000 S, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 2000 S, düşük erime aralığına, çok düşük su içeriğine ve suda mükemmel çözünürlüğe sahiptir.
Poliglikol 2000 S, boya ve kaplamalar için uygundur.

poliglikol 300
Poliglikol 300, APEO içermeyen, polietilen glikol bazlı bir nemlendiricidir.
Poliglikol 300, pigment pastalarının kurumasını geciktirir ve pigment preparatının çözünür bir filmini oluşturur.
Poliglikol 300, dispersiyon yüzeyinde cilt veya topak oluşumunu engeller.
Poliglikol 300, su bazlı ve solvent bazlı alkid son kullanım pigment preparatlarında kullanılır.
Satış noktası renklendiricileri ve fabrika içi titreler için önerilen doz sırasıyla %4-8 ve %6-10'dur.

poliglikol 400
Poliglikol 400, APEO içermeyen, polietilen glikol bazlı bir nemlendiricidir.
Poliglikol 400, su bazlı ve solvent bazlı alkid son kullanım pigment preparatlarında kullanılır.
Poliglikol 400, pigment pastalarının kurumasını geciktirir ve pigment preparatının çözünür bir filmini oluşturur.
Poliglikol 400, dispersiyon yüzeyinde cilt veya topak oluşumunu önler.
Satış noktası renklendiricileri ve fabrika içi titreler için önerilen Poliglikol 400 dozu sırasıyla %4-8 ve %6-10'dur.

Poliglikol 4000 S
Poliglikol 4000 S, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 4000 S, çok düşük su içeriğine ve suda mükemmel çözünürlüğe sahiptir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol 4000 S kullanılmaktadır.

poliglikol 600
Poliglikol 600, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 600, boya ve kaplamalarda kullanılır.

Poliglikol 600 PU
Poliglikol 600 PU, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 600 PU, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 6000 P
Poliglikol 6000 P, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 6000 P, çok düşük su içeriğine ve suda mükemmel çözünürlüğe sahiptir.
Poliglikol 6000 P, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 6000 S
Poliglikol 6000 S, polietilen glikol sınıfı bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 6000 S, çok düşük su içeriği ve suda iyi çözünürlük gösterir.
Poliglikol 6000 S, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 8000 P
Poliglikol 8000 P, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 8000 P, çok düşük su içeriğine ve suda iyi çözünürlüğe sahiptir.
Poliglikol 8000 P, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 8000 S
Poliglikol 8000 S, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 8000 S, çok düşük su içeriği ve suda iyi çözünürlük gösterir.
Poliglikol 8000 S, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 9000 S
Poliglikol 9000 S, polietilen glikol bazlı bir solvent, nemlendirici ve plastikleştiricidir.
Poliglikol 9000 S, boya katkılı üretim için uygundur.
Poliglikol 9000 S'nin raf ömrü 2 yıldır.

Poliglikol AB/25-8
Poliglikol AB/25-8, bir poli alkil etilen glikol, butil eterdir.
Poliglikol AB/25-8, orta derecede hidrofilisite artışı gösterir.
Poliglikol AB/25-8, polimerlerin malzeme ve biyouyumluluğunu da geliştirir.
Poliglikol AB/25-8, boya katkılı üretim için uygundur.

Poliglikol AM 1100
Poliglikol AM 1100, bir polietilen glikol allil metil eterdir.
Poliglikol AM 1100, artan zincir uzunluğu ile hidrofilisiteyi artırır.
Poliglikol AM 1100, polimerlerin malzeme ve biyouyumluluğunu da geliştirir.
Poliglikol AM 1100, boya katkılı üretim için uygundur.

Poliglikol AM 250
Poliglikol AM 250, bir polietilen glikol allil metil eterdir.
Poliglikol AM 250, artan zincir uzunluğu ile hidrofilikliği artırır.
Poliglikol AM 250, silikonların ve polimerlerin malzeme ve biyouyumluluğunu da geliştirir.
Poliglikol AM 250, boya katkılı imalat için uygundur.

Poliglikol AM 450
Poliglikol AM 450, düşük sodyum içeriğine sahip bir polietilen glikol alil metil eterdir.
Poliglikol AM 450, artan zincir uzunluğu ile hidrofilisiteyi artırır.
Poliglikol AM 450, silikonların ve polimerlerin malzeme ve biyouyumluluğunu da geliştirir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol AM 450 kullanılmaktadır.

Poliglikol D 21/150
Poliglikol D 21/150 bir çözücü ve nemlendiricidir.
Poliglikol D 21/150, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol D 21/300
Poliglikol D 21/300 bir çözücü ve nemlendiricidir.
Poliglikol D 21/300, boya ve kaplamalarda kullanılır.

Poliglikol D 21/700
Poliglikol D 21/700 bir çözücü ve nemlendiricidir.
Poliglikol D 21/700, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol G 500
Poliglikol G 500, su bazlı pigment preparatları için tasarlanmış, koruyucu içermeyen, nemlendiricidir.
Poliglikol G 500, geleneksel lineer poliglikollere kıyasla daha düşük hazırlama viskoziteleri, düşük VOC içeriği ve normal şarjlarda ıslak fırçalama direnci üzerinde çok az etki sunar.
Poliglikol G 500, pigment pastalarının kurumasını geciktirir ve pigment preparasyonunda çözünür bir film oluşturur.
Bu APEO içermeyen ürün, dispersiyon yüzeyinde cilt veya topak oluşumunu engeller.
Pigment preparatları için önerilen dozaj, preparatta %5-15 arasında değişmektedir.
Poliglikol G 500'ün raf ömrü 730 gündür.
Poliglikol G 500, eko-etiket kriterlerine uygundur.

Poliglikol M 1000
Poliglikol M 1000 lineer, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Poliglikol M 1000, boya ve kaplamalar için uygundur.
Bu ürünün raf ömrü 2 yıldır.

Poliglikol M 2000 FL
Poliglikol M 2000 FL lineer, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol M 2000 FL kullanılmaktadır.

Poliglikol M 2000 S
Poliglikol M 2000 S lineer, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol M 2000 S kullanılmaktadır.

Poliglikol M 350
Poliglikol M 350, düşük su içeriğine sahip doğrusal, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Poliglikol M 350, düşük diol kirletici içeriği içerir.
Poliglikol M 350, dar moleküler ağırlık dağılımına sahiptir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol M 350 kullanılmaktadır.

Poliglikol M 350 PU
Poliglikol M 350 PU, lineer, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Poliglikol M 350 PU, düşük diol kirletici içeriğine sahiptir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol M 350 PU kullanılmaktadır.

Poliglikol M 500
Poliglikol M 500 lineer, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Poliglikol M 500, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol M 500 PU
Poliglikol M 500 PU, lineer, mono hidroksi-fonksiyonel bir polietilen glikol monometil eterdir.
Poliglikol M 500 PU, düşük alkali ve düşük su içeriği sunar.
Poliglikol M 500 PU, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol M 750
Poliglikol M 750 lineer, mono hidroksi-fonksiyonel bir polietilen glikol monometil eterdir.
Boya ve kaplamalarda Poliglikol M 750 kullanılmaktadır.
Poliglikol M 750'nin raf ömrü 2 yıldır.

Poliglikol M 750 PU
Poliglikol M 750 PU lineer, mono hidroksi-fonksiyonel, polietilen glikol monometil eterdir.
Poliglikol M 750 PU, boya ve kaplamalar için uygundur.

Poliglikol 10000 FL
Poliglikol 10000 FL, bir polietilen glikoldür.
Poliglikol 10000 FL, nemlendirici, çözücü ve plastikleştirici görevi görür.
Poliglikol 10000 FL, alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 10000 FL sarımsı bir sıvıdır.
Poliglikol 10000 FL, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 10000 FL, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 10000 FL, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Poliglikol 10000 FL, selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 1500 FL
Poliglikol 1500 FL, bir polietilen glikol sınıfıdır.
Poliglikol 1500 FL, plastikleştirici, çözücü ve nemlendirici görevi görür.
Poliglikol 1500 FL, alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 1500 FL sarımsı bir sıvıdır.
Poliglikol 1500 FL, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 1500 FL, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 1500 FL, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Poliglikol 1500 FL, selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 1500 PS
Poliglikol 1500 PS, selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygun bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür. Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 1500 PS sarı bir tozdur.
Poliglikol 1500 PS, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 1500 PS, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 1500 PS, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.

Poliglikol 200 LVC
Poliglikol 200 LVC, ağırlık ortalamalı moleküler ağırlığı 200 g/mol olan bir polietilen glikoldur.
Çözücü ve nemlendirici görevi görür.
Poliglikol 200 LVC, APEO içermez ve düşük VOC içeriğine sahiptir.
Poliglikol 200 LVC, pigment pastalarının kurumasını geciktirir ve pigment preparatının çözünür bir filmini oluşturur.
Poliglikol 200 LVC'nin pigment preparatlarında tavsiye edilen dozu %5-15, organik pigmentler için pigmentlerde %25-30 ve inorganik pigmentler için pigmentlerde %10-15'tir.
Poliglikol 200 LVC, Ecolabel uyumludur.
Poliglikol 200 LVC, REACH, AICS, DSL, ENCS, IECSC, KECI, NECI, NZIoC, PICCS ve TSCA envanterlerinde listelenmiştir.

Polietilen glikol
Polietilen glikol, pigment preparatlarının kurumasını yavaşlatır ve cilt oluşumunu engeller.
Organik pigment üzerine ideal dozaj %10-12'dir.
Polietilen glikol, su bazlı pigmentlerde nemlendirici, tutma maddesi ve çözücü olarak kullanılır.
Polietilen glikol, eko etiketler için onaylanmıştır ve aşağıdaki düzenlemelere uygundur: çevre etiketi (mavi melek), EINECS, TSCA, DSL, AICS, CN, ECL ve METI.

Poliglikol 2000 FL
Poliglikol 2000 FL, selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygun bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 2000 FL, sarı bir sıvı olarak mevcuttur.
Poliglikol 2000 FL, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 2000 FL, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 2000 FL, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.

Poliglikol 3400 FL
Poliglikol 3400 FL, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 3400 FL, sarı sıvı olarak mevcuttur.
Poliglikol 3400 FL, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 3400 FL, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 3400 PS
Poliglikol 3400 PS, sarı toz olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Poliglikol 3400 PS, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 3400 PS, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 3400 PS, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 4000 PS
Poliglikol 4000 PS, spreyle kurutulmuş toz formunda mevcut olan bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 4000 PS, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 4000 PS, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 4000 PS, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 4000 FL
Poliglikol 4000 FL, sarımsı sıvı olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 4000 FL, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 4000 FL, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 4000 FL, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 4000 M50
Poliglikol 4000 M50, oda sıcaklığında su içinde %50 solüsyonda sağlanan beyaz mumsu katı bir polietilen glikoldur.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 4000 M50 suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 4000 M50, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 4000 M50, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 4000 P
Poliglikol 4000 P, sarı toz olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 4000 P, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 4000 P, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 4000 P, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 4000 PF
Poliglikol 4000 PF, ince toz formunda katı olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını ve çok düşük buharlaşma oranını gösterir.
Poliglikol 4000 PF, suda ve aseton veya metanol gibi polar organik çözücülerde çözünür.
Poliglikol 4000 PF, saf hidrokarbonlarda çözünmez.
Poliglikol 4000 PF, selüloz, polyester ve poliüretan ile uyumludur.
Selüloz filmlerde ve boyalarda kullanıma uygundur.

Poliglikol 4000 PSK
Poliglikol 4000 PSK, nemlendirici, plastikleştirici ve çözücü olarak işlev gören bir polietilen glikol sınıfıdır.

Poliglikol 6000 FL
Poliglikol 6000 FL, sarımsı sıvı olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.

Poliglikol 6000 PF
Poliglikol 6000 PF, ince toz halinde bulunan sarı renkli bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.

Poliglikol 6000 PS
Poliglikol 6000 PS, sarı sprey kurutulmuş toz olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.

Poliglikol 8000 FL
Poliglikol 8000 FL, sıvı halde bulunan sarı renkli bir polietilen glikol sınıfıdır.
Çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.

Poliglikol 8000 PF
Poliglikol 8000 PF, ortalama moleküler ağırlığı 8000 olan bir polietilen glikol derecesidir.
Poliglikol 8000 PF, oda sıcaklığında sarımsı mum benzeri bir katıdır.

Poliglikol 8000 PS
Poliglikol 8000 PS, oda sıcaklığında sarımsı mum benzeri katı olarak temin edilebilen bir polietilen glikoldür.
Poliglikol 8000 PS, 8000'lik bir ortalama moleküler ağırlığa sahiptir.

Poliglikol 9000 FL
Poliglikol 9000 FL, sarımsı sıvı olarak temin edilebilen bir polietilen glikol sınıfıdır.
Poliglikol 9000 FL bir çözücü, nemlendirici ve plastikleştirici görevi görür.

Poliglikol A 11/1800
Poliglikol A 11/1800, higroskopik bir polialkilen glikol monoallil eterdir.

Poliglikol A 32/550
Poliglikol A 32/550, higroskopik bir polialkilen glikol monoallil eter derecesidir.
Poliglikol A 32/550, oda sıcaklığında berrak, sarımsı bir sıvıdır.

Poliglikol A 400
Poliglikol A 400, higroskopik bir polialkilen glikol monoallil eter derecesidir.
Poliglikol A 400 nötrdür ve suda ve aseton veya metanol gibi yaygın olarak kullanılan organik çözücülerde çözünür.

Poliglikol A 500
Poliglikol A 500, bir polietilen glikol monoallil eterdir.
Poliglikol A 500, oda sıcaklığında berrak, sarımsı bir sıvıdır.

Poliglikol PR 600
Poliglikol PR 600, berrak sıvı olarak temin edilebilen bir polialkilenglikoldür.
Çözücü ve nemlendirici görevi görür.
Alkollerin/diollerin tipik kimyasal reaksiyonlarını gösterir.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.