POTASYUM KOKOAT

CAS No.61789-30-8
EC No.263-049-9

Potasyum kokoat, hindistancevizi yağından elde edilen bir potasyum tuzudur.
Potasyum kokoat, kişisel bakım formülasyonlarında doğal bir nemlendirici görevi gören gliserin içerir.
Potasyum Kokoatların mükemmel köpürme yetenekleri ve yumuşaklık hissi nedeniyle doğal şampuan formülasyonları, sıvı sabunlar ve vücut yıkamaları için bir baz olarak kullanılabilir.
Potasyum kokoat, hindistancevizi yağı ve gliserinden yapılmış doğal bir sıvı yüzey aktif maddedir.
Sıvı sabun, şampuan ve fırçalamaya köpük eklemek için Potasyum kokoat kullanın.

Potasyum kokoat, hindistancevizi yağ asidinin potasyum tuzudur.
Potasyum kokoat, %100 doğal hindistancevizi yağı ve potasyum hidroksitten elde edilir ve yağ asitlerinin bir karışımından oluşur.

Potasyum kokoat açıklaması:
Anyonik bir yüzey aktif madde olan Potasyum kokoat, %100 saf, doğal, bütün hindistancevizi yağından işlenir.
Hindistan cevizi yağından yapılan sabunlar, tüm hayvansal ve bitkisel yağlı sabunların en bol köpüğünü üretir.
Yağ asidi özleri yerine bütün hindistancevizi yağı kullandığımız için, yağda bulunan doğal gliserin korunur.
Bu, genellikle yağ asidi sabunlarında bulunmayan yumuşatıcı ve nemlendirici nitelikler ekler.
Potasyum kokoat, el sabunu, tıraş kremi, vücut yıkama ve diğer organik odaklı ürünlere eklenebilir.
Ayrıca, SLES bazlı sabunların köpürme özellikleri ve hissi, %10-25 hindistancevizi yağı sabunu eklenerek geliştirilebilir.

Potasyum kokoat, hindistancevizi yağ asidinin potasyum tuzudur.
Potasyum kokoat mükemmel köpürme özelliklerine sahiptir ve şampuanlar, sıvı sabunlar, kalıp sabunlar ve duş jelleri için kişisel bakım formülasyonlarında kullanım için idealdir.
Potasyum kokoat ayrıca cerrahi sabunlar ve fırçalar gibi temizlik ve I&I uygulamalarında ve ayrıca sert yüzeylerin temizliğinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Potasyum kokoat ayrıca böcek öldürücülerin hazırlanmasında olduğu gibi zirai kimyasallarda da kullanılır.
Potasyum kokoat ayrıca biyolojik olarak parçalanabilir ve hiçbir koruyucu içermez.

Potasyum kokoat Nedir?
Potasyum kokoat, hindistancevizi yağında bulunan yağ asitlerinden kaynaklanan bir potasyum tuzudur.
Hindistan cevizi yağı yenilebilir olsa da, potasyum kokoat değildir.
Potasyum koko sabunu olarak da bilinen madde, bir nemlendirici olan gliserin içeren yarı saydam soluk sarı bir sıvıdır.
Üreticiler sabun ve şampuan yapmak için potasyum kokoat kullanır.

Potasyum kokoat'ın İşlevleri:
Potasyum kokoat, suyla karıştırdığınızda nesnelerin ve cildin yüzeyindeki kiri temizleyen doğal bir yüzey aktif maddedir.
Potasyum kokoat yüzeyleri gevşetir ve kir ve yağı giderden aşağı akana kadar tutar.

Potasyum kokoat Nasıl Çalışır:
Potasyum kokoat gibi yüzey aktif maddeler molekülleri birbirinden ayırarak bir yüzeyin gerilimini azaltır.
Sonuç olarak, bu moleküller tarafından tutulan kir ve yağ serbest bırakılır.
Kir yükselir ve alttaki yüzeyi temiz bırakır.

Özetle, temel avantajlar, uygulamalar ve işlevler şunlardır:
Avantajlar:
-Mükemmel köpürme yetenekleri
-Parlak renk
-Düşük koku
-Doğal kaynaklı
-Koruyucu içermez
-Sülfat içermeyen formülasyonlar için mükemmel seçim
-Mükemmel kalınlaşma yetenekleri

Uygulamalar:
-Şampuanlar
-Sabun kalıpları
-Sıvı el sabunları
-Endüstriyel el sabunları
-Cerrahi ovma sabunları
-Sert yüzey temizleyiciler

Fonksiyonlar:
-Nemlendirici
-emülgatör
-Köpürtücü ajan
-Sabitleyici
-Mükemmel koyulaştırıcı
-Temizlik maddesi

Uygulama alanları:
-HI&I temizliği
-Kişisel Bakım
-Çamaşır deterjanları

Ürün Özellikleri:
Potasyum kokoat %35 doğal bitkisel yağ ve yağ sabunlaştırma, nemlendirici maddeler içerir, köpük bakımından zengindir, yüz temizleyici, duş jeli, yıkama ürünlerinde kullanılabilir.

Potasyum kokoat Uygulamaları:
Potasyum kokoat %35 yüzey aktif madde endüstride emülgatör, köpük kesici ve köpürtücü ajan olarak kullanılabilir.
Duş jeli ve el dezenfektanındaki ana maddelerde kullanılabilir.
Potasyum kokoat, sıvı çamaşır sabunlarında kullanılır ve çamaşırların daha kolay durulanmasını sağlamak için iyi bir temizleme özelliğine sahiptir.
Ayrıca inşaat sektöründe çimentoda dezenfektan içinde emülgatör olarak kullanılabilir.

Potasyum kokoat'ın İşlevleri:
1. Temizleyici (Kozmetik) - Suyun temizleme özelliklerini iyileştirir
2. Emülgatör - Bir emülsiyon oluşturmak için su ve yağların birlikte karışmasını sağlar.
3. Sürfaktan - Karışımların eşit şekilde oluşmasını sağlamak için yüzey gerilimini azaltır.
Emülgatör, iki sıvının eşit şekilde karışmasını sağlayan özel bir yüzey aktif madde türüdür.

Potasyum kokoat açıklaması:
Potasyum Kakao, bütün hindistancevizi yağından elde edilen hindistancevizi yağ asidinin potasyum tuzudur.
Potasyum kokoat, yağın tamamından elde edildiğinden, formüle edilmiş el sabunlarında doğal bir nemlendirici görevi gören gliserin içerir.

INCI Adı:
Potasyum kokoat, Cas # 61789-30-8

Potasyum kokoat'ın Görünüşü:
Berraklık: Açıktan hafif pusluya.
Renk: açık - orta altın kahverengi

katılar:
Toplam Katı Maddeler: %38 - 41, Gliserin ağırlıkça %: %2,8 - %3,1

Tipik Organik İçerik:
%79.8

Herhangi bir kozmetik veya güzellik ürünü satın almaya alışmış olan herkes için göreceğiniz ortak bir bileşene Potasyum kokoat denir.
Bu, kozmetik firmaları ve çalışmak için benzerleri için çok popüler bir ürün seçimi haline geldi.
Bu yarı saydam sıvı, çeşitli şampuan ve sabun ürünlerinde işe yarayan bir şey arayanlar için yaygın bir seçimdir.

Potasyum kokoat çeşitli nedenlerle kullanılmaktadır.
En yaygın nedenlerden biri, içinde bol miktarda gliserin bulunmasıdır.
Gliserin kaliteli bir nemlendirici olduğu için kullanılmaktadır.
Bu nedenle Potasyum kokoat'ın endüstride neden bu kadar yaygın kullanıldığını anlayabilirsiniz.

Şampuan ürünlerinizdeki tüm bileşenlerin gerçekte ne yaptığını araştırıyorsanız, potasyum kokoat öğrenmek için iyi bir şeydir.
Doğal bir yüzey aktif madde olarak Potasyum kokoat, cildimiz de dahil olmak üzere kirden kurtulmak için mükemmeldir.
Bu, Potasyum kokoat'ı yağ, kir ve benzeri nesnelerden kurtulmak için çok fazla iş yapabileceğinden sabun ve şampuanlarda kullanmak için yararlı bir madde yapar.
Bu yüzden birçok insan saçında ve cildinde kullanır – kelimenin tam anlamıyla bir temizlik maddesidir.

Potasyum kokoat'ın ayrıca yüksek kullanım seviyelerinde kullanım için güvenli olduğu belirtildi.
Aslında, Potasyum kokoat o kadar güvenli olarak derecelendirilmiştir ki, bir ürün %40 Potasyum kokoat olabilir ve yine de kullanımı güvenli olabilir.
Potasyum kokoat, birçok kişinin kendi temizlik ürünleri ve temizlik solüsyonlarının bir parçası olarak da kullandığı bir ürün haline geldi.
Potasyum kokoat, yüzey gerilimini azaltmak için de harikadır, bu da saçınızın kalıcı veya kısa süreli hasar olmadan daha etkili bir şekilde temizlenebilmesini sağlamak için faydalı olabilir.

Ancak, içinde Potasyum kokoat bulunan bir ürün kullanıyorsanız, onu yutmamak veya gözünüze kaçırmamak için elinizden geleni yapmalısınız.
En kısa sürede gözlerinizi yıkayın ve kontakt lensleriniz varsa ovmadığınızdan emin olun.
Onları daha fazla dışarı çıkarın.

Ayrıca, içinde Potasyum kokoat bulunan herhangi bir ürünü iyi havalandırılan bir yerde deneyin ve kullanın.
Herhangi bir şekilde huzursuz veya hasta hissetmeye başlarsanız, en kısa sürede tıbbi yardım almalısınız.
Bu temizlik için faydalı olabilir, ancak yine de cildinize veya gözünüze/ağzınıza bulaşırsa dikkatli olmanız gereken bir üründür.

Özgül Ağırlık: 8,67 ppg (tipik)
pH: 10,5 ± 0,5
Doğal mahsul verimi, üretim yöntemleri, koşulları ve ekipmanındaki farklılıklar nedeniyle, kontrolümüz dışında bitmiş ürün farklılıkları meydana gelebilir.

POTASYUM KOKOAT şu şekilde sınıflandırılır:
-emülsifiye edici
-Yüzey aktif madde

Potasyum kokoatın köpürme özelliklerinden dolayı Potasyum kokoat şampuanlarda, keselerde ve sıvı sabunlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Potasyum kokoat yağın tamamından elde edildiğinden, Potasyum Kokoat doğal bir nemlendirici görevi gören gliserin içerir.

CAS Numarası: 61789-30-8
EINECS/ELINCS No: 263-049-9
COSING REF No: 79516
Chem/IUPAC Adı: Hindistan cevizi asidinin potasyum tuzu

Potasyum kokoat'ın Güvenliği:
Kozmetik İçerik İncelemesi, kozmetik bileşenlerin ne kadar güvenli olduğunu değerlendirir.
Kuruluş, üründeki bileşenlerin maksimum yüzde 40'ında kullanıldığında potasyum kokoatın güvenli olduğunu düşünüyor.

ÜRÜN: Hindistan cevizi yağı potasyum sabunu / Potasyum kokoat
CAS: 61789-30-8

Potasyum kokoat'ın Önlemleri:
Bir bileşen olarak güvenli olmasına rağmen, bir ham madde olarak konsantre potasyum kokoat gözünüze kaçarsa tahrişe neden olabilir.
Bu olduğunda, gözlerinizi sade suyla yıkayın.
Kontak lensleriniz varsa çıkarın.
Tahriş devam ederse bir doktora danışın.

Potasyum kokoat ayrıca cildinizi tahriş edebilir ve solunum problemlerine neden olabilir.
Ürünün temas ettiği alanı su ve sabunla yıkayınız.
Potasyum kokoatın dumanını teneffüs ederseniz, dışarı çıkın veya iyi havalandırılan bir odaya gidin.
Birkaç dakika içinde kendinizi daha iyi hissetmezseniz veya nefes almak zorlaşırsa tıbbi yardım alın.

Potasyum kokoat bir yüzey aktif madde olarak sınıflandırılır ve herhangi bir yüzey aktif madde gibi kişisel bakımda kullanılır.
Potasyum kokoat, bütün hindistancevizi yağından (yağ asitlerinin potasyum tuzu) elde edilen saf bir sabundur.
Yenilenebilir kaynaklardan yapılan ve koruyucu içermeyen Potassium kokoat, doğal temizlik formülasyonları ve temizlik ürünleri için mükemmel bir seçimdir.
Potasyum kokoat, kokamidopropil Betaine ve diğer daha sert yüzey aktif maddeler için iyi bir ikamedir ve el sabunu ve diğer lüks sabunlar için harika bir seçimdir, çünkü tüm yağdan elde edilir ve cildin aşırı kurumasını önlemeye yardımcı olabilecek doğal gliserini içerir.

Potasyum kokoat ile çalışmak kolaydır.
Ürün performans ihtiyaçlarınız için gerektiği kadar su veya başka bir su bazlı bileşenle seyreltmeniz yeterlidir.
Tüm gerçek sabunlar gibi bu da ciltte gıcırtılı temizlik hissi yaratacaktır.
O gıcırtılı temizlik hissinden kaçınmak istediğinizde Poliglukoz Laktilat Karışımımızla çok güzel bir şekilde birleştiğini gördük.
Küçük Potasyum kokoatda bile cilt üzerinde pürüzsüz, bakımlı bir his sunar.

Eşanlamlılar: Hindistan Cevizi Yağı Potasyum Tuzu
Uygulama: Emülgatör / Su Yalıtım maddeleri / Tarım Kimyasalları / Böcek öldürücü / Sabunlar / Cometics / Lateks
CAS No.: 61789-30-8
EC No.: 263-049-9
Görünüm: Beyaz Toz Sarı ila Kahverengi Sıvı

Potasyum kokoat, bütün hindistancevizi yağından elde edilen hindistancevizi yağ asidinin potasyum tuzudur.
Potasyum kokoat, yağın tamamından elde edildiğinden formüle edilmiş el sabunlarında doğal bir nemlendirici görevi gören gliserin içerir.
Potasyum kokoat, tek başına veya Sulfochem B-221 gibi şampuan konsantreleri ile birlikte doğal tip şampuan formülasyonları için bir baz olarak da kullanılabilir.

ÖZNİTELLİKLER:
-Mükemmel flaş köpük
-Kokusu hafif
-Doğal kaynaklı
-Tamamen Biyobozunur

KILAVUZLAR:
-5.0 ila 40.0% ***
- yağ / yüzey aktif madde fazına ekleyin **
-sodyum klorür ile viskoziteyi ayarlayın
- Berrak ürünler için 8.0 - 9.0'lık nihai formülasyon pH'ı
-optimum stabilite için katyonik bileşenlerle birleştirmeyin
-ciltte "gıcırtılı temizlik" hissini hafifletmek için amfoterik yüzey aktif maddelerle birleştirin

Potasyum kokoat UYGULAMALARI:
-Yüksek köpüren sabunlar
-Uygun maliyetli temizleyiciler
-Doğal formülasyonlar
-Şampuanlar
-Cilt Temizleyiciler
-Bar sabunlar
-Sıvı el sabunları

ÖZELLİKLER
Potassium kokoat sabun bazı 40, sabunlaştırılmış hindistancevizi yağından yapılan tamamen doğal bir sabun bazıdır.
Potasyum kokoat %100 bitkisel bazlı olup, tamamı hindistancevizi yağı kullanılarak gerçekten iyi bir köpürme sabunu oluşturur.
Bitkisel kaynaklı potasyum kokoat sabunu tipik bir alkali pH ile iyi temizlerken, Potasyum Kokoat sabunlaştırma işleminin bir yan ürünü olarak gliserin içerdiğinden çok yumuşaktır.

Potasyum kokoat seyreltilmek için yapılmıştır ve birçok harika uygulamaya sahiptir.
Potasyum kokoat, şampuan, vücut temizleyici, el yıkama ve hatta hafif bir çamaşır deterjanı tabanı olarak kolayca kullanılabilir.
Potasyum kokoat harika bir temizleyici olduğundan ve hoş bir doğal köpük ürettiğinden, bunları daha iyi performans eklemek için mağazadan satın aldığınız birçok ürüne kolayca ekleyebilirsiniz.
Potasyum kokoat tamamen doğal Hindistan Cevizi yağı olduğundan, aynı zamanda %10 ila %12 gliserin içerir ve sabuna iyi nemlendirme özellikleri ekler.

Potasyum kokoat'in Özellikleri:
-Gerçek bir Sıvı sabun.
-Tüm Bitkisel kökenli.
-paraben yok
-Sülfat içermez /SLS & SLES içermez
-PEGS, PPG veya DEA yok
-Glikol içermez
-Ftalat içermez
-Mineral yağ bileşikleri içermez

Görünüm: Berrak ila Açık Sarı Viskoz Olmayan Sıvı
Koku: Karakteristik Sürfaktan
Çözünürlük: Su
Depolama: Sıkıca Kapalı, Serin
Raf: Uygun Şekilde Saklandığında / Kullanıldığında 24 Ay
pH: 9,0 - 10,0
Katılar: %38,0 ila %40,0
Polarite: Anyonik

EŞANLAMLILAR:
Coco yağ asitleri, potasyum tuzları;
Hindistan cevizi asidi, potasyum tuzu;
Hindistan cevizi yağı asitleri, potasyum tuzları;
Yağ asitleri, hindistancevizi yağı, potasyum tuzları;
Yağ asitleri, koko, potasyum tuzları Potasyum kokonat;
Yağ asitleri, koko, potasyum tuzları;
Hindistan cevizi asidinin potasyum tuzu
koko yağ asitleri potasyum tuzları
kakao yağ asitleri, potasyum tuzları
hindistan cevizi asit potasyum tuzu
hindistan cevizi yağ asidi, potasyum tuzu
hindistan cevizi yağ asitleri, potasyum tuzu
hindistan cevizi yağı asitleri, potasyum tuzu
hindistan cevizi yağı yağ asidi, potasyum tuzu
hindistan cevizi yağı yağ asitleri, potasyum tuzu
hindistan cevizi yağı potasyum sabun
hindistan cevizi yağı, potasyum tuzları
hindistan cevizi yağı, potasyum tuzu
yağ asitleri, koko, potasyum tuzları
yağ asitleri, hindistancevizi yağı, potasyum tuzları
nofox 1101
potasyum hindistan cevizi sabunu
hindistan cevizi asidinin potasyum tuzu
sabun, potasyum hindistan cevizi

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.