TRİETANOLAMİN LAURİL SÜLFAT

Trietanolamin lauril sülfat = TEA Lauril Sülfat

CAS Numarası: 139-96-8
EC Numarası: 205-388-7
Ampirik Formül: C18H41NO7S
Molekül Ağırlığı: 415.59


Trietanolamin lauril sülfat, yoğun ve stabil köpük oluşturan anyonik, kalınlaşması kolay bir yüzey aktif maddedir.
Trietanolamin lauril sülfat, şampuanlar, köpük banyoları, sıvı el sabunları ve diğer kişisel bakım ürünleri gibi düşük bulutlanma noktasına sahip berrak ürünlerin formülasyonu için özellikle uygundur.
Trietanolamin lauril sülfat, alkanolamidler ve amfoterik yüzey aktif maddelerle birlikte kolayca formüle edilir, köpürme ve viskozite özelliklerinin kolay optimizasyonunu sağlar.

TEA-Lauryl Sülfat, lauril sülfürik asidin trietanolamin tuzudur.
Trietanolamin lauril sülfat kozmetikte deterjan, stabilizatör ve çözücü olarak kullanılır.
Klinik çalışmalarda, %10,5 TEA-Lauryl Sülfat içeren şampuanlar, yarı kapalı koşullarda tahrişe neden olmadı.
%0,15-7,5 oranında yüzey aktif madde içeren seyreltilmiş şampuanlar, tahriş olmamasından orta derecede tahrişe kadar değişen insan derisi reaksiyonlarına neden olmuştur.

Trietilamin olarak da bilinen trietanolamin Lauril Sülfat, organik sentezde genellikle asil klorürlerden esterlerin ve amidlerin oluşturulmasında baz olarak kullanılır.
Spectrum tarafından sağlanan derecelendirilmemiş ürünler, genel endüstriyel kullanım veya araştırma amaçları için uygun bir derecenin göstergesidir ve tipik olarak insan tüketimi veya tedavi amaçlı kullanım için uygun değildir.

Fiziksel ve Kimyasal Veriler:
Viskoz sıvı, berrak, köpüklü, sarımsı, hafif kokulu.

Özellikler ve kullanımlar:
Trietanolamin lauril sülfat, yüksek HLB = 34 değerine sahip, sülfatlanmış yağ alkolleri grubundan bir anyonik yüzey aktif maddedir.
Trietanolamin lauril sülfat, anyonik O / W emülsiyonları oluşturur.
Trietanolamin lauril sülfat, trietanolamin lauril sülfatların sıvı sabunlarda veya çocuk şampuanlarında kullanımını kolaylaştıran mükemmel köpürme ve çözme gücüne sahiptir, dezavantajı trietanolamin tuzları ile hazırlanan Ürünlerin viskozitesini arttırma zorluğudur.

Trietanolamin lauril sülfat, deterjan ve köpürme gücünü düşürmeden asit pH'da kullanılabilir.
Trietanolamin lauril sülfat, trietanolamin molekülünü ekleyerek onlara sodyum lauril sülfattan daha az agresif olan belirli bir yumuşatıcı karakter verir.

Trietanolamin Lauril Sülfat, Lauril Sülfat'ın trietanolamin tuzudur.
Trietanolamin lauril sülfat viskoz, sarı bir sıvıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde TEA-Lauryl Sülfat, şampuanlar, banyo ürünleri, saç boyaları ve renkleri, tıraş kremleri ve temizlik ürünleri dahil olmak üzere çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılır.

Trietanolamin lauril sülfatın özellikleri
TEA-Lauryl Sülfat, viskoz, sarı bir sıvı veya hafif karakteristik bir kokuya sahip vazelin benzeri bir maddedir.
Trietanolamin lauril sülfat, tüm sıcaklıklarda su ile tamamen karışabilir.
"Düşük" sıcaklıklarda, Trietanolamin lauril sülfat bir Ek kimyasal ve fiziksel özellikler oluşturur.

TEA-Lauryl Sülfat, anyonik bir “yüzey aktif ajandır”.'') Yüzey aktif ajan, “su veya su çözeltilerinde çözündüğünde yüzey gerilimini azaltan veya iki sıvı veya sıvı arasındaki ara yüzey gerilimini azaltan herhangi bir bileşik olarak tanımlanabilir. bir sıvı ve bir katı arasında."
"Deterjan" veya "yüzey aktif madde" terimleri de yüzey aktif bileşikleri belirtmek için sıklıkla kullanılır.
TEA-Lauryl Sülfat gibi anyonik yüzey aktif maddeler, negatif yüklü bir hidrofilik grup ile bir lipofilik tortu arasındaki yapısal bir denge ile karakterize edilir.

Yüzey aktif maddeler, bulundukları kozmetik ürünler bakteri ile kontamine olursa yüzey aktif özelliklerini kaybedebilirler.
Bakteri/yüzey-aktif ajan ilişkileri üzerine yapılan bir çalışmada, birkaç bakteri türü (Pseudomonas aeruginosa, Serratia marcescens, Escherichia coli, Aerobacter aerogenes, Salmonella enteritidis ve Paracoloactrum aerogenoides) TEA Lauril Sülfat'ı tek organik karbon kaynağı olarak kullanabilmiştir.
Bakteriler TEA-Lauryl Sülfat'ı parçaladıkça, bileşiğin sentetik ortamının yüzey gerilimi yükseldi.
Bu sonuçlar, bileşik ve/veya yüzey aktivitesi değişikliğinin "istenmeyen etkilere" yol açabileceği emülsiyonlar veya kozmetik kullanım açısından önemli olabilir.

TEA-Lauryl Sülfat, kozmetik formülasyonlara deterjan, köpürme ve ıslatma özellikleri sağlar.
Amonyum veya sodyum lauril sülfatlarla karşılaştırıldığında, TEA-Lauryl Sülfat metal ambalaj malzemelerine karşı daha az aşındırıcıdır ve "tuz viskozite tepkisine daha az duyarlıdır".
Sulu solüsyonda %40 TEA-Lauryl Sülfat'ın kızılötesi spektrumu yayınlandı.'

TEA-LAURYL SÜLFAT şu şekilde sınıflandırılır:
-Temizlik
-emülsifiye edici
-Köpürme
-Yüzey aktif madde

CAS Numarası: 139-96-8
EINECS/ELINCS No: 205-388-7
Kısıtlama (yalnızca AB için geçerlidir): III/62
COSING REF No: 38517
Kimyasal/IUPAC Adı: tris(2-Hidroksietil)amonyum dodesilsülfat

Bu cilt tahrişi olayı çoğu deterjanda görülür.
%10,5 TEA-Lauryl Sülfat içeren seyreltilmemiş şampuanlar, insan derisi hassasiyetini ortaya çıkarmak için düşük potansiyel gösterdi.
%0.42'ye kadar TEA-Lauryl Sülfat içeren solüsyonlara maruz kalan deneklerde ışığa duyarlılaşma kanıtı gözlenmedi.
Mevcut hayvan ve insan verileri temelinde, Panel, TEA-Lauryl Sülfat'ın %10,5'i aşmayan bir nihai konsantrasyonda belirgin tahriş olmaksızın kullanılabileceği sonucuna varmıştır.
Daha yüksek konsantrasyonlar, özellikle ciltle uzun süre temas etmesine izin verilirse tahrişe neden olabilir.


Trietanolamin lauril sülfat nedir?
TEA-Lauryl Sülfat, Lauril Sülfat'ın trietanolamin tuzudur.
Trietanolamin lauril sülfat viskoz, sarı bir sıvıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde TEA-Lauryl Sülfat, şampuanlar, banyo ürünleri, saç boyaları ve renkleri, tıraş kremleri ve temizlik ürünleri dahil olmak üzere çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılır.

Trietanolamin lauril sülfat neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
TEA-Lauryl Sülfat bir yüzey aktif madde - temizleme maddesi olarak işlev görür.

Kozmetikte trietanolamin lauril sülfat amacı
TEA-Lauryl Sülfat kozmetikte deterjan, kokular için stabilizatör çözücü olarak kullanılır.
Trietanolamin lauril sülfat ayrıca ıslatıcı, köpürtücü olarak da kullanılır, TEA-Lauryl Sülfatta sülfat grubunun varlığı indirgeyici ajandır.
dispersiyon sistemleri ve sert suda dispersiyon ve emülsifiye edici kireç sabunu oluşumu için, saça “yönetilebilirlik” ve cilde “yumuşaklık” sunar.”)
Bileşik şampuanlarda anyonik bir deterjan olarak kullanıldığında, lauril sülfat kısmı saçı yağdan arındırır ve Trietanolamin lauril sülfatı takip eden malzemelere "alıcı" hale getirir.

Bilimsel gerçekler:
TEA-Lauryl Sülfat veya Trietanolamin Lauril Sülfat, düşük sıcaklıklarda jel oluşturan viskoz, sarı bir sıvıdır.
Trietanolamin lauril sülfat genellikle sulu çözelti içinde %35-40'lık bir konsantrasyonda sağlanır.

Kimyasal tanım: Doğal doğrusal yağ alkolü C12-14'e dayalı lauril sülfatın trietanolamin tuzu
INCI adı: TEA-Lauryl Sülfat
EC adı: Sülfürik asit, C12-14 (çift numaralı)-alkil-esterler, bileşikler. trietanolamin ile
CAS numarası: 90583-18-9
EC numarası: 939-265-0

Trietanolamin Lauril Sülfat Eş Anlamlıları:
TEA-lauril sülfat;
Trietanolamin Dodesil Sülfat;
Dodesil Sülfat Trietanolamin Tuzu;
Lauril Sülfat Ester Trietanolamin Tuzu;
Lauril Sülfat Trietanolamin Tuzu;
Lauril Sülfat Asit Trietanolamin Tuzu;
TEA Lauril Sülfat;
TLS;
K12-T;

Kategori
Anyonik Yüzey Aktif Madde> Sülfat>> Zincir Alkol Sülfat>>> Alkanol Sülfat>>>> Lineer Alkanol Sülfat

Kimyasal Numaralandırma Sistemi
CASRN: 139-96-8
EINECS: 205-388-7
Moleküler Formül ve Moleküler Ağırlık
Moleküler Formül: C18H41NO7S; C12H26O4S.C6H15N1O3
Molekül Ağırlığı: 415.59

Ampirik Formül (Hill Notasyonu): C18H41NO7S
Molekül Ağırlığı: 415.59
EC Numarası: 205-388-7
MDL numarası: MFCD00068464
PubChem Madde Kimliği: 329788321

form: sıvı
SMILES dizesi: OCCN(CCO)CCO.CCCCCCCCCCCCOS(O)(=O)=O
InChI: 1S/C12H26O4S.C6H15NO3/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-16-17(13,14)15;8-4-1-7( 2-5-9)3-6-10/h2-12H2,1H3,(H,13,14,15);8-10H,1-6H2
InChI anahtarı: JZKFHQMONDVVVNF-UHFFFAOYSA-N

20°C'de görünüm: berrak sıvı
20°C'de yoğunluk, g/cm3, c.: 1.04
aktif madde, % ağırlık: 40 ± 1
pH, %10 sulu çözelti: 7.0 - 8.0

TEA-Lauryl Sülfat (a.k.a. Trietanolamin Lauril Sülfat, TEALS), lauril sülfatın trietanolamin tuzudur.
TEA-Lauryl Sülfat, viskoz, sarı bir sıvı veya hafif karakteristik bir kokuya sahip vazelin benzeri bir maddedir.
Trietanolamin lauril sülfat, tüm sıcaklıklarda suyla tamamen karışabilir ve daha düşük sıcaklıklarda bir jel oluşturur.
TEA-Lauryl Sülfat, lautil sülfürik asidin sulu trietanolamin ile nötrleştirilmesiyle üretilen bir anyonik yüzey aktif maddedir.
TEA-Lauryl Sülfat, şampuanlar, banyo ürünleri, saç boyaları ve renkleri, tıraş kremleri ve temizlik ürünleri dahil olmak üzere çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonunda kullanılır.

Görünüm: Berrak Sıvı
Kaynama Noktası: 1000C
CAS Numarası: 139-96-8
EINECS Numarası: 205-388-7
IUPAC Adı: (Dodesiloksi)Sülfonik Asit,2-[Bis(2-Hidroksietil)Amino]Etan-1-Ol
InChI: 1S/C12H26O4S.C6H15NO3/c1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-16-17(13,14)15;8-4-1-7( 2-5-9)3-6-10/h2-12H2,1H3,(H,13,14,15);8-10H,1-6H2
InChIKey: JZKFHQMONDVVVNF-UHFFFAOYSA-N
Erime Noktası: -4 0C
Molar Kütle: 415,58 g/mol
Moleküler Formül: C12H26O4S?C6H15NO3
Çözünürlük: Çözünür
Eşanlamlılar: TEA-Lauryl Sülfat; Dodesil sülfat, trietanolamin tuzu

Sodyum lauril sülfat, diş macununda yaygın olarak bir "köpürme maddesi" olarak kullanılır.
Diş macunundaki varlığının oral aftların insidansını artırabileceğine dair endişeler var.
Birkaç küçük çalışma, sodyum lauril sülfatlı diş macunu kullananlarda aftların görülme sıklığının arttığını gösterdi, ancak başka bir büyük çalışma, sodyum lauril sülfatlı diş macunu kullanımında bir artış bulamadı, bu nedenle jüri hala dışarıda.

trietanolamin lauril sülfat
139-96-8
TEA-Lauril sülfat
Dodesil sülfat trietanolamin tuzu
UNII-E8458C1KAA
trietanolamin laurilsülfat
E8458C1KAA
Dren
Teksas TH
sterlin vat
Sülfetal lt
Standapol T
Propast T

AÇIKLAMANIN ÖZETİ
1 . Saçı şampuanlamak için ağırlıkça yaklaşık %0.5-60 oranında en az bir yüzey aktif madde içeren, söz konusu en az bir yüzey aktif maddenin trietanolamin lauril sülfat, ağırlıkça yaklaşık %0.1 ila %5 ayrı görünür parçacık içeren berrak bir süspansiyon içinde bir şampuan-saç bakım bileşimi jelatin içinde kapsüllenmiş mineral yağ, adı geçen partiküller saçı yumuşatmak içindir ve ağırlıkça %5'e kadar bir baz ile nötralize edilmiş bir karboksi vinil polimeri içeren kalınlaştırılmış bir sulu araç, adı geçen bileşim, kapsüllenmiş mineral yağ dahil toplam yumuşatıcıları içerir. ağırlıkça %0.25-10'luk bir miktar.
Bileşim ayrıca bir kepek önleyici madde içerebilir.

Richonol T
Akiposal TLS
sikloril WAT
Maprofix TLS
Stepanol WAT
sikloril TAWF
Sipon LT
Sülfürik asit, monododesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotris(etanol) (1:1) ile
Çay lauril sülfat
Melanol LP20T
Maprofix TLS 65
Standapol TLS 40
Steinapol TLS 40
Rewopol TLS 40
Texapon T-35
Texapon T-42
Tylorol LT 50
Sipon LT-6
Zümrüt 6434

Stepan'ın sürekli SO3 işlemi yoluyla yağlı alkolün sülfatlanmasından üretilen trietanolamin Lauril Sülfat.
Trietanolamin lauril sülfat, Trietanolamin lauril sülfatların viskozite özellikleriyle birlikte mükemmel kozmetik çekiciliğe sahip yoğun, kremsi köpüklü formülasyonlar sağlar.
Trietanolamin lauril sülfat, köpük ve viskozite özelliklerinin optimizasyonu için Alkanolamidler ve amfoteriklerle kolayca formüle edilir.
Trietanolamin lauril sülfat, düşük sıcaklıkta berraklığın önemli olduğu berrak ürünlerde kullanılabilir.
Trietanolamin Lauril Sülfat şampuanlarda, köpük banyolarında, sıvı el sabunlarında ve diğer kişisel bakım uygulamalarında kullanılabilir.

Maprofix TLS 500
Sipon LT-40
trietanolamin dodesil sülfat
2-[bis(2-hidroksietil)amino]etanol;dodesil hidrojen sülfat
EMAL T
Elfan 4240 T
Sülfürik asit, monododesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotris[etanol] (1:1) ile
HSDB 2899
trietanolamin monododesil sülfat
Lauril sülfat trietanolamin tuzu
EINECS 205-388-7
Laurilsülfürik asit trietanolamin tuzu
Dodesil sülfat trietanolamin
Sülfürik asit, dodesil ester, trietanolamin tuzu
Tris(2-hidroksietil)amonyum lauril sülfat
DSSTox_CID_7076

CAS: 139-96-8
Kimyasal Formül: C12H26O4S.C6H15NO3
Molekül Ağırlığı: 415.66

TEA-LAURYL Sülfat, lauril sülfürik asidin trietanolamin tuzudur ve T formülüne uygundur:
CH3(CH2)10CH20S03 : HN(CH2CH2OH)3

TEA-Lauril Sülfat (CAS No.: 139-96-8) ayrıca Trietanolamin Lauril Sülfat, Trietanolamonyum Lauril Sülfat ve Trietanolamin-1-Dodesil Sülfat olarak da bilinir.
İsim: 2-[bis(2-hidroksietil)amino]etanol; dodesil hidrojen sülfat

Sülfürik asit, monododesil ester, 2,2',2''-nitrilotrietanol (1:1) ile bileşik
Sülfürik asit, monododesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotris(etanol) ile
DSSTox_RID_78301
Sülfürik asit, monododesil ester, 2,2',2''-nitrilotris(etanol) ile bileşik (1:1)
Sülfürik asit, monododesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotrietanol (1:1) ile
DSSTox_GSID_27076
SCHEMBL97773
CHEMBL3187366
DTXSID4027076
DEKAHİDRO-2-NAFTOLASETAT
C12H26SO4.C6H15NO3
Tox21_303076
6049AF

Trietanolamin lauril sülfatın kullanımları:
Deterjan; endüstriyel, kozmetik ve farmasötik uygulamalar, özellikle şampuanlar için ıslatma, köpürme ve dağıtma maddesi.

Trietanolamin lauril sülfatın Genel Açıklaması:
Hafif kokulu, renksiz sıvı, Batar ve suyla karışır.

Test: 50.00 - 100.00
Listelenen Gıda Kimyasalları Kodeksi: Hayır
Kaynama Noktası: 591.00 ila 592.00 °C. @ 760,00 mm Hg (tahmini)
Parlama Noktası: 592.00 °F. TCC ( 311.20 °C. ) (tahmini)
logP (y/a): 5,395 (tah.)

Sunulan Trietanolamin Lauril Sülfat TLS, bir dizi vücut bakım ürünü için tahriş edici olmayan bir yüzey aktif madde olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.
Trietanolamin lauril sülfatların düşük tahriş edici doğası nedeniyle, Trietanolamin lauril sülfat, bir dizi bebek şampuanı, baloncuk, banyo pigmenti vb. için kullanılmak için mükemmeldir.
Trietanolamin lauril sülfat, sayısız müşterimiz tarafından Trietanolamin lauril sülfatların doğru bileşimi, toksik olmayan doğası vb.
Trietanolamin lauril sülfatı bir dizi dış faktörden korumak için Trietanolamin Lauril Sülfat TLS'mizi en kaliteli HDPE malzemesiyle paketliyoruz.

Eş anlamlı:
yudum
dren
emalt
siponlt
propast
zengin
siponlt40
siponlt-6
teksapon
siponlt-40

Trietanolamin lauril sülfatın kullanımları:
Trietanolamin Lauril Sülfat, aşağıdaki hastalıkların, durumların ve semptomların tedavisinde, kontrol altına alınmasında, önlenmesinde & iyileştirilmesinde kullanılır:

Trietanolamin lauril sülfatın saç temizleme etkisi:
Trietanolamin Lauril Sülfat, burada listelenmeyen amaçlar için de kullanılabilir.

Trietanolamin lauril sülfat Kullanım/Uygulama: Düşük tahriş edici şampuanlar Köpük banyoları, Pigmentler
pH Değeri: 6.5-7.5
Aktif Madde: 38-40
Sülfat: %3
Klorür: %1,5

Uygulamalar: Trietanolamin lauril sülfat, çeşitli saç şampuanları ve duş ürünlerinde, özellikle yüksek kaliteli ve düşük viskoziteli formülasyonlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Koruyucu: Trietanolamin lauril sülfat, bakteri üremesini önlemek için koruyucu (Kathon) içerir.

NCGC00256950-01
CAS-139-96-8
Trietanolamin Lauril Sülfat, %38-40
Trietanolamin lauril sülfat, AldrichCPR
2,2',2''-nitrilotrietanol dodesil sülfat
FT-0700868
Q27276995
2-[bis(2-hidroksietil)amino]etanol,dodesil hidrojen sülfat
dodesil hidrojen sülfat - 2,2',2''-nitrilotrietanol (1:1)

Trietanolamin lauril sülfatın özellikleri:
Görünüm: renksiz ila hafif sarı sıvı; (2), yapıştırın.
Koku: hafif karakteristik koku.
Çözünürlük: suda çözünür.

Ürün adı
EMAL 40 TE

Kimyasal ad
trietanolamin lauril sülfat

Trietilamin olarak da bilinen trietanolamin lauril sülfat (TEA-lauril sülfat, TLS), lauril sülfatın trietanolamin tuzudur.
Trietanolamin lauril sülfat viskoz, sarı bir sıvıdır.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, şampuanlar, banyo ürünleri, saç boyaları ve renkleri, tıraş kremleri ve temizlik ürünleri dahil olmak üzere çeşitli ürünlerin formülasyonunda trietanolamin lauril sülfat kullanılır.

CAS No. 139-96-8
Ampirik Formül C18H41NO7S
Molekül Ağırlığı 415.59

INCI Adı
TEA LAURİL SÜLFAT

Dış görünüş
Sıvı

Gerçek Madde (%)
40

Uygulamalar
Ağırlıklı olarak bebek şampuanlarında ve tahrişi düşük vücut şampuanlarında

Özellikler
Birincil yüzey aktif madde, sodyum tuzundan daha hafiftir.
Su sertliğine ve sıcaklığa karşı sodyum tuzundan daha iyi stabilite.

carsonol TLS
kozmopon TR
dodesil hidrojen sülfat - 2,2',2''-nitrilotrietanol (1:1)
dodesil sülfat trietanolamin tuzu
emal 40 TE
emal TD
tris(2-hidroksietil) amonyum dodesil sülfat
2-[bis(2-hidroksietil)amino]etanol; dodesil hidrojen sülfat
lauril sülfat trietanolamin tuzu
laurilsülfürik asit trietanolamin tuzu
maprofix TLS
maprofix TLS 500
maprofix TLS 65
melanol LP20T
norfox TLS
nutapon TLS-500
propas T
rewopol TLS 40
zenginonol T
yudum LT

Bu endüstride lider olarak kabul edilen siz değerli müşterilerimize mükemmel kalitede Trietanolamin Lauril Sülfat sunuyoruz.
Sağlanan kimyasal, kalite test edilmiş kimyasal bileşikler kullanılarak işlenir ve Müşterilerimize, kalifiye profesyonellerimiz tarafından uluslararası standartları ve ileri teknolojiyi karşılamak için Trietanolamin lauril sülfatın önceden tanımlanmış parametreler üzerinde kalite testinden geçirildiğini temin ederiz.

Ürün adı : Trietanolamin Lauril Sülfat
CAS Numarası. : 139-96-8

Formül : C12H26O4S .C6H15NO3
Molekül ağırlığı : 415,58 g/mol
CAS Numarası. : 139-96-8
EC-No. : 205-388-7

Ürün Adı: Trietanolamin Lauril Sülfat, %28
Katalog Kodları: SLA3436
CAS#: 139-96-8.
RTECS: Uygulanamaz.
TSCA: TSCA 8(b) envanteri: Trietanolamin Lauril Sülfat;
Suçlu; formaldehit gazı; Metil alkol
CI#: Uygulanamaz.

Eşanlamlı sözcük:
Kimyasal Adı: Uygulanamaz.
Kimyasal Formül: Uygulanamaz.

Trietanolamin lauril sülfat uygulamaları:
Trietanolamin lauril sülfat, düşük cilt tahrişine sahip anyonik yüzey aktif maddedir.
Trietanolamin lauril sülfat, Bebek Şampuanlarında, Köpük banyosunda ve pigmentlerde emülgatör olarak yaygın olarak kullanılmaktadır.

sipon LT-40
sipon LT-6
standart T
standart TLS 40
steinapol TLS 40
stepanol WAT
stepanol WAT-E
stepanol WAT-K
sülfürik asit, dodesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotris[etanol] (1:1) ile
sülfürik asit, dodesil ester, trietanolamin tuzu
sülfürik asit, monododesil ester, 2,2',2''-nitrilotrietanol (1:1) ile bileşik
sülfürik asit, monododesil ester, 2,2',2''-nitrilotris(etanol) ile bileşik (1:1)
sülfürik asit, monododesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotrietanol (1:1) ile
sülfürik asit, monododesil ester, kompd. 2,2',2''-nitrilotris[etanol] (1:1) ile
yüzey alanı 40
teksapon T42
trietanol amin lauril sülfat
trietanolamin lauril sülfat
ufarol TA-40

TEA-Lauryl Sülfat, Lauril Sülfat'ın trietanolamin tuzudur.
Trietanolamin lauril sülfat viskoz, sarı bir sıvıdır.
Şampuanlarda, banyo ürünlerinde, saç boya ve renklerinde, tıraş kremlerinde ve temizlik ürünlerinde kullanılır.

EŞ ANLAMLI
TEA-Lauril Sülfat; Dodesil sülfat, trietanolamin tuzu
Tris(2-hidroksietil)amonyum desil sülfat
Lauril sülfat ester, trietanolamin tuzu
Tris(2-hidroksietil)amonyumdodesilsülfat (Almanca)
Dodecilsulfato de tris(2-hidroksietil) amonio (İspanyolca)
Dodesilsülfat de tris(2-hidroksietil)amonyum (Fransızca)
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.