CETEARETH-25

CETEARETH-25
Ceteareth-25, yüksek doymuş yağ alkollerinin (setil / stearil alkol) iyonik olmayan polioksietilen eteridir.
Ceteareth-25, su ve alkol içinde bir kolloid çözelti oluşturur.
Ceteareth-25, o / w emülsiyonları yapmak için evrensel bir emülgatördür.
Ceteareth-25, krem ​​ve losyonlarda, fondöten ve güneş kremlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

CETEARETH-25 şu şekilde sınıflandırılır:
Temizlik
Emülsifiye edici
Sürfaktan
CAS Numarası: 68439-49-6
Chem / IUPAC Adı: C16-18 alkoller, etoksillenmiş (25 mol EO ortalama molar oran)

CETEARETH 25, bir dizi cilt ve saç bakım sisteminde yararlı olan alkil poliglikol eterdir.


CETEARETH 25 evrensel, iyonik olmayan O / W emülgatördür.

CETEARETH 25,% 2.0 gibi düşük kullanım konsantrasyonuna sahiptir. Yüksek sıcaklıklarda stabilite ve iyi donma / çözülme stabilitesi ve her türlü kozmetik yağlar ve aktif bileşenlerle uyumludur.
UV filtreleri, bitki özleri, protein türevleri ve nemlendiriciler gibi spesifik özelliklere sahip maddeler, emülsiyonu tarafından iyi tolere edilir.

CETEARETH 25, gerekli çift işlevi, yani lipoid bileşenlerin emülsifikasyonunu ve - kıvam arttırıcılarla birlikte - su fazında viskozite arttırıcı yapıların oluşumunu en iyi şekilde yerine getirir.

Ceteareth-25, diğer bileşenlerin normalde çözülmeyecekleri bir çözücü içinde çözünmesine yardımcı olur ve suyun yağ ve kirle karışmasına yardımcı olarak cildi ve saçı temizler, böylece bu maddeler durulanabilir.

Eş anlamlı:
 alkoller C16-18 etoksillenmiş (peg-25)
 brij CS25
 C16-18 alkoller, etoksillenmiş (25 mol EO ortalama molar oran)
 hetoksol CS-25
 peg-25 setil / stearil eter
 polietilen glikol (25) setil / stearil eter
 polioksietilen (25) setil / stearil alkol eter
 polioksietilen (25) setil / stearil eter


Açıklama
CETEARETH 25, merhemler, kremler, sıvı emülsiyonlar, jeller ve diğer kozmetik formülasyonların üretiminde kullanılan kozmetik bir su içinde yağ emülgatördür.
CETEARETH 25, bitkisel ve mineral yağlarda çözünür. Sıcak emülgatörler mineral, bitkisel ve sentetik katı ve sıvı yağların yanı sıra yağ alkolleri, yağ asitleri, mono ve di-stearatlar ve polietilen glikollerle karıştırılabilir. Kremler ve losyonlar kolayca formüle edilebilir.
CETEARETH 25, setil veya stearil alkol veya her ikisi ile birlikte kullanılırsa,% 90 kadar su emebilen homojen merhem ve krem ​​bazları elde edilir.
CETEARETH 25 çok etkili bir koruyucu kolloiddir ve dağınık sistemlerin stabilitesini artırabilir.
% 30 CETEARETH 25, su ile jel benzeri, fırçalanabilir hidratlar oluşturur. Bu jellerin kıvamı, küçük miktarlarda PVP K 17 veya PVP K 30 eklenerek katıdan sıvıya ayarlanabilir.

Fonksiyonlar:
emülgatör

Uygulamalar:
Renkli KozmetikFondötenEl ve Yüz Kremleri / LosyonGüneş BakımıSaç Kremi / MaskeSaç Sabitleyici Tıraş Ürünleri


CETEARETH-25, Suda Yağ Emülgatörünü stabilize ediyor

Tanım: Yüksek doymuş yağ alkollerinin iyonik olmayan polioksietilen eteri (setil / stearil alkol).
Beyaz taneler / peletler, koku yok.
Kolloid bir çözelti oluşturmak için su ve alkolde çözünür.
Mineral, bitkisel veya sentetik katı ve sıvı yağlarla karıştırılabilir.
HLB değeri 16.27 (suda yağ emülsiyonlarını verir).

CAS: 68439-49-6
INCI Adı: Ceteareth-25

Faydaları:
CETEARETH 25, y / s emülsiyonları yapmak için evrensel bir emülgatördür
CETEARETH 25 her türlü yağ ve aktif bileşenle uyumludur
CETEARETH 25, her türlü dağınık sistemi stabilize eden çok etkili bir koruyucu kolloiddir.
CETEARETH 25 diğer emülgatörlerle birleştirilebilir
CETEARETH 25, jel oluşturan kıvam arttırıcılar ile optimum kullanım seviyesine sahiptir
Ceteareth-20 ile karşılaştırıldığında, ceteareth-25 biraz daha jel oluşturucu ve koyulaştırıcı özelliklere sahiptir.

Kullanım: Tipik kullanım seviyesi% 0,5-3 (jel benzeri hidratlar yapmak için% 30'a kadar). Yalnızca harici kullanım içindir.
Uygulamalar: Ceteareth-25 kremler, losyonlar (özellikle püskürtülebilir losyonlar), fondötenler, saç kremleri, güneş koruyucu ürünler gibi her türlü emülsiyon esaslı kozmetik ürünlerinde kullanılabilir.


CETEARETH 25, yüksek doymuş yağ alkollerinin (setil / stearil alkol) iyonik olmayan polioksietilen eteridir.
Beyaz taneler / peletler, koku yok. Kolloid bir çözelti oluşturmak için su ve alkolde çözünür. Mineral, bitkisel veya sentetik katı ve sıvı yağlarla karıştırılabilir. HLB değeri 16.27 (suda yağ emülsiyonlarını verir).


Özellikler ve uygulamalar
Ürün avantajları:

cilt ve saç yıkama ve bakımı için kozmetikte etkili yumuşatıcı ve yumuşatıcı madde,
reolojik özelliklerin değiştiricisi (preparatların tutarlılığını iyileştirir),
su içinde yağ (O / W) emülsiyon stabilizatörü,
güvenli ürün, alerjik reaksiyonlara neden olmaz,
yenilenebilir bitkisel hammaddelere dayanmaktadır.
 
Uygulamalar:

şampuanlar, saç kremleri, serumlar, saç maskeleri,
saç rengi ürünleri,
saç jöleleri,
eller, ayaklar, vücut kremleri,
göz kremleri,
kırışıklık önleyici kremler,
güneş kremleri,
tıraş kremlerinden sonra,
bronzlaşma ürünleri,
balsamlar, losyonlar (çocuklar için dahil),
yüz ve vücut yıkama müstahzarları,
anti-akne preparatları,
makyaj tabanı, fondöten,
maskaralar, göz kalemleri,
makyaj temizleyicileri,
tüy dökücü müstahzarlar.

GÖRÜNÜM
Kokusuz beyaz pullar

AÇIKLAMA
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, Ceteareth bileşenleri cilt bakım ürünlerinde, nemlendiricilerde, saç kremlerinde, güneş ve iç mekan bronzlaşma ürünlerinde ve saç boyalarında, renklerinde ve tonlarında kullanılmaktadır.

FONKSİYON
O / w emülsiyonları yapmak için evrensel emülgatör, her türlü yağ ve aktif bileşen ile uyumlu, her türlü dağınık sistemi stabilize eden çok etkili koruyucu kolloid, diğer emülgatörlerle kombine edilebilir, jel oluşturucu kıvamlaştırıcılar ile optimum kullanım.

EŞ ANLAMLI
Ceteareth-25 [Unicol CS-25]; T / N: Ethal CSA-25; Ceterayl Alcohol ve Ceteareth-20; Polioksietilen Eter Setil / Stearil Alkol

DEPOLAMA
Kabı sıkıca kapalı tutun. Kuru, serin bir yerde saklayın ve nemden koruyun.

Fonksiyonlar
Dispersiyon Ajanları
Emülgatörler
Yüzey Aktif Maddeler / Deterjanlar


Başvurular
Antiperspiranlar ve Deodorantlar
Yüz / Boyun Cilt Bakımı
Yüz Rengi
Saç Rahatlatıcı / Kalıcı Dalgalar
Tıraş / Tüy Alma
Şekillendirme

INCI adı
CETEARETH-25

Alternatif isimler
Cremophor A 25, Poe (25) Setil / stearileter, Poe (25) Hekzadesil / stearil-Eter, Polioksietilen (25) setil-Stearileter, Polioksietilen (25) Heksadesilstearileter


Tanım
C16-18 alkoller, etoksillenmiş (25 mol EO ortalama molar oran)

INCI işlevi
emülsifiye edici, Sürfaktan


Ceteareth 25
Görünüm: beyaz, katı yüzey aktif madde.
Ambalaj: 25 kg bidon.

Uygulama: Kozmetik kullanım için yüzey aktif madde. Ürün her türlü yağ ve aktif bileşen ile uyumludur. Ceteareth 25, ceteareth 20'den daha iyi kalınlaşma özelliklerine sahiptir.

Teknik Bilgiler:

İsim: ceteareth 25

Formül: C 16 ~ 18 H 33 ~ 37 O (C2H4 O) n

Moleküler Ağırlık: 270.49

CAS no: 68439-49-6

Kompozisyon
C16 / C18- 25 mol EO ile yağ alkolü poliglikol eter

CETEARETH-25, 25 mol EO içeren C16 / C18- Yağ alkolü poliglikol eterdir

Ürün özellikleri *)
Konsantrasyon [%]: yakl. 100
Görünüm: beyaz mum
20 ° C'de seyreltilebilirlik,% 1 sulu: şeffaf
20 ° C'de yoğunluk [g / cm3]: yakl. 1.02
70 ° C'de viskozite [mPas]: 60 ± 10
Hazen rengi: 130 max.


pH değeri (suda% 1 a.i.): 6,0 - 8,0
Bulutlanma noktası [° C] (100ml% 10 NaCl çözeltisinde 1 g): 77-79
Parlama noktası [° C]:> 250
HLB değeri: yaklaşık 16


INCI: Ceteareth-25
Ceteareth-25 nedir?
Ceteareth-25, setil / stearil alkolün bir polietilen glikol eteridir. Ceteareth-25, Ceteareth-20'ye benzer, ceteareth-20'den biraz daha fazla jel oluşturma potansiyeline sahip tek şey

Alternatif isimler
C16-18 alkoller, etoksillenmiş, Setearil alkolün polioksietilen glikol eteri, PEG-18 Setearil alkol, Polioksi Setearil Alkol, setearil alkol, etoksillenmiş, setil-stearil alkolün polioksietilen eteri, polietilen glikol setostearil eter

INCI isimleri ceteareth-n (burada n bir sayıdır), yüksek moleküler kütleli doymuş yağ alkolleri, özellikle setil alkol (m = 15) ve stearil alkol (m = 17) karışımının polioksietilen eterlerini ifade eder. N sayısı, polioksietilen zincirindeki ortalama etilen oksit kalıntısı sayısını gösterir.

Bu bileşikler, aynı anda hem suyu hem de yağı çekerek çalışan iyonik olmayan yüzey aktif maddelerdir ve sabunlarda ve kozmetiklerde sıklıkla emülgatör olarak kullanılırlar.

Ceteareth bileşiklerinin listesi
Ceteareth-2
Ceteareth-3
Ceteareth-4
Ceteareth-5
Ceteareth-6
Ceteareth-7
Ceteareth-8
Ceteareth-9
Ceteareth-10
Ceteareth-11
Ceteareth-12
Ceteareth-13
Ceteareth-15
Ceteareth-16
Ceteareth-17
Ceteareth-18
Ceteareth-20 (CAS # 68439-49-6)
Ceteareth-22
Ceteareth-23
Ceteareth-25
Ceteareth-27
Ceteareth-28
Ceteareth-29
Ceteareth-30
Ceteareth-33
Ceteareth-34
Ceteareth-40
Ceteareth-50
Ceteareth-55
Ceteareth-60
Ceteareth-80
Ceteareth-100

Alkoller, C16-18, etoksillenmiş
Alkoller, C16-18, etoksillenmiş

IUPAC isimleri
Alkoller, C16-18 (çift sayılı), etoksile (1 - 2,5 mol EO)
Alkoller, C16-18 etoksillenmiş
Alkoller, C16-18, 2EO
ALKOLLER, C16-18, ETOKSİLENMİŞ
Alkoller, C16-18, etoksillenmiş
Alkoller, C16-18, etoksile (CTS) (MAN)
Alkoller, C16-18, etoksillenmiş, 5-20 EO
Alkil alkol etoksilat
alfa- (C16-C18 Alkil) omega-Hidroksi Poli (EO)
C16-18 alkoller, etoksillenmiş
C16-18 alkoller, etoksillenmiş (?)
C16 ~ 18 yağ alkolü polioksietilen eter
Ethoxtlated yağlı alkol
Yağ alkolü etoksilat
Polietilen setostearil eter

Ticari isimler
Alkoller, C16-18, etoksillenmiş
Alkoller en C16-18 éthoxylés
Alfol 1618 + 14 EO; 14-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Alfonic 1618-46
Alfonic 1618-62
Alfonic 1618-80
Alkohole, C16-18, etoksiliert
EO ile alkil poliglikol eter C16-18
Alkil Poliglikoleter C16-18 mit EO
Atlas G-4822; 12-EO
Berol 07
Berol TVM 065; 10-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
BF 4324; 20-EO
C16-18 alkoller, etoksillenmiş
C16-18 alcs., Etoksile
C16-18 yağlı alcs., Etoksillenmiş
C16-18 Fettalkohol + 50 EO; 50-EO
C16-18, etoksillenmiş alcs.
C16 / 18-Fettalkohol + 14 EO; 14-EO
C16 / 18-Fettalkohol + 6 EO; 6-EO
Cemulsol DB
Ceteareth
Ceteareth 20
Ceteareth 20 (INCI)
Ceteareth Serisi
Ceteareth-10
Ceteareth-10 (INCI)
Ceteareth-100
Ceteareth-100 (INCI)
Ceteareth-11
Ceteareth-11 (INCI)
Ceteareth-12
Ceteareth-12 (INCI)
Ceteareth-13
Ceteareth-13 (INCI)
Ceteareth-15
Ceteareth-15 (INCI)
Ceteareth-16
Ceteareth-16 (INCI)
Ceteareth-17
Ceteareth-17 (INCI)
Ceteareth-18
Ceteareth-18 (INCI)
Ceteareth-2
Ceteareth-2 (INCI)
Ceteareth-20 (INCI)
Ceteareth-23
Ceteareth-23 (INCI)
Ceteareth-25
Ceteareth-25 (INCI)
Ceteareth-27
Ceteareth-27 (INCI)
Ceteareth-28
Ceteareth-28 (INCI)
Ceteareth-29
Ceteareth-29 (INCI)
Ceteareth-3
Ceteareth-3 (INCI)
Ceteareth-30
Ceteareth-30 (INCI)
Ceteareth-33
Ceteareth-33 (INCI)
Ceteareth-34
Ceteareth-34 (INCI)
Ceteareth-4
Ceteareth-4 (INCI)
Ceteareth-40
Ceteareth-40 (INCI)
Ceteareth-5
Ceteareth-5 (INCI)
Ceteareth-50
Ceteareth-50 (INCI)
Ceteareth-55
Ceteareth-55 (INCI)
Ceteareth-6
Ceteareth-6 (INCI)
Ceteareth-60
Ceteareth-60 (INCI)
Ceteareth-7
Ceteareth-7 (INCI)
Ceteareth-8
Ceteareth-8 (INCI)
CETETH-20 (INCI)
CETETH-20 (INCI) (INCI)
Cetomacrogol
Cetomacrogol 1000
Cetomacrogol 1000 (INN)
Setostearil alkol etoksillenmiş
Cetyl Stearylalkohol 30 EO; 30-EO
Setil-Stearilalkohol 12 EO; 12-EO
Setil-Stearilalkohol 14 EO; 14-EO
Setil-Stearilalkohol 20 EO; 20-EO
Setil-Stearilalkohol 25 EO; 25-EO
Setilstearilalkohol + EO
Setilstearilalkohol, etoksiliert
Dehydol PCS 14; 14-EO
Dehidol PCS 6; 6-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Dehidol PTA 23 / E; 25-EO
Dehidol PTA 23; 25-EO
DEHYDOL PTA 40; 40-EO
Dehidol PTA 80 / E; 25-EO
Dispercoll U VP KA 8758; 2-EO
DISPONIL 21 GESCH; 20-EO
Disponil 21 Geschuppt; 20-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Disponil 21; 20-EO
Disponil B 1; 12-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Disponil B 2; 20-EO
DISPONIL B 3 GESCH; 30-EO
Disponil B 3 geschuppt; 30-EO
Disponil B 3; 30-EO
EMPILAN K M 20; 20-EO
Empilan KM 11
Empilan KM 15
Empilan KM 20
Empilan KM 25; 25-EO
Emülgatör E 2209; 30-EO
Emulgin B 1
Emulgin B2
Ethal CSA 10
Ethal CSA 17
Etoksile alkoller, C16-18
Etoksillenmiş C16-18 alcs.
Etoksillenmiş setostearil alkol
Eumulgin
EUMULGIN 535; 6-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Eumulgin B 1
EUMULGIN B 1 FESTİ; 12-EO
EUMULGIN B 1 FL .; 12-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
EUMULGIN B 1 U; 12-EO
Eumulgin B 1 Vorprodukt; 12-EO
Eumulgin B 1; 12-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Eumulgin B 2
EUMULGIN B 2 GESCHUPPT; 20-EO; % 98 Aktif Madde; aktif madde
EUMULGIN B 2 U GESCHUPPT; 20-EO
EUMULGIN B 2 U W; 20-EO
EUMULGIN B 2 U; 20-EO
Eumulgin B 2 Vorprodukt; 20-EO
Eumulgin B 2; 20-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
Eumulgin B 3
Eumulgin B 3 pul pul döküldü; 30-EO
EUMULGIN B 3 FLS; 30-EO
Eumulgin B 3 gesch .; 30-EO
Eumulgin B 3 geschuppt; 30-EO
EUMULGIN B 3 U; 30-EO
Eumulgin B 3 Vorprodukt; 30-EO
EUMULGIN B 3; 30-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde
EUMULGIN B-2 FLAKES; 20-EO
EUMULGIN B2 FLAKED; 20-EO
Eumulgin C 1000
Eumulgin C 700
Eumulgin CS 3
Eumulgin CS 6; 6-EO
Eumulgin D 2; 2-EO
Eumulgin KJ-10
F 568; 20-EO
FA + 12 EO, C16-18; 12-EO
FA + 14 EO, Talg C16-18; 14-EO
FA + 20 EO, C16-18; 20-EO
FA + 25 EO, C16-18; 25-EO
FA + 30 EO, C16-18; 30-EO
FA + 5 EO, Talg C16-18; 5-EO
FA + 50 EO, C16-18 (gemahlen); 50-EO
FA + 6 EO, C16-18; 6-EO
FA + 80 EO, Talg; 80-EO
FA, C16-18, + 8 EO; 8-EO
FA-C16-18 + EO
FA-C16-18, etoksile
FA-C16-18, etoksiliert
FAEO C16-18 + 10EO (NRE); 10-EO (NRE)
FAEO C16-18 + 10EO; 10-EO
FAEO C16-18 + 11EO; 11-EO
FAEO C16-18 + 12EO; 12-EO
FAEO C16-18 + 13EO; 13-EO
FAEO C16-18 + 14EO; 14-EO
FAEO C16-18 + 15EO; 15-EO
FAEO C16-18 + 16EO; 16-EO
FAEO C16-18 + 20EO; 20-EO
FAEO C16-18 + 25EO; 25-EO
FAEO C16-18 + 26EO; 26-EO
FAEO C16-18 + 2EO; 2-EO
FAEO C16-18 + 30EO; 30-EO
FAEO C16-18 + 33EO; 33-EO
FAEO C16-18 + 3EO; 3-EO
FAEO C16-18 + 40EO; 40-EO
FAEO C16-18 + 4EO; 4-EO
FAEO C16-18 + 50EO; 50-EO
FAEO C16-18 + 5EO; 5-EO
FAEO C16-18 + 6EO; 6-EO
FAEO C16-18 + 80EO; 80-EO
FAEO C16-18 + 8EO; 8-EO
FAEO C16-18 + 9EO; 9-EO
FAEO C16-18 + nEO; neo
Yağlı alcs., C16-18, etoksile
Fettalkohol + 3-EO; 3-EO
Fettalkohol-C16 / 18-30 EO
Fettalkohole, C16-18 + EO
Fettalkohole, C16-18, etoksiliert
Findet 1618 A 72 P; 60-EO
G 3816

Genapol T 080; 8-EO

GENAPOL T 110 FLS; 11-EO

Genapol T 110; 11-EO

Genapol T 250 P; 25-EO

Genapol T 250; 25-EO

Genapol T 500 gemahlen; 50-EO

Genapol T 500 P; 50-EO

Genapol T 500; 50-EO

Genapol T-250 Pulver; 25-EO

Genapol T-500 Pulver; 50-EO

Genapol T-800; 80-EO

GENAPOL TP 1653 M-2

Hostacerin T 3

Hidrenol D + 10 EO (NRE); 10-EO (NRE); % 100 Aktif Madde; aktif madde

Hidrenol D + 10 EO; 10-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Imbentin AG 168/060

Imbentin AG 168/090

Imbentin AG 168/200

Imbentin AG 168S030

Imbentin AG 168S110

Imbentin AG 168S300

INTERMEDIO KJ-73; 20-EO

INTERMEDIO KJ-74; 30-EO

11 KM

KM 20

Lipal 15CSA

Lipocol SC 10

Lipocol SC 4

Lutensol AT

Lutensol AT 11

11 AT LUTENSOL; 11-EO

Lutensol AT 13; 13-EO

Lutensol AT 25

25 FEINPULVER'DA LUTENSOL; 25-EO

25 PULVER'DA LUTENSOL; 25-EO

Lutensol AT 25 Schuppen; 25-EO

Lutensol AT 25; 25-EO

Lutensol AT 50

50 FEINPULVER'DA LUTENSOL; 50-EO

50 PLV'DE LUTENSOL; 50-EO

Lutensol AT 50 Öğütücü; 50-EO

50 Schuppen'de LUTENSOL; 50-EO

Lutensol AT 50; 50-EO

Lutensol AT 80 E; 80-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

80 FEINPULVER AT LUTENSOL; 80-EO

80 PULVER'DA LUTENSOL; 80-EO

80 SCHUPPEN'DE LUTENSOL; 80-EO

Lutensol AT 80; 80-EO

Macol CSA 10

Macol CSA 20

Macol CSA 20; 20-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Macol CSA 40

Makrogol-260-setilstearileter

Marlipal 1618/10

Marlipal 1618/11

Marlipal 1618/11; 11-EO

Marlipal 1618/18

Marlipal 1618/25

Marlipal 1618/25; 25-EO

Marlipal 1618/40

Marlowet TA 6

Mergatil CS 33A

Mergital C 23; 23-EO

Birleşme CS 15

Mergital CS 15; 15-EO

MERGITAL CS 25 A; 25-EO

Mergital CS 33; 33-EO

Mergital CS 4; 4-EO

Mergital CS 50 A; 50-EO

Birleşme E 1471

Neonol P 1618-10

Neonol P 1618-11

Neonol P 1618-12

Oksanol TsS-21

OMC 933; 20-EO

Oxanol TsS 21

Peratom B 1; 12-EO

Plurafac A 38

Plurafac A 38; 26-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Plurafac A 39

POE Setil / stearil eter

Procol CS 20

Ürün KB-12

Ürün KB-14

Ürün KB-17

Präparat 066; 12-EO

Präparat 484; 20-EO

Präparat 845; 30-EO

Präparat 917; 20-EO

Präparat P04; 20-EO

Remcopal CS 25-40

RN 8018; 50-EO

Silipon RN 8018; 50-EO

Stenol C16 / 18 + 15 EO; 15-EO

Talgfettalkohol + EO

Talgfettalkohol-20 EO

TEGINACID C; 25-EO

TEGO Alkanol CS 20; 20-EO

TERIC 16A16; 16-EO

TERIC 17 A 3; 3-EO

VOLPO CS 20; 20-EO


Ceteareth-20
ceteareth-25

Diğer tanımlayıcılar
68439-49-6
CAS numarası


Alkoller, C16-18, etoksillenmiş
EC Envanteri
Alkoller, C16-18, etoksillenmiş
Ön Kayıt süreci
IUPAC isimleri
Alkoller, C16-18 (çift sayılı), etoksile (1 - 2,5 mol EO)

Alkoller, C16-18 etoksillenmiş

Alkoller, C16-18, 2EO

ALKOLLER, C16-18, ETOKSİLENMİŞ

Alkoller, C16-18, etoksillenmiş

Alkoller, C16-18, etoksile (CTS) (MAN)

Alkoller, C16-18, etoksile, 5-20 EO

Alkil alkol etoksilat

alfa- (C16-C18 Alkil) omega-Hidroksi Poli (EO)

C16-18 alkoller, etoksillenmiş

C16-18 alkoller, etoksillenmiş (?)

C16 ~ 18 yağ alkolü polioksietilen eter

Ethoxtlated yağlı alkol

Yağ alkolü etoksilat

Polietilen setostearil eter

Ticari isimler
Alkoller, C16-18, etoksillenmiş

Alkoller en C16-18 éthoxylés

Alfol 1618 + 14 EO; 14-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Alfonic 1618-46

Alfonic 1618-62

Alfonic 1618-80

Alkohole, C16-18, etoksiliert

EO ile alkil poliglikol eter C16-18

Alkil Poliglikoleter C16-18 mit EO

Atlas G-4822; 12-EO

Berol 07

Berol TVM 065; 10-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

BF 4324; 20-EO

C16-18 alkoller, etoksillenmiş

C16-18 alcs., Etoksile

C16-18 yağlı alcs., Etoksillenmiş

C16-18 Fettalkohol + 50 EO; 50-EO

C16-18, etoksillenmiş alcs.

C16 / 18-Fettalkohol + 14 EO; 14-EO

C16 / 18-Fettalkohol + 6 EO; 6-EO

Cemulsol DB

Ceteareth

Ceteareth 20

Ceteareth 20 (INCI)

Ceteareth Serisi

Ceteareth-10

Ceteareth-10 (INCI)

Ceteareth-100

Ceteareth-100 (INCI)

Ceteareth-11

Ceteareth-11 (INCI)

Ceteareth-12

Ceteareth-12 (INCI)

Ceteareth-13

Ceteareth-13 (INCI)

Ceteareth-15

Ceteareth-15 (INCI)

Ceteareth-16

Ceteareth-16 (INCI)

Ceteareth-17

Ceteareth-17 (INCI)

Ceteareth-18

Ceteareth-18 (INCI)

Ceteareth-2

Ceteareth-2 (INCI)

Ceteareth-20 (INCI)

Ceteareth-23

Ceteareth-23 (INCI)

Ceteareth-25

Ceteareth-25 (INCI)

Ceteareth-27

Ceteareth-27 (INCI)

Ceteareth-28

Ceteareth-28 (INCI)

Ceteareth-29

Ceteareth-29 (INCI)

Ceteareth-3

Ceteareth-3 (INCI)

Ceteareth-30

Ceteareth-30 (INCI)

Ceteareth-33

Ceteareth-33 (INCI)

Ceteareth-34

Ceteareth-34 (INCI)

Ceteareth-4

Ceteareth-4 (INCI)

Ceteareth-40

Ceteareth-40 (INCI)

Ceteareth-5

Ceteareth-5 (INCI)

Ceteareth-50

Ceteareth-50 (INCI)

Ceteareth-55

Ceteareth-55 (INCI)

Ceteareth-6

Ceteareth-6 (INCI)

Ceteareth-60

Ceteareth-60 (INCI)

Ceteareth-7

Ceteareth-7 (INCI)

Ceteareth-8

Ceteareth-8 (INCI)

CETETH-20 (INCI)

CETETH-20 (INCI) (INCI)

Cetomacrogol

Cetomacrogol 1000

Cetomacrogol 1000 (INN)

Setostearil alkol etoksillenmiş

Cetyl Stearylalkohol 30 EO; 30-EO

Setil-Stearilalkohol 12 EO; 12-EO

Setil-Stearilalkohol 14 EO; 14-EO

Setil-Stearilalkohol 20 EO; 20-EO

Setil-Stearilalkohol 25 EO; 25-EO

Setilstearilalkohol + EO

Setilstearilalkohol, etoksiliert

Dehydol PCS 14; 14-EO

Dehidol PCS 6; 6-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Dehidol PTA 23 / E; 25-EO

Dehidol PTA 23; 25-EO

DEHYDOL PTA 40; 40-EO

Dehidol PTA 80 / E; 25-EO

Dispercoll U VP KA 8758; 2-EO

DISPONIL 21 GESCH; 20-EO

Disponil 21 Geschuppt; 20-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Disponil 21; 20-EO

Disponil B 1; 12-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Disponil B 2; 20-EO

DISPONIL B 3 GESCH; 30-EO

Disponil B 3 geschuppt; 30-EO

Disponil B 3; 30-EO

EMPILAN K M 20; 20-EO

Empilan KM 11

Empilan KM 15

Empilan KM 20

Empilan KM 25; 25-EO

Emülgatör E 2209; 30-EO

Emulgin B 1

Emulgin B2

Ethal CSA 10

Ethal CSA 17

Etoksile alkoller, C16-18

Etoksillenmiş C16-18 alcs.

Etoksillenmiş setostearil alkol

Eumulgin

EUMULGIN 535; 6-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Eumulgin B 1

EUMULGIN B 1 FESTİ; 12-EO

EUMULGIN B 1 FL .; 12-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

EUMULGIN B 1 U; 12-EO

Eumulgin B 1 Vorprodukt; 12-EO

Eumulgin B 1; 12-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Eumulgin B 2

EUMULGIN B 2 GESCHUPPT; 20-EO; % 98 Aktif Madde; aktif madde

EUMULGIN B 2 U GESCHUPPT; 20-EO

EUMULGIN B 2 U W; 20-EO

EUMULGIN B 2 U; 20-EO

Eumulgin B 2 Vorprodukt; 20-EO

Eumulgin B 2; 20-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Eumulgin B 3

Eumulgin B 3 pul pul döküldü; 30-EO

EUMULGIN B 3 FLS; 30-EO

Eumulgin B 3 gesch .; 30-EO

Eumulgin B 3 geschuppt; 30-EO

EUMULGIN B 3 U; 30-EO

Eumulgin B 3 Vorprodukt; 30-EO

EUMULGIN B 3; 30-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

EUMULGIN B-2 FLAKES; 20-EO

EUMULGIN B2 FLAKED; 20-EO

Eumulgin C 1000

Eumulgin C 700

Eumulgin CS 3

Eumulgin CS 6; 6-EO

Eumulgin D 2; 2-EO

Eumulgin KJ-10

F 568; 20-EO

FA + 12 EO, C16-18; 12-EO

FA + 14 EO, Talg C16-18; 14-EO

FA + 20 EO, C16-18; 20-EO

FA + 25 EO, C16-18; 25-EO

FA + 30 EO, C16-18; 30-EO

FA + 5 EO, Talg C16-18; 5-EO

FA + 50 EO, C16-18 (gemahlen); 50-EO

FA + 6 EO, C16-18; 6-EO

FA + 80 EO, Talg; 80-EO

FA, C16-18, + 8 EO; 8-EO

FA-C16-18 + EO

FA-C16-18, etoksile

FA-C16-18, etoksiliert

FAEO C16-18 + 10EO (NRE); 10-EO (NRE)

FAEO C16-18 + 10EO; 10-EO

FAEO C16-18 + 11EO; 11-EO

FAEO C16-18 + 12EO; 12-EO

FAEO C16-18 + 13EO; 13-EO

FAEO C16-18 + 14EO; 14-EO

FAEO C16-18 + 15EO; 15-EO

FAEO C16-18 + 16EO; 16-EO

FAEO C16-18 + 20EO; 20-EO

FAEO C16-18 + 25EO; 25-EO

FAEO C16-18 + 26EO; 26-EO

FAEO C16-18 + 2EO; 2-EO

FAEO C16-18 + 30EO; 30-EO

FAEO C16-18 + 33EO; 33-EO

FAEO C16-18 + 3EO; 3-EO

FAEO C16-18 + 40EO; 40-EO

FAEO C16-18 + 4EO; 4-EO

FAEO C16-18 + 50EO; 50-EO

FAEO C16-18 + 5EO; 5-EO

FAEO C16-18 + 6EO; 6-EO

FAEO C16-18 + 80EO; 80-EO

FAEO C16-18 + 8EO; 8-EO

FAEO C16-18 + 9EO; 9-EO

FAEO C16-18 + nEO; neo

Yağlı alcs., C16-18, etoksillenmiş

Fettalkohol + 3-EO; 3-EO

Fettalkohol-C16 / 18-30 EO

Fettalkohole, C16-18 + EO

Fettalkohole, C16-18, etoksiliert

Findet 1618 A 72 P; 60-EO

G 3816

Genapol T 080; 8-EO

GENAPOL T 110 FLS; 11-EO

Genapol T 110; 11-EO

Genapol T 250 P; 25-EO

Genapol T 250; 25-EO

Genapol T 500 gemahlen; 50-EO

Genapol T 500 P; 50-EO

Genapol T 500; 50-EO

Genapol T-250 Pulver; 25-EO

Genapol T-500 Pulver; 50-EO

Genapol T-800; 80-EO

GENAPOL TP 1653 M-2

Hostacerin T 3

Hidrenol D + 10 EO (NRE); 10-EO (NRE); % 100 Aktif Madde; aktif madde

Hidrenol D + 10 EO; 10-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Imbentin AG 168/060

Imbentin AG 168/090

Imbentin AG 168/200

Imbentin AG 168S030

Imbentin AG 168S110

Imbentin AG 168S300

INTERMEDIO KJ-73; 20-EO

INTERMEDIO KJ-74; 30-EO

11 KM

KM 20

Lipal 15CSA

Lipocol SC 10

Lipocol SC 4

Lutensol AT

Lutensol AT 11

11 AT LUTENSOL; 11-EO

Lutensol AT 13; 13-EO

Lutensol AT 25

25 FEINPULVER'DA LUTENSOL; 25-EO

25 PULVER'DA LUTENSOL; 25-EO

Lutensol AT 25 Schuppen; 25-EO

Lutensol AT 25; 25-EO

Lutensol AT 50

50 FEINPULVER'DA LUTENSOL; 50-EO

50 PLV'DE LUTENSOL; 50-EO

Lutensol AT 50 Öğütücü; 50-EO

50 Schuppen'de LUTENSOL; 50-EO

Lutensol AT 50; 50-EO

Lutensol AT 80 E; 80-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

80 FEINPULVER AT LUTENSOL; 80-EO

80 PULVER'DA LUTENSOL; 80-EO

80 SCHUPPEN'DE LUTENSOL; 80-EO

Lutensol AT 80; 80-EO

Macol CSA 10

Macol CSA 20

Macol CSA 20; 20-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Macol CSA 40

Makrogol-260-setilstearileter

Marlipal 1618/10

Marlipal 1618/11

Marlipal 1618/11; 11-EO

Marlipal 1618/18

Marlipal 1618/25

Marlipal 1618/25; 25-EO

Marlipal 1618/40

Marlowet TA 6

Mergatil CS 33A

Mergital C 23; 23-EO

Birleşme CS 15

Mergital CS 15; 15-EO

MERGITAL CS 25 A; 25-EO

Mergital CS 33; 33-EO

Mergital CS 4; 4-EO

Mergital CS 50 A; 50-EO

Birleşme E 1471

Neonol P 1618-10

Neonol P 1618-11

Neonol P 1618-12

Oksanol TsS-21

OMC 933; 20-EO

Oxanol TsS 21

Peratom B 1; 12-EO

Plurafac A 38

Plurafac A 38; 26-EO; % 100 Aktif Madde; aktif madde

Plurafac A 39

POE Setil / stearil eter

Procol CS 20

Ürün KB-12

Ürün KB-14

Ürün KB-17

Präparat 066; 12-EO

Präparat 484; 20-EO

Präparat 845; 30-EO

Präparat 917; 20-EO

Präparat P04; 20-EO

Remcopal CS 25-40

RN 8018; 50-EO

Silipon RN 8018; 50-EO

Stenol C16 / 18 + 15 EO; 15-EO

Talgfettalkohol + EO

Talgfettalkohol-20 EO

TEGINACID C; 25-EO

TEGO Alkanol CS 20; 20-EO

TERIC 16A16; 16-EO

TERIC 17 A 3; 3-EO

VOLPO CS 20; 20-EO


Diğer isimler
Ceteareth-20
ceteareth-25

Diğer tanımlayıcılar
68439-49-6

CAS numarası

CETEARETH-25, yüksek doymuş yağ alkollerinin (setil / stearil alkol) iyonik olmayan bir polioksietilen eteridir. Beyaz taneler / peletler, koku yok. Kolloid bir çözelti oluşturmak için su ve alkolde çözünür. Mineral, bitkisel veya sentetik katı ve sıvı yağlar ile karıştırılabilir.CETEARETH-25, her türlü yağ ve aktif bileşenle uyumlu, y / s emülsiyonlar yapmak için evrensel emülgatördür, her türlü dağınık sistemi stabilize eden çok etkili koruyucu kolloiddir. diğer emülgatörlerle kombine edilebilir, jel oluşturan koyulaştırıcılarla optimum kullanım. Ceteareth-20 ile karşılaştırıldığında, ceteareth-25 biraz daha fazla jel oluşturucu ve koyulaştırıcı özelliklere sahiptir.% 0,5-3 tipik kullanım seviyesi (jel benzeri hidratlar yapmak için% 30'a kadar). Yalnızca harici kullanım için kullanılmalıdır.
Ceteareth - 25, Cetearyl Alcohol'un polietilen glikol eteridir. Bu bileşik, Environmental Working Group (EWG) Cosmetics Database tarafından güvenli, düşük tehlikeli bir bileşen olarak listelenmiştir.
Ceteareth bileşikleri aynı anda hem suyu hem de yağı çekerek çalışırlar, bu nedenle emülgatör olarak kullanılırlar.


O / W Emülgatör

 Islatıcı Ajan

 Dağıtıcı

 Sürfaktan

Ceteareth-25, kozmetikte emülgatör ve yüzey aktif madde olarak işlev gören bir yağlı alkoldür.

Ceteareth-25 ayrıca bileşenlerin bir formül içinde çözünür kalmasına yardımcı olarak bir emülsiyon boyunca eşit olarak dağılmış kalmasına izin verir.

Menşei
Bitkisel veya hayvansal kökenli olabilir veya sentetik olarak yapılabilir.

Kullanımlar
Cetearyl Alcohol / Ceteareth-25, aşağıdaki hastalıkların, durumların ve semptomların tedavisinde, kontrol altına alınmasında, önlenmesinde & iyileştirilmesinde kullanılır:

Kuru cilt
Bebek bezi isiliği
Radyasyon tedavisinden kaynaklanan cilt yanıkları


 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.