COMPERLAN 100

Comperlan 100, şampuanlar, duş ve banyo preparatları ve cilt temizleyicileri için uygun noniyonik bir yüzey aktif maddedir.

INCI Adı: Cocamide MEA
CAS NO: 90622-77-8
EINECS: 292-481-0

İşlev: Pearlizer Wax, Thickener

Kimyasal Tanım: Hindistan cevizi yağ asidi monoetanolamid

INCI: Cocamide MEA

Kullanım: Yüzey aktif madde preparatları, sedefleştirici ajan


Uygulama
Bebek Bakımı ve Temizliği
Koşullandırma
Yüz Temizliği
Saç boyama
Sıvı sabun
Şampuan
Duş / Banyo Ürünleri

Comperlan 100

Cocamide MEA
Kimyasal Fonksiyon: Köpük Güçlendirici / Stabilize Edici, Sedefli, Reoloji Düzenleyici, Kalınlaştırıcı, Viskozite Oluşturucu / Sabitleyici
Ürün Uygulamaları: Bebek Bakımı, Banyo & Duş, Bulaşık Yıkama, Saç Temizliği, Saç Bakımı, Saç Bakımı, El Temizliği, Endüstriyel, Çamaşır, Cilt Temizliği
Yeşil Kriterler: Yenilenebilir kaynaklardan, RSPO
Yeşil Sertifikalar: RSPO


Açıklama
Comperlan 100, kendine has bir kokuya sahip açık sarı incilerle sağlanır.
Yağ yüklemesi durumunda viskozite arttırıcı ve köpük stabilize edici özellikler nedeniyle, Comperlan 100 yüzey aktif madde preparasyonlarında kullanılabilir.
Bu ürünün% 92-99 amid içeriği, maks. % 5, pH değeri (% 1 çöz.) 9-10'luk bir pH değeri ve 70-75 ° C'lik bir erime noktası.

Hindistan cevizi yağ asidi monoetanolamid.
Özellikle lipid içeriğinin yüksek olduğu durumlarda viskozite arttırıcı ve köpük stabilize edici özellikleri nedeniyle COMPERLAN 100 yüzey aktif madde preparatlarında kullanılabilir.


Comperlan® 100
Köpük dengeleyici, viskozite oluşturucu, yağlı topraklarda temizliği artırma ve korozyon önleyici.
Ücretsiz DEA yok.
Oda sıcaklığında katı.

Değer
Viskozite arttırıcı özelliklerinden dolayı, yüzey aktif madde preparatlarında köpük stabilizatörü, viskozite oluşturucu, yağlı topraklarda temizleme hızlandırıcı ve korozyon önleyici olarak kullanılabilir.
Ücretsiz DEA yok.
Teknik özellikler
Kendine özgü bir kokuya sahip açık sarı inciler.
Özellikler:% 92-99 amid içeriği, maks. % 5, pH değeri (% 1 çöz.) 9-10'luk bir pH değeri ve 70-75 ° C'lik bir erime noktası

Cocamide MEA veya kokamid monoetanolamin, genellikle pullar halinde satılan katı, kirli beyaz ila taba rengi bir bileşiktir.
Katı, soluk sarı viskoz berrak bir sıvı verecek şekilde erir.
Hindistancevizi yağındaki yağ asitlerinden etanolamin ile reaksiyona girdiğinde oluşan yağ asidi amidlerinin karışımıdır.


Kokamid MEA ve kokamid DEA gibi diğer kokamid etanolaminler, şampuanlarda ve banyo ürünlerinde köpürtücü maddeler ve noniyonik yüzey aktif maddeler olarak ve kozmetiklerde emülsifiye edici maddeler olarak kullanılır.


Lauramide MEA, cocamide MEA'nın ana bileşeni
İsimler
IUPAC adı
N- (2-hidroksietil) dodekanamid
Diğer isimler
Cocamide monoethanolamine; Monoetanolamin hindistan cevizi asidi amidi; Coco monoetanolamid; Hindistan cevizi yağ asidi monoetanolamid; Cocoyl monoethanolamine; N- (2-Hidroksietil) koko yağ asidi amidi; Hindistan cevizi yağı yağ asidi etanolamid
CAS NO: 90622-77-8
EINECS: 292-481-0

Cocamide MEA, hindistancevizi yağı ve monoetanolamin (MEA) yağ asitlerinden elde edilir.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, Cocamide MEA banyo sabunları ve şampuan formülasyonunda kullanılmaktadır.

Neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır?

Comperlan 100 köpürme kapasitesini arttırır ve / veya köpüğü stabilize eder.

Comperlan 100 ayrıca kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin sulu (su) kısmını koyulaştırmak için kullanılır.

Comperlan 100
* Hindistan cevizi yağı ve monoetanolamin (MEA) yağ asitlerinin karıştırılmasıyla yapılmıştır. Mumlu, beyaz bir madde şeklinde gelir.
Kalınlaştırıcı, köpürtücü ve emülgatör olarak çalışır. İşlevleri, Cocamide DEA'nınkilere çok benzer. Esas olarak bir kozmetik formülasyonu koyulaştırmak ve opaklaştırmak için kullanılır ve ayrıca bir yüzey aktif maddede bulunan ana temizleyici bileşenin, çoğunlukla saç kremi veya vücut yıkama gibi bir banyo ürününün özelliklerini geliştirmeye çalışır.

* Hindistan cevizi yağı ve monoetanolamin (MEA) yağ asitlerinin karıştırılmasıyla yapılmıştır. Mumlu, beyaz bir madde şeklinde gelir. Aynı zamanda az miktarda Cocamide DEA içerebilir.

Fonksiyonlar:

Comperlan 100, kıvam arttırıcı, köpürtücü ajan ve emülgatör olarak çalışır.
Comperlan 100'ün işlevleri, Cocamide DEA'nınkilere çok benzer.
Esas olarak bir kozmetik formülasyonu koyulaştırmak ve opaklaştırmak için kullanılır ve ayrıca bir yüzey aktif maddede bulunan ana temizleyici bileşenin, çoğunlukla saç kremi veya vücut yıkama gibi bir banyo ürününün özelliklerini geliştirmeye çalışır.

Köpürme kabiliyetleri derinin / saçın temizlenmesinden doğrudan sorumlu olmamakla birlikte, ellerin etkili bir şekilde çalışmasına ve temizleyiciyi / şampuanı yüzeye yaymasına ve bu da kirin mekanik olarak uzaklaştırılmasına yardımcı olur.
Comperlan 100 ayrıca saça / cilde mükemmel nemlendirme ve bakım sağlar.
Comperlan 100 en çok saç boyası, vücut yıkama, saç kremi, kepek tedavisi, sıvı el sabunu, temizleyici, eksfoliant / ovalama, köpük banyosu ve banyo yağı gibi opak ve şuruplu kozmetik formülasyonlarda kullanılır.

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.