CRODAMOL EO

INCI adı: Etil Oleat

Crodamol EO, Etil Oleattır ve hem Ulusal Formüler (NF) hem de Avrupa Farmakopesi (EP) monograflarına uygundur.
Etil Oleat, etanol ve oleik asidin esteridir (C18:1).
Hayvansal olmayan hammaddelerden elde edilen Crodamol EO, mükemmel renk profili, düşük viskozite sergiler ve iyi bir yayma maddesidir.
Crodamol EO, çoklu cilt bakımı, saç bakımı ve renkli kozmetik uygulamalarında kullanıma uygun mükemmel bir çözücü ve iyi nemlendiricidir.
Crodamol EO cilt bakımı, saç bakımı ve renkli kozmetikler için uygundur.

Crodamol EO yumuşatıcı, yayıcı ajan, nemlendirici ve çözücü görevi görür.
Crodamol EO parlaklık, parlaklık ve canlılık verir.
Crodamol EO koruyucu içermez ve biyolojik olarak kolayca parçalanabilir.
Crodamol EO cilt bakımı, saç şekillendirme, durulanan saç kremleri, saç boyama, tıraş/epilasyon, vücut bakımı, ter önleyici/deodorant, yüz/boyun cilt bakımı, göz rengi ve güneşten koruma formülasyonlarında kullanılır.

Ürün Detayları:
25°C'de fiziksel form: Sıvı
Kimya: Yumuşatıcı esterler ve eterler

Crodamol EO'nun İşlevleri:
-çözücüler
-Yayıcı ajanlar

Crodamol EO'NUN ÖZELLİKLERİ:
Lipofilik aktifler için düşük viskoziteli solvent.
İyi yayılma özelliklerine sahip tıkayıcı olmayan yumuşatıcı.
Vücut dokuları tarafından hızla emilir.
Dermal penetrasyon arttırıcı.
Gerekli HLB değeri 11'dir.
Tavsiye edilen topikal kullanım seviyeleri %0.5-5.

Crodamol EO'nun Uygulamaları:
-Banyo, duş ve sabunlar
-Terlemeyi önleyici ve deodorantlar
-Vücut bakımı
-Yüz/boyun cilt bakımı
-Yüz rengi
-Saç rengi
-Saç kremleri - durulayın
-Şampuanlar
-Tıraş / epilasyon
-Stil
-Güneş koruması

Crodamol EO'nun tüketiciye faydaları: Parlaklık / parlaklık / canlılık

Crodamol EO sertifikaları ve standartları:
-IECIC
-Helal
-ISO 16128 - türetilmiş doğal
-Vegan uygun

Crodamol EO'nun içerik kaynağı:
-Mineral türevi
-Bitki kaynaklı

Crodamol EO'nun bileşim bilgileri:
-EO/PO içermez
-Koruyucu içermez
-EDTA içermez

% Doğal kökenli içerik – ISO 16128: 62
Biyolojik olarak parçalanabilirlik: Biyolojik olarak kolayca parçalanabilir

EŞ ANLAMLI:
krodamol EO
etil (9Z)-oktadek-9-enoat
etil (Z)-9-oktadekenoat
etil (Z)-oktadek-9-enoat
(Z)-etil 9-oktadekenoat
etil cis-9-oktadekenoat
etil oleat FCC
etil oleat NF
etil oleat doğal
etil oleat doğal
etil oleat sentetik
etiloleat
9-oktadekenoik asit (Z)-, etil ester
(9Z)-9-oktadekenoik asit etil ester
(Z)-9-oktadekenoik asit etil ester
9-oktadekenoik asit, etil ester, (9Z)-
(Z)-oleik asit etil ester
(Z)-oleik asit, etil ester
 

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.