PEG-7 GLİSERİL KOKOAT

Ürün adı: PEG-7 Gliseril Kokoat
CAS NO:68201-46-7
EINECS No: 614-376-4
Görünüm: Soluk sarıdan sarıya şeffaf sıvı


PEG-7 Gliseril Kokoat, PEG-30 Gliseril Kokoat, PEG-40 Gliseril Kokoat, PEG-78 Gliseril Kokoat ve PEG-80 Gliseril Kokoat, Gliseril Kokoat'in polietilen glikol eterleridir.
Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde PEG Gliseril Kokoat bileşenleri, saç boyaları ve renklerinin formülasyonunda, şampuanlarda, temizlik ürünlerinde, cilt bakım ve banyo ürünlerinde kullanılmaktadır.
PEG-7 Gliseril Kokoat, esas olarak kozmetik uygulamalarda kullanılan iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, polioksietillenmiş yağ asidi esterleri ve gliserol gibi yenilenebilir bitkisel hammaddelere dayalı bir türevdir.
Aktif maddenin içeriği %99'u aşıyor.

PEG-7 Gliseril Kokoat Nedir?
PEG-7 gliseril kokoat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yumuşatıcı, yüzey aktif madde ve emülgatör olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.
PEG-7 gliseril kokoat, gliseril kokoatın bir polietilen glikol (PEG) eteridir.
Gliseril kokoat, her ikisi de cilt için çok faydalı olan gliserin ve hindistancevizi yağ asitlerinin bir monoesteridir.
Gliserol olarak da adlandırılan gliserin, cildin nemi muhafaza etmesine yardımcı olan doğal bir alkol ve nemlendiricidir.
Hindistan cevizi yağ asitleri, cildin nem tutma özelliğini iyileştirmeye yardımcı olan cildin lipid bariyerini yeniler.
PEG-7 gliseril kokoat, gliseril kokoatın etoksilasyonu ile üretilir.
Etoksilasyon, bir substrata etilen oksidin eklendiği kimyasal bir reaksiyondur.
Bu durumda, gliseril kokoata 7 birim etilen oksit eklenir (dolayısıyla bileşen adındaki 7'dir).

PEG-7 Gliseril Kokoat avantajları:
-Yıkanabilir kozmetiklerde evrensel, etkili yumuşatıcı ve bakım maddesi,
-Cildi ve saçı pürüzsüzleştirir,
-anyonik ve amfoterik yüzey aktif maddelerle uyumluluğu ve etki sinerjisi,
-köpük sabitleyici,
-birlikte emülgatör görevi görür,
-suda yağ (O/W) emülsiyonlarını stabilize eder,
-biyolojik olarak parçalanabilir ve cilt ve mukoza zarları tarafından iyi tolere edilir,
-yenilenebilir bitkisel hammaddelere dayalı.

PEG-7 Gliseril Kokoat uygulamaları:
-sıvı sabunlar,
-vücut losyonları,
-duş jelleri,
-traştan sonra ve diğer alkollü müstahzarlar,
-samimi hijyen losyonları ve jelleri,
-şampuan,
-yüz temizleyiciler (yüz jelleri ve köpükleri, yıkama yağları, tonikler, misel sıvıları),
-banyo losyonları,
-kremler ve balsamlar
-güneşten koruyucular,
-renklendirici kozmetikler,
-saç şekillendirme hazırlıkları,
-koruyucu ruj müstahzarları,
-bulaşık deterjanları,
-araba kimyasalları.

PEG-7 Gliseril kokoat nedir?
PEG-7 Gliseril kokoat, gliseril kokoatın polietilen glikol eteridir.
Gliseril kokoat, hindistancevizi yağından elde edilen gliserin ve yağ asidinden oluşur.
PEG-7 Gliseril Kokoat, polimer zincirinde 7 birim etilen oksit monomeri ile gliseril kokoatın etoksilasyonu ile üretilir.

PEG-7 Gliseril Kokoat'in Kullanımı ve Faydaları:
PEG-7 Gliseril, tek tek moleküllerin, yani PEG, gliserol ve hindistancevizi yağının yararlarını sağlamanın yanı sıra, tüm bunların bir kombinasyonu, aynı zamanda, PEG-7 Gliseril Kokoat'i kozmetik ürünlerde bir yumuşatıcı, yüzey aktif madde ve emülgatör yapar.
Gliserol ve PEG, su moleküllerini çekme ve PEG-7 Gliseril Kokoat'i cildin kullanımına sunma özelliğine sahip olduğundan.
Bu nedenle, PEG-7 Gliseril Kokoat, yumuşatıcı görevi görerek kuru cildin önemli ölçüde iyileşmesine yardımcı olur.
Herhangi bir üründe kullanıldığında ve cilde uygulandığında PEG-7 Gliseril Kokoat cilt yüzeyinde yarı geçirgen bir film oluşturarak cildi dış etkenlerden korurken nemi de muhafaza eder.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca egzama, sedef hastalığı ve diğer iltihaplı durumlardan etkilenen cilt için de faydalıdır.
Daha önce bahsedildiği gibi, PEG-7 Gliseril Kokoat bir emülgatör olarak işlev gördüğünde, PEG-7 Gliseril Kokoat ürünü stabilize eder ve bileşenlerin yağ ve su bazlı bileşenlerine ayrılmasını engeller ve daha ziyade PEG-7 Gliseril Kokoat tutarlı ve üründeki bileşenlerin homojen karışımı.
Bir yüzey aktif madde olarak PEG-7 Gliseril Kokoat, PEG-7 Gliseril Kokoat'in suyla karışmasına yardımcı olarak ciltte bulunan yağda sıkışan kirlerin çıkarılmasına yardımcı olur ve daha sonra kolayca durulanabilir.
Bu şekilde PEG-7 Gliseril Kokoat cilde tazelenmiş ve gençleşmiş bir görünüm kazandırır.
PEG-7 Gliseril Kokoat, sıvı sabun, vücut yıkama, yüz temizleyici, şampuan ve diğer kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılır.

PEG-7 Gliseril Kokoat Neden Kullanılır?
Kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde PEG-7 gliseril kokoat yumuşatıcı, yüzey aktif madde ve emülgatör olarak işlev görür.
PEG-7 gliseril kokoat ayrıca cildin doğal bariyerini korumaya ve cildin nem seviyelerini korumaya yardımcı olur.

yumuşatıcı
Bir yumuşatıcı olarak, PEG-7 gliseril kokoat, cildin yüzeyinde nem tutulmasını artırmaya yardımcı olan hafif ve yağsız bir bariyer sağlar.
Bu özellik, PEG-7 gliseril kokoatın losyonlar, kremler ve yüz nemlendiricileri gibi ürünler için çok faydalı olmasını sağlar.
Tüm cilt tipleri PEG-7 gliseril kokoat gibi yumuşatıcılardan faydalanabilirken, yumuşatıcılar özellikle kuru, pürüzlü ve/veya pul pul dökülen cilde sahip olanlar için faydalıdır.
Yumuşatıcılar, cildin yumuşak ve pürüzsüz görünmesini ve hissetmesini sağlayarak bu semptomları hafifletmeye yardımcı olabilir.
Ayrıca yumuşatıcılar, egzama, sedef hastalığı veya diğer iltihaplı cilt rahatsızlıkları gibi durumlardan muzdarip olanlara da fayda sağlayabilir.

sürfaktan
PEG-7 gliseril kokoat ayrıca bir yüzey aktif madde olarak da işlev görür, çünkü PEG-7 Gliseril Kokoat, hidrofilik veya suya çekilen bir uç ve lipofilik veya yağa çekilen bir uç içerir.
Yüzey aktif maddeler, iki sıvı veya bir sıvı ve bir katı gibi iki madde arasındaki yüzey gerilimini azaltarak çalışır.
Bu, yüzey aktif maddelerin ciltte biriken yağları, kiri ve diğer yabancı maddeleri çekmesine ve askıya almasına ve onları yıkamasına izin verir.
Bu özelliklerinden dolayı, PEG-7 gliseril kokoat birçok farklı temizleyicide, şampuanda ve vücut yıkamasında bulunabilir.

emülgatör
Bir emülgatör olarak, PEG-7 gliseril kokoat genellikle hem su hem de yağ bileşenleri içeren formülasyonlarda kullanılır.
Su ve yağı karıştırmak, ayrılmaya ve ayrılmaya meyilli olduklarından zor olabilir.
Bu sorunu çözmek için, bir ürünün kıvamını iyileştirmek için PEG-7 gliseril kokoat gibi bir emülgatör eklenebilir, bu da topikal cilt bakımı faydalarının eşit dağılımını sağlar.

PEG-7 Gliseril Kokoat Kullanımı
1.peg 7 gliserin hindistan cevizi yağı esteri, doğal yağ ve etilen oksit ile hazırlanan bir tür hidrofilik nemlendiricidir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, yağ, yağ açısından zengin katkı maddesi, köpük üzerinde küçük etki, suda çözünür yünün yerini almak için yüzey aktif madde sisteminde kullanılabilir.
Şeffaf ürünlerde yağda çözünen PEG-7 Gliseril Kokoat, cilt ve saçın yağ dengesini koruyabilir, kuruluğu azaltabilir ve cilt ve saçın yağlanmasını artırabilir.
Her türlü banyo ve su ajanı ürünleri için uygundur.
2.Widely PEG-7 Gliseril Kokoat şampuan, banyo sıvı yüz temizleyici, köpük banyo losyonu ve diğer kişisel temizlik ürünlerinde kullanılır.

PEG-7 Gliseril Kokoat açıklaması
PEG-7 Gliseril Kokoat saç boyaları ve boyalarında, şampuanlarda, temizlik ürünlerinde, cilt bakım ve banyo ürünlerinde kullanılmaktadır.

25°C'de Form: Sıvı
Kimya: Gliseril esterleri ve türevleri

PEG-7 Gliseril Kokoat'in İşlevleri:
-Karşı tahriş edici maddeler
-Dispersiyon ajanları
-çözünürler
-Süper yağlayıcı maddeler
-Sürfaktanlar / deterjanlar

PEG-7 Gliseril Kokoat Uygulamaları:
-Banyo, duş ve sabunlar
- Terlemeyi önleyici ve deodorantlar
-Güneş'ten sonra
-Vücut bakımı
-Göz rengi
-Göz çevresi bakımı
-Yüz/boyun cilt bakımı
-Yüz rengi
-Yüz temizleyiciler
-Saç rengi
-Saç kremi - durulayın
-Saç rahatlatıcı / kalıcı dalgalar
-Dudak Bakımı
-Dudak rengi
-Tırnak bakımı ve rengi
-Şampuanlar
-Tıraş / epilasyon
-Stil
-Güneş koruması
-Bronzlaşma

PEG-7 Gliseril Kokoat, hindistan cevizi yağında veya yağında oluşan yağ asitlerinin etoksillenmiş monogliseritleri olarak kimyasal olarak anlaşılan sentetik bir madde için uluslararası olarak kullanılan INCI adıdır.
Bu polietilen glikol türevinin etoksilasyon derecesi n, ortalama olarak n = 7'dir, yani karşılık gelen zincirlerin ortalama yedi PEG birimi vardır (—O — CH2 —CH2 -).
R radikalleri, hindistancevizi yağ asitleri laurik asit, miristik asit, kaprik asit, kaprilik asit, palmitik asit, stearik asit ve oleik asitten türetilen doymuş veya doymamış HC gruplarıdır.
Genel olarak, 7-kat polietoksile gliseril monokokoat, böylece farklı, tek esterlenmiş, pegile monogliseritlerin bir karışımını oluşturur.
Saf halde, bileşik berrak, hafif sarımsı, hafif yağlı bir kokuya sahip yağlı bir sıvı olarak görünür ve diğer şeylerin yanı sıra su ve alkolde çözünür.

PEG-7 Gliseril Kokoat Kullanımı:
PEG-7 gliseril kokoat, emülsifiye edici ve yüzey aktif özelliklere sahiptir.
AB'de bu madde, kozmetik ürünlerinde bir bileşen olarak onaylanmıştır ve ev ve endüstri için özel temizlik maddelerinde olduğu gibi, iyonik olmayan bir yüzey aktif madde olarak yıkamada aktif işlevleri yerine getirir.

PEG 7 Gliseril Kokoat
Polyoxyethylene 7 Koko Gliseridleri, kişisel bakım ürünlerinde PEG-7 Gliseril Kokoats nemlendirici ve emülsifiye edici özellikleri için kullanılır.
Spectrum tarafından sağlanan derecelendirilmemiş ürünler, genel endüstriyel kullanım veya araştırma amaçları için uygun bir derecenin göstergesidir ve tipik olarak insan tüketimi veya tedavi amaçlı kullanım için uygun değildir.

Açıklama: Gliserin ve hindistancevizi yağından yapılmış iyonik olmayan, etoksili polietilen glikol ester.
Berrak yağlı sıvı, karakteristik koku.
Suda ve alkollerde çözünür, yağlarda çözünmez.
HLB değeri 11 (su içinde yağ emülsiyonları verir).

Polietilen glikol 7 gliseril kokoat (makrogol 7 gliserol kokoat, PEG-7-gliseril kokoat; Cetiol HE), farmasötik ürünlerde eksipiyan (çözündürücü) olarak kullanılan bir poliol yağ asidi esteridir.
Veteriner tıbbında ürün, PEG-7 Gliseril Kokoat'in yaklaşık %4,5'lik bir konsantrasyonda bulunduğu bir böcek kovucuda kullanılır.
PEG-7 Gliseril Kokoat, kullanımdan önce 1:200 su ile seyreltilir (son polietilen glikol 7 gliseril kokoat konsantrasyonu %0.0225).
PEG-7 Gliseril Kokoat yalnızca harici kullanım için tasarlanmıştır.
Ürün için hedeflenen hayvan türleri ve dozajı belgelerde belirtilmemiştir.
Bileşik ayrıca kozmetiklere bir eksipiyan olarak dahil edilir, örn. “köpük banyosu” sıvılarında ve şampuanlarda

CAS NUMARASI: 68201-46-7
INCI ADI: PEG-7 gliseril monokokat
 
PEG-7 Gliseril Kokoat TANIMI:
Gliserin ve hindistancevizi yağından yapılmış iyonik olmayan, etoksile polietilen glikol ester.
Berrak yağlı sıvı, karakteristik koku.
Suda ve alkollerde çözünür, yağlarda çözünmez.
HLB değeri 11 (su içinde yağ emülsiyonları verir).
  
PEG-7 Gliseril Kokoat'in KULLANIMI:
PEG-7 Gliseril Kokoat, formüllere olduğu gibi eklenerek kullanılabilir, normal konsantrasyon %1 - %10.
 
PEG-7 Gliseril Kokoat UYGULAMALARI:
Özellikle sıvı sabunlarda, losyonlarda, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, saç şampuanlarında, yüz temizleyicilerinde, köpük banyolarında, dekoratif kozmetiklerde evrensel olarak uygulanabilir.

CAS: 68201-46-7
INCI Adı: PEG-7 gliseril monococoate

Menşei: PEG gliseril kokoat, gliseril kokoatın etoksilasyonu (etilen oksidin polimerizasyonu) ile üretilir.

Ayrıca Bilinen: PEG-7 gliseril monokokat

PEG-7 GLİSERİL KOKOAT
Bu sentetik polimer, PEG (polietilen glikol) ve hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerine dayanmaktadır.
PEG'nin varlığı nedeniyle, bu bileşen 1,4-dioksan gibi potansiyel olarak toksik üretim safsızlıkları içerebilir.
Fonksiyon(lar): Cilt Bakım Maddesi - Yumuşatıcı; Sürfaktan - Emülsifiye edici Ajan

PEG-7 Gliseril Kokoat cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi görerek cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca emülsifiye edilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya da yardımcı olur.

Genel Bakış: Peg-7 Gliseril Kokoat, gliserin ve hindistancevizi yağından yapılmış iyonik olmayan, etoksillenmiş bir polietilen glikol esterdir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, çok amaçlı bir su içinde yağ emülgatörü, yumuşatıcı, yeniden yağlayıcı ve koyulaştırıcı ajan olarak hizmet eder.
PEG-7 Gliseril Kokoat, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için iyi bir bakım etkisine sahip kullanışlı bir yüzey aktif madde ve köpük güçlendiricidir.

PEG-7 Gliseril Kokoat'in Önerilen Kullanım Alanları:
-Sıvı sabunlar
-Otions
-Vücut yıkama
-Duş jelleri
-Saç şampuanları
-Yüz temizleyiciler
-Köpük banyoları
-Dekoratif kozmetikler

PEG-7 Gliseril Kokoat'in Faydaları:
Mükemmel emülsifiye edici, yumuşatıcı, yeniden yağlayıcı ve koyulaştırıcı özelliklere sahip çok işlevli ajan
Yüzey aktif madde ve köpük güçlendirici olarak çok kullanışlı
Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için iyi bir bakım etkisine sahiptir

PEG-7 Gliseril Kokoat Kullanımı: Formüllere olduğu gibi eklenebilir, normal konsantrasyon %1 - %10. Sadece harici kullanım içindir.

PEG-7 Gliseril Kokoat Uygulamaları: Evrensel olarak, özellikle sıvı sabunlarda, losyonlarda, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, saç şampuanlarında, yüz temizleyicilerinde, köpük banyolarında, dekoratif kozmetiklerde kullanılabilir.

Hammadde kaynağı: Hindistan cevizi yağı ve polietilen glikol
İmalat: PEG gliseril kokoat, gliseril kokoatın etoksilasyonu (etilen oksidin polimerizasyonu) ile üretilir.
GDO: GDO içermez (bitki kaynaklı bileşenler içermez)
Vegan: Hayvansal kaynaklı bileşenler içermez

PEG-7 Gliseril Kokoat neden kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılıyor?
PEG-7 Gliseril Kokoat cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi görerek cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca emülsifiye edilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya da yardımcı olur.
PEG-30, -40, -78 ve -80 Gliseril Kokoat, bu maddelerin durulanabilmesi için suyun yağ ve kir ile karışmasını sağlayarak cildi ve saçı temizler.
Ayrıca, diğer bileşenlerin normalde içinde çözülmeyecekleri bir çözücü içinde çözülmesine de yardımcı olurlar.

PEG-7 Gliseril Kokoat Hakkında Bilimsel Gerçekler:
PEG Gliseril Kokoat bileşenleri hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerinden üretilir.
Farklı zincir uzunluklu PEG'ler, etilen oksit ve su kullanılarak oluşturulur ve kullanılan ortalama etilen oksit mol sayısı, adındaki sayıya karşılık gelir.

PEG-7 Gliseril Kokoat'in alternatif isimleri:
Gliseritler, koko mono- ve di-, etoksillenmiş, Gliseritler, koko mono- ve di-, etoksillenmiş, PEG-7 Gliseril Kokoat, yıkama kozmetiklerinde saç kremi ve yumuşatıcı.

PEG-7 Gliseril Kokoat Nedir:
PEG-7 Gliseril Kokoat, aşırı yağlama ve çözünürlük özelliklerine sahip iyonik olmayan etoksillenmiş bir yüzey aktif maddedir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, açık sarı renkli ve karakteristik bir kokuya sahip hidrofilik bir yağdır.
Kimyasal olarak PEG-7 Gliseril Kokoat, polietilen glikol ve hindistancevizi yağ asitlerinden oluşur.
Kozmetikte PEG-7 Gliseril Kokoat, PEG-7 Gliseril Kokoats'in cilt ve saç için yağlayıcı, yumuşatıcı ve yumuşatıcı özellikleri sayesinde şampuanlarda ve vücut temizleyicilerinde yağ giderici olarak kullanılır.
Ayrıca PEG-7 Gliseril Kokoat, PEG-7 Gliseril Kokoat'in eklendiği deterjanların köpük kalitesini iyileştirir.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca bazı aktif maddeler (mentol, kafur, salisilik asit) ve uçucu yağlar gibi sulu sistemlerde yağda çözünen maddelere karşı çözündürücü özellikleri için kullanılır ve yaklaşık 11 HLB'ye sahip olması da bir madde olarak kullanılabilir. koemülgatör.
PEG-7 Gliseril Kokoat, cilt ve saç için her tür temizleme ürününe eklenebilir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, durulama gerektirmeyen saç spreylerinde ve misel temizleme sularında sıklıkla çözücü ve yumuşatıcı olarak kullanılır.

PEG-7 Gliseril Kokoat Depolama
1. Temiz ve kuru bir yerde saklanmalı, kapalı depolamaya dikkat edilmelidir.
Neme dayanıklı, su geçirmez, ısıya dayanıklı olmasına dikkat edin, güçlü oksitleyicilerle karıştırılması kesinlikle yasaktır.
2. Depolama ve nakliye, nem geçirmez, ısı geçirmez, su geçirmez olmalıdır.
PEG-7 Gliseril Kokoat'in nitrik asit, potasyum permanganat vb. gibi güçlü oksidanlarla bir araya getirilmesi yasaktır.
Genel yanıcı kimyasallara uygun depolama ve nakliye.

Görünüm: Soluk sarıdan sarıya şeffaf sıvı

Peg-7 Gliseril Kokoat nedir?
Peg-7 Gliseril Kokoat'in diğer isimleri nelerdir?
PEG-7 GLİSERİL KOKOAT, POLİETİLEN GLİKOL (7) GLİSERİL MONOKOAT ve POLİOKSİETİLEN (7) GLİSERİL MONOKOAT

Peg-7 Gliseril Kokoat ne için kullanılır?
PEG-7 Gliseril Kokoat cildin yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi görerek cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca emülsifiye edilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya da yardımcı olur.
PEG Gliseril Kokoat bileşenleri hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerinden üretilir.

Açıklama: Gliserin ve hindistancevizi yağından yapılmış iyonik olmayan, etoksili polietilen glikol ester.
Berrak yağlı sıvı, karakteristik koku.
Suda ve alkollerde çözünür, yağlarda çözünmez.
HLB değeri 11 (su içinde yağ emülsiyonları verir).
CAS# 68201-46-7.
INCI Adı: Polioksietilen (PEG-7) gliseril monokokat.
Özellikler: Mükemmel emülsifiye edici, yumuşatıcı, yeniden yağlayıcı ve kalınlaştırıcı özelliklere sahip çok işlevli ajan, ayrıca yüzey aktif madde ve köpük güçlendirici olarak da faydalıdır, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için iyi şartlandırma etkisi.
Kullanım: PEG-7 Gliseril Kokoat, formüllere olduğu gibi, normal konsantrasyon %1 - %10 oranında eklenebilir.
Uygulamalar: Özellikle sıvı sabunlarda, losyonlarda, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, saç şampuanlarında, yüz temizleyicilerinde, köpük banyolarında, dekoratif kozmetiklerde evrensel olarak uygulanabilir.

Peg-7 Gliseril Kokoat nasıl sınıflandırılır?
Temizleme Ajanları, Yumuşatıcılar

Hamilelik ve emzirme döneminde Peg-7 Gliseril Kokoat için Öneri
Sınırlı veriler bilinen bir risk olmadığını gösteriyor

Hamilelikte Peg-7 Gliseril Kokoat
Hamilelik ve emzirme döneminde Peg-7 Gliseril Kokoat hakkında bildiklerimiz
Sınırlı bilgi mevcuttur.

Bu öğe hakkında
Gliserin ve hindistancevizi yağından yapılmış iyonik olmayan, etoksili polietilen glikol ester
Saf ve konsantre içerik. 
Bitmiş bir kozmetik ürün değil.
Kozmetik yapmak için hammadde olarak kullanın veya doğrudan bitmiş cilt bakım ürünlerine ekleyin.

PEG Gliseril Kokoat bileşenleri hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerinden üretilir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, bir cilt bakım maddesi, yumuşatıcı, yüzey aktif madde ve bir emülsifiye edici madde olarak işlev görür.
Saç boyaları ve renkleri, şampuanlar, cilt bakımı ve banyo ürünlerinin formülasyonunda kullanılırlar.

PEG-7 GLİSERİL KOKOAT şu şekilde sınıflandırılır:
-emülsifiye edici
-Yüzey aktif madde
CAS Numarası: 66105-29-1, 68201-46-7
COSING REF No: 77274
Chem/IUPAC Adı: Poli(oksi-1,2-etandiil), a.,a', a''-1,2,3-propanetriyltris-.omega.-hidroksi-, monococonut asit ester ( 7 mol EO ortalama molar oranı)

Fiziksel durum(20℃): Soluk sarı ila sarı şeffaf sıvı
Renk (APHA): 0-100
Koku: Hafif karakteristik koku
Asit değeri(mgKOH/g): 0-5
Sabunlaşma (mgKOH/g): 90-100
İyot değeri (g/100g): 0-5
Donma noktası(℃): <0
Su içeriği (%): 0-0.5
Ağır metal içeriği (ppm): 0-20

Bu sentetik polimer, PEG (polietilen glikol) ve hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitlerine dayanmaktadır.
PEG-7 Gliseril Kokoat cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi görerek cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca emülsifiye edilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya da yardımcı olur.

PEG-7 Gliseril Kokoat'in Özellikleri:
Özellikle sıvı sabunlarda, losyonlarda, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, saç şampuanlarında, yüz temizleyicilerinde, köpük banyolarında, dekoratif kozmetiklerde evrensel olarak uygulanabilir.
Ayrıca, diğer bileşenlerin normalde içinde çözülmeyecekleri bir çözücü içinde çözülmesine de yardımcı olurlar.

PEG-7 gliseril kokoat, bir polietilen glikol türevi ile hindistancevizi + gliserin türevi temizleme maddesinin karmaşık bir karışımıdır.
Karışım bir yumuşatıcı, emülgatör ve yüzey aktif madde olabilir.
Hindistan cevizi/hurma çekirdeği yağı ve gliserinden elde edilen berrak, açık sarı suyu seven bir yağ.
PEG-7 Gliseril Kokoat, bebek yıkamalarında ve hassas cilt formüllerinde popüler olan hafif bir temizleme maddesidir.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca su bazlı formüllerde yağların ve yağda çözünen bileşenlerin (örneğin uçucu yağlar veya salisilik asit) çözülmesine yardımcı olan bir çözücü olarak da adlandırılır.

CAS No: 66105-29-1 6610529
Kozmetik İçerik İncelemesi: PRL
EINEC'ler: 222-700-7
Hidrofil Lipofil Dengesi: 13.0

PEG-7 Gliseril Kokoat'in GÖRÜNÜMÜ:
Berrak, açık sarı, hidrofilik yağ

PEG-7 Gliseril Kokoat'in İŞLEVİ:
PEG-7 Gliseril Kokoat, tercihen yüzey aktif madde temizleme preparatlarında bir lipit tabakası arttırıcı ve uçucu yağlar ve aktif maddeler için çözünürlük arttırıcı olarak uygundur.

PEG-7 Gliseril Kokoat EŞ Anlamları
Cetiol HE; PEG-7 Gliseril Kokoat; T/N Unimul HE; Unitol HE; Polioksietilen Gliseril Monokokat

PEG-7 Gliseril Kokoat'in SAKLANMASI:
PEG-7 Gliseril Kokoat, açılmamış orijinal kaplarında ve 30ø C'nin altındaki sıcaklıklarda kuru ortamda depolanır.

Bu, gliserin ve hindistancevizi yağı, berrak yağlı sıvı, karakteristik kokudan yapılmış iyonik olmayan, etoksili polietilen glikol esterdir.
PEG-7 GLİSERYL KOKOAT suda ve alkollerde çözünür, yağlarda çözünmez, Mükemmel emülsiyonlaştırıcı, yumuşatıcı, yeniden yağlayıcı ve kalınlaştırıcı özelliklere sahip çok işlevli ajan, ayrıca yüzey aktif madde ve köpük güçlendirici olarak yararlıdır, yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için iyi şartlandırma etkisi.

Unii: VNX7251543
Tercih Edilen Madde Adı: PEG-7 GLİSERİL KOKOAT
Sn: 68201-46-7
Rxcui: 1307098
Unii Tipi: İÇERİK MADDESİ
RN: 68201-46-7
RXCUI: 1307098

PEG-7 Gliseril Kokoat'in Kullanım Alanları:
Propylene Glycol / Peg 7 Gliseril Kokoat, aşağıdaki hastalıkların, durumların ve semptomların tedavisinde, kontrol altına alınmasında, önlenmesinde & iyileştirilmesinde kullanılır:
-hemoliz
-Merkezi sinir sistemi depresyonu
-Hiperozmolalite
-Laktik asit
-Cilt bakımı

Hindistan cevizi ve gliserinden elde edilen PEG 7 Gliseril Kokoat, hafif, nemlendirici bir köpük oluştururken vücut bakım ürünlerini emülsiyon haline getirmeye yardımcı olabilen iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, ürünleri emülsifiye etme ve kalınlaştırma, cildi nemlendirme ve iyileştirme ve köpürme kapasitesini artırma dahil olmak üzere bir dizi harika faydalı özelliğe sahiptir.
Gliseril Kokoat, cilt üzerinde yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğü iyileştirmeye yarayan kadifemsi bir kayganlaştırıcı görevi görür.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca suyu yağ ve kirle karıştırarak daha kolay ve derin bir temizlik sağlar.

Gliseril Kokoat PEG-7 Gliseril Kokoat ideal bir emülsifiye edici ajan, yumuşatıcı ve solvent materyali olan çok fonksiyonlu bir maddedir.
PEG-7 Gliseril Kokoat, hindistancevizi yağı ve gliserinden elde edilen doğal kökenlidir.

INCI: PEG-7 Gliseril Kokoat
Kullanım oranı: %1-10
CAS Numarası: 68201-46-7.
pH: 5.5-6.5

PEG-7 Gliseril Kokoat'in Faydaları:
Mükemmel emülsifiye edici, yumuşatıcı, yeniden yağlayıcı ve koyulaştırıcı özelliklere sahip çok işlevli ajan
Yüzey aktif madde ve köpük güçlendirici olarak çok kullanışlı
Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için iyi bir bakım etkisine sahiptir
Kullanım: Formüllere olduğu gibi eklenebilir, normal konsantrasyon %1 – %10.
Sadece harici kullanım içindir.
Uygulamalar: Özellikle sıvı sabunlarda, losyonlarda, vücut yıkamalarında, duş jellerinde, saç şampuanlarında, yüz temizleyicilerinde, köpük banyolarında, dekoratif kozmetiklerde evrensel olarak uygulanabilir.

PEG-7 Gliseril Kokoat esas olarak emülsifiye edici ajan olarak kullanılır.
Emülsifiye edici bileşenlerin etkinliği, yüzey gerilimini azaltma, emülsiyon haline getirilmiş damlacıkların yüzeyinde karmaşık filmler oluşturma ve birleşmelerini önlemek için emülsiyon haline getirilmiş damlacıklar üzerinde itici bir bariyer oluşturma yeteneklerine bağlıdır.
Ayrıca PEG-7 Gliseril Kokoat, yüzey aktif madde temizleme müstahzarlarında bir lipit tabakası arttırıcı olarak ve uçucu yağlar ve aktif maddeler için bir çözünürlük arttırıcı olarak kullanılan hidrofilik bir yumuşatıcıdır.

PEG-7 Gliseril Kokoat cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi görerek cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.
PEG-7 Gliseril Kokoat ayrıca emülsifiye edilecek maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşturmaya da yardımcı olur.

INCI Adı: PEG-7 Gliseril Monococoate
Önerilen Kullanım Oranı: %1 - %10
Fiziksel Form: Berrak Sıvı
HLB Değeri 10
Çözünürlük: Suda ve Alkolde Çözünür/Yağda Dağılabilir

Eş anlamlı
Poli(oksi-1,2-etandiil), alfa,alfa',alfa''-1,2,3-propanetriiltris-omega-hidroksi-, monococonut asit ester;
Gliseritler, koko mono-, etoksillenmiş;

Kategori
İyonik olmayan yüzey aktif madde> Polieter>> Ester Polieter>>> Ester Polioksietilen Eter>>>> Polioksietilen Gliseril Esterler

Kimyasal Numaralandırma Sistemi
CASRN: 68553-03-7

Fonksiyonel Aktifler
-Yumuşatıcılar
-Şartlandırıcı Ajanlar
-Saç Rengi Koruyucu
- Saç Derisi Bakımı
-Anti-Mikrobikler

Alternatif İsimler
ACCONON CO-7
AEC PEG-7 GLİSERİL KOKOAT
ÇETİOL O
KİMYASAL LI-7 YÜZEY AKTİF
ÇORUM 9807
COSMACOL
ETHOX GC-7
GLİSERET-7 KOKOAT
GLİSERET-7 KOKOAT [İNCİ]
GLİSEROKS O
HETOKSİT GC-7
LEVENOL C-301
LEVENOL C-301B

Açıklama
Poli(oksi-1,2-etandiil), a,a',a''-1,2,3-propanetriyltris-omega.-hidroksi-, monococonut asit ester (7 mol EO ortalama molar) oran)

CAS# kodu (Kimyasal Özetler Servisi)
66105-29-1, 68201-46-7

Sistematik isim: Polioksialkillenmiş gliserol monoyağ asit esterleri
Diğer isimler: Polietilen glikol (7) gliseril monokokoat; Polioksietilen (7) gliseril monokokat
INCI adı: PEG-7 Gliseril Kokoat
Asit sayısı: maks. 5
İyot sayısı: maks. 5
HLB değeri: 15.
Sabunlaşma numarası: 90-100
Hidroksil numarası: 172-187
CAS numarası: 66105-29-1 / 68201-46-7
EC numarası, EINECS: 613-896-9

PEG-7 GLİSEROL KOKOAT
PEG-7 GLİSEROL KOKOAT [VANDF]
PEG-7 GLİSERİL KOKOAT
PEG-7 GLİSERİL KOKOAT [İNCİ]
FOENAT GC-7
POLİETİLEN GLİKOL (7) GLİSERİL MONOKOKOAT
POLİOKSİETİLEN (7) GLİSERİL MONKOKOAT
PROTACHEM GC-7
RADYASURF 7318
SABODERM
STEROL LG 492
TEGOSOFT GC
UNIMUL-HE

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.