RADIACID 0907

CAS numarası: 30399-84-9
INCI: İzostearik asit
Fiziksel form: Sıvı
Formülasyonlar: Ten Rengi Saç
EC Numarası: 250-178-0
EC Adı: İzooktadekanoik asit

Radiacid 0907 %100 bitkisel kökenlidir.
Radiacid 0907, karakteristik bir yumuşatıcı hisse sahiptir: yağlı olmayan bir his, oldukça kalıcı bir lipit film, yumuşak cilt hissi ve cilde parlak bir görünüm bırakır.

Radiacid 0907, 16 konumunda bir metil grubu ile ikame edilen heptadekanoik asit (margarik asit) olan metil dallı bir yağ asididir.
Radiacid 0907, metil dallı poli(hidroksialkanoat)lar, biyosürfaktanlar ve gümüş nanopartiküllerin sentezinde kullanılır.
Radiacid 0907, oleik asidin doğal bir mineral katalizör ile reaksiyonu ile üretilen hafif dallı, sıvı bir yağ asididir - bu reaksiyonda kimyasal katkı yoktur, izostearik asit %100 ana yağ veya katı yağa dayanır.

Radiacid 0907, olağanüstü stabiliteye sahip bir sıvı yağ asidi gerektiren uygulamalarda kullanılır: yağlayıcı durumunda termal stabilite, kozmetik bir formülasyon için koku stabilitesi ve uzun raf ömrü gereksinimleri olan ürünler için oksidasyon stabilitesi sağlar.
Radiacid 0907'nin dallanma yapısı ayrıca dağılma gücünü arttırır ve kozmetik ve endüstriyel uygulamalarda, yağlar ve solventlerdeki pigmentlerin ve mineral parçacıkların stabilizasyonu için kullanılır.
Radiacid 0907, izostearik asidin alkol analoğudur.

Radiacid 0907, film oluşturucu ve yayıcı işlevler sağladığı renkli kozmetik, deodorant ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır.
Radiacid 0907, hoş bir his veren son derece iyi bir yumuşatıcıdır ve cilt ve vücut bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır.
Radiacid 0907, tüketici bakım ürünleri için özel yüzey aktif maddelerin hazırlanmasında önemli bir hammaddedir.

Stearik asitler (daha doğrusu 'stearinler', stearik ve palmitik asidin teknik karışımları), ayırma ve/veya hidrojenasyon yoluyla doymamışlığın tamamen giderildiği yağ asitleridir.
Bu, artan bir erime noktasına ve ısı ve havaya karşı mükemmel stabiliteye sahip sert bir malzeme ile sonuçlanır.

Radiacid 0907'ler mum, sabun, kauçuk bileşikleri, gıda bileşenleri, yumuşatıcılar ve kozmetik ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır.
Uzun zincirli stearinler, bir oranda daha yüksek zincirli asitler içerir; bu, kayganlık, yağda çözünürlük ve suya dayanıklılık gibi önemli özellikleri geliştirir.

Radiacid 0907 (İzostearik asit), metil dallı poli(hidroksialkanoat)ların, biyosürfaktanların ve gümüş nanopartiküllerin sentezinde kullanılır .
Radiacid 0907 dallı molekül yapısı ile benzersizdir: 2 dünyanın en iyilerini birleştirir: bir oleik asidin fiziksel özellikleri, bir stearik asidin kimyasal kararlılığı ile birleştirilir.
Bu, yüksek sıcaklıklarda ultra kararlı olan ve UV radyasyonuna direnen dallı yapılar nedeniyle 0°C'de doymuş bir yağ asidi sıvısıdır.

Radiacid 0907'nin açıklaması:
Hem yumuşatıcı hem de yardımcı emülgatör olarak işlev görür.
Radiacid 0907's, hem yumuşatıcı hem de yardımcı emülgatör olarak işlevi nedeniyle kişisel bakım formülasyonlarında kullanılan açık sarı bir sıvıdır.
Radiacid 0907, cildin doğal nemini yenilemesine yardımcı olabilecek pürüzsüz, kuru bir yumuşatıcı görevi görür.
Ayrıca, Radiacid 0907, nötralize edildiğinde, Suda Yağ, düşük viskoziteli emülsiyon sistemlerinin hazırlanmasında kullanılan son derece etkili ve kararlı bir ko-emülgatör görevi görür.

Stearik asit yerine bir formülasyona dahil edildiğinde, Radiacid 0907'ler yağlı hissi yağsız bir hisse indirger.
Radiacid 0907'nin uygulamaları arasında cilt kremleri, losyonlar, nemlendirici kremler, renkli kozmetikler, güneş koruyucu preparatlar ve duş jeli formülasyonları bulunur.

Radiacid 0907, ürünlerde yüzey aktif madde ve emülgatör olarak görülmesine rağmen, çoğunlukla cilt ve güzellik ürünlerinde bağlayıcı olarak kullanılan sentetik olarak oluşturulmuş bir yağ asididir.
Radiacid 0907, çoğu formülü bir bağlayıcı ve emülgatör olarak kalınlaştırmak için kullanılır.
Radiacid 0907, oleik asidin doğal bir mineral katalizör ile reaksiyonu ile üretilen hafif dallı, sıvı bir yağ asididir.

Bu reaksiyonda herhangi bir kimyasal katkı yoktur, Radiacid 0907 %100 ana yağ veya katı yağa dayanmaktadır.
Radiacid 0907, olağanüstü stabiliteye sahip bir sıvı yağ asidi gerektiren uygulamalarda kullanılır: yağlayıcı durumunda termal stabilite, kozmetik bir formülasyon için koku stabilitesi ve uzun raf ömrü gereksinimleri olan ürünler için oksidasyon stabilitesi.
Radiacid 0907'nin dallanma yapısı ayrıca dağılma gücünü arttırır ve kozmetik ve endüstriyel uygulamalarda, yağlar ve solventlerdeki pigmentlerin ve mineral parçacıkların stabilizasyonu için kullanılır.

Radiacid 0907'nin başlıca uygulamaları:
Radiacid 0907 kişisel bakım olarak kullanılır: Rujlarda, dudak parlatıcılarında, güneş kremlerinde yumuşatıcılar.
Radiacid 0907, yağlayıcı olarak kullanılır: mükemmel soğuk stabilite özelliklerine sahip esterler.

Kimyasal ad:
izooktadekanoik asit

Açıklama:
Yüksek dayanıklılığa sahip polimer zincir değiştirici
işlev: yağlayıcı
Fiziksel Form: Sıvı

Kimyasal ad:
izostearik asitler

EC Numarası:
250-178-0

AB Adı:
izooktadekanoik asit

CAS numarası:
30399-84-9

Moleküler formül:
uygulanamaz (UVCB maddesi)

IUPAC Adı:
2-metilheptadekanoik asit

Ana sayfa > Ürün > Baz Oleo > İzostearik Asitler > Radiacid 0907

Ticari unvan
prisorin 3502
prisorin 3503
prisorin 3505
prisorin 3508
RADIACID 0905
RADIACID 0907
RADIACID 0908
RADIACID 0909
RADIACID 0917

Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu mevzuat metnini inceleyebilirsiniz.